14.03.18
23:07
Здравейте какво мислите за този продукт - Free Life Linaea?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.03.18 16:30.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим17.03.18
14:09
Аз лично не съм го ползвала това. От няколко месеца месеца пия един чай. Билков detox се казва. Взех го за да чистя целулита и да съм пушка за лятото. Да ти призная малко ей така си го поръчах, обаче виждам резултати и супер неочакваното за мен е че ме кара да се чуствам супер енергична. От тая седмица както се оправи времето почнах освен фитнеса и да ходя да тичам. До сега винаги ме гонил мързел и не съм имала сили.
17.03.18
20:25
Гери мерси много ще го изпробвам дано да ми помогне.
Проблемът при мен е че тренирам храня се както трябва,но от години този целулит ми е голям проблем,какво ли не пробвах не знам вече.. 🙂
17.03.18
21:55
Надявам се да помогне и на теб. И да споделиш резултати ей, да не забравиш 🙂
18.03.18
14:39
няма как ще пиша 🙂
17.04.18
18:50
Здравей,обещах да пиша за чая
Еми не ми помогна за целулит 😄 иначе ми хареса и ще изпия още 1 плик.
10.08.18
13:03
Привет ,
Аз започнах Неоринал (знам,че е за цистит),екстракта от бреза спомага отводняването бла бла ,бях чела ,че имало ефект и го започнах.
Пия и много вода, зелен чай и започнах апаратни процедури и масаж. Целулит може да се появи или поне да изпъкне така да се изразя ,когато започнете да качвате маса в следствие на силови тренировки.
Можете ако имате нерви и време да си купите силиконови вендузи и да започнете самички масажи с някакво антицелулитно масло. Истината е,че няма вълшебна добавка, хапче , с което целулита да изчезне. Истината е в системната поддръжка, стриктно хранене или поне разнообразно на зеленчуци , плодове , риба, пилешко, комплексни въглехидрати ( кафяв ориз,сладък картоф) кардио.
Обобщено:
1. Масажи (за да го разбият,ако е по-видим вече)
2. Спорт,движение и увеличи кардиото,защото силовите може и да влошат нещата .
Казвам го ,защото масажистката ме посъветва да спра силовите докато съм на процедурите.
3. Пълноценна храна: намалете преработените въглехидрати, солта , бисквитки, протеинови барчета.
Възможно е да последват нападки , за това ,че казах да се редуцират силовите, но ти сама може да се консултираш със специалисти по темата и ще разбереш ,че целулита не е само мазнина и че и слабите хора също имат. Аз самата не се считам за дебела и имам : 179, 63 kg , 16,6 подкожни мазнини .
Пожелавам успех !
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече