16.03.18
22:01
Пичове - зор голям.
Спрях цигарите и за 30 дни качих 34 килограма...
Не знам на какво се дължи. Не съм диетолог, но мисля, че си стресирах сериозно организма. От 3 кутии с по 20 цигари на ден, спрях рязко на 0.
Сега търся някакъв вариант за отслабване, че от 92 станах 126 кг ЗА ЕДИН МЕСЕЦ...
Не вървя, а се търкалям...
Мислих да си купя една “цистерна” л карнитин и да ходя да бягам по 30 - 40 минути на лента всеки ден.
Ако имате някакви други методи, фат бърнери и т.н. - дайте идеи, моля.
CASO Кинетичен кантар CASO 3415
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
16.03.18
22:06
34 килограма телесно тегло, качени за 30 (словом - тридесет) дни.
Предлагам да подходим по-сериозно просто...
Пич, всички така казват...
Разбираш ли, че виждам как надебелявам и съм супер-сериозен...
16.03.18
22:16
Мишо, а в храненето нещо промени ли се или същото си ял, пък така си се издундил за нула време? Хм!
Принципно малко се вдига след отказване, поради редица фактори-включая и повече ядене, ама твоето е над кило на ден!
Ям нормално, проблемът ми е във вечерното хранене, като ми се припуши. Не ям много, ама всичко дето приемам е джънк шит фууд...
Нещо подобно се беше случило с мен, когато отказах цигарите преди 4 години за около 6 месеца. Тогава изведнъж качих 25 - 26 кг. за около месец. през останалите 4 - 5 месеца, които не пуших, спазвах някакви диети и т.н., но - нищо...
Започнах да пуша и за около 2 месеца свалих около 18 кг...
Консултирал съм се със специалисти диетолози и ендокренолози - нямат адекватно обяснение за случилото се...
Това означава повече от килограм тегло прираст на ден...това е рекордно дори за прасе на стартерни смески човеко.
Колко вода приемаш дневно горе долу и изпитваш ли честа жажда?Мерил ли си кръвна захар , а кръвно налягане?
Нали разбираш , че не е възможно да качваш реално тегло с такива темпове?
Пълен си с вода!Такова рязко спиране на цигарите е екстремен стрес за организма , а ти си бил сериозен пушач!
Мнението беше редактирано от XXL на 17.03.18 20:46.
казано от Бат Мишо на 16.03.18, 22:31:
Не ям много, ама всичко дето приемам е джънк шит фууд...
Мисля че отговора е очевиден.
Ме мисля че, както ти казаха горе, си пълен с вода, по- скоро си пълен с л***а.
Спри джънка, пий много вода, приемай много фибри.
Приема на фет бърнър, който в общия случай, също спада към категорията шит фууд, не би подобрил много ситуацията.
34 килограма за месец? Това е физиологически невъзможно. Вероятно трол.
Все пак нека споделя малко личен опит. Като отказах цигарите, стигнах 130 кила живо тегло - предимно мас. Не за месец, разбира се. Точно това ме мотивира да потърся повече информация за тренировки и хранене и постепенно да променя изцяло начина си на живот. И до ден дешен обаче твърдя, че отказването на цигарите беше най-доброто нещо, което съм правил за себе си.
17.03.18
22:45
Важното е че си ги отказвал, всичко друго е поправимо.
Аз без да съм пушил съм стигал до 108.
От година с комфорт в живота( физически) поддържам 80-84 кг
Сегашния си спортен режим започнах като пушач. Спирал съм цигарите за различни периоди, най-големия от които 3 години, без да променям спортния си и хранителен режим. Нищо не ми се променя. Мисля че е от непрекъсваното спортуване, независимо от всичко случващо се.
... сещам се нещо - консултирай се с кардиолог
Мнението беше редактирано от Dymag на 18.03.18 00:12.
18.03.18
01:02
А в момента пушиш ли, Dimag…....стана ми любопитно. Аз цял живот като цяло съм пушил, макар да съм ги спирал няколко пъти по за 4, 2, 2 години и по за месеци, но при силово трениране с щанги и лостове, не съм усетил да пречат. Е, вредят и се боря да ги махна тотално.
казано от Deyan на 18.03.18, 01:02:
А в момента пушиш ли, Dimag…....стана ми любопитно. Аз цял живот като цяло съм пушил, макар да съм ги спирал няколко пъти по за 4, 2, 2 години и по за месеци, но при силово трениране с щанги и лостове, не съм усетил да пречат. Е, вредят и се боря да ги махна тотално.
В момента, от нова година припалвам - несериозна работа от моя страна. За по-силовите изпълнения и аз не съм забелязал да пречат, но на “въздуха” и енергията направо им разказват играта - говоря за нещата които се усещат по време на тренировка.
11.05.18
13:29
За да качваш с кило на ден трябва да си на ударна доза оланзапин!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече