Мнения за GREEN TEA EXTRACT на NOW Foods

16.05.18
13:46

Здравейте,

искам да ви попитам какво мислите за този зелен чай на NOW Foods - https://nowfoods.bg/now-foods-egcg-green-tea-extract

Имате ли някакви наблюдения върху тези таблетки, пробвали ли сте ги и какви са постигнатите резултати?

Според вас качествен продукт ли е това и дали може да помогне срещу борбата с килограмите?

Също така не съм пил чай на капсули досега, предполагам че се приема с вода преди или след хранене?

Благодаря предварително на всички които ще се включат в темата.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

16.05.18
14:39

Аз таблетки не съм пил, но пия сравнително редовно истински зелен чай - купувам си и си запарвам и мога да кажа от него впечатления. Потиска апетита донякъде и това е. Магически няма да отслабнеш от него, няма и научно документирани такива случаи. Иначе нали антиоксиданти, здравословни ползи, Конфуций дето е казал: “По- добре 3 дни без храна, отколкото един ден без зелен чай” и т.н. е супер ако вярваш в тея неща.

16.05.18
15:10

Действа ли на перисталтиката туй чудо?

Мнението беше редактирано от БПН на 16.05.18 15:10.

16.05.18
16:28

Чай на капсули е като пържоли на таблетки....или в сашета.

Мнението беше редактирано от Margi на 16.05.18 16:29.

16.05.18
17:00

казано от БПН на 16.05.18, 15:10:

Действа ли на перисталтиката туй чудо?

Аз поне не съм забелязал. Кафето например ми действа на перисталтиката.

17.05.18
11:31

Вчера си го поръчах , днес го получих. Прочетох много положителни коментари за продукта в Amazon. В българското интернет пространство явно няма много информация и мнения за продукта.

Реших лично да го пробвам така че ще ви държа в течение , за да видим дали ще има някакъв резултат и какъв ли ще бъде той.

Иначе към момента спазвам калориен дефицит, храна се горе долу добре , тренирам 3-4 пъти седмично и така. Надеждата ми е да ми забърза метаболизма , пък и ако помогне за свалянето на някое килце - бомба! 😄

Мисля да пия по 3 капсули на ден - сутрин, обед и вечер.
Поздрави!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1