Ооо, фривилна грухталност…

Темата е заключена.
Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Bart Simpson

15.06.18
12:54

Заден клек до една единица на 130( не е края).
30 рунда:
1.squat clean truster
2. Front rack lunge (L+R)
Щанга -40 кг.
Главата добре
Бицепса- не се обажда вообще.
П.п. Една #120 и една #130 на задния клек.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.06.18 13:17.

Bart Simpson

17.06.18
13:48

Клек до 120.
7 SS
Заден клек 1#100
Пуш преса 3#50
AMRAP 8 мин:
Обръщане от вис 5#50
T2B # 8
Скок на въже #36
5 пълни кръга.

😄

17.06.18
15:21

Същото може да се каже за почти всеки спорт. Ето ти една графика, където най- много хора са потърсили спешния кабинет със съмнения за мозъчна травма след каране на колело. Баскетбола впрочем е 3 пъти по- опасен от футбола например според тая графика.

17.06.18
15:27

казано от Димо на 17.06.18, 15:21:

Същото може да се каже за почти всеки спорт. Ето ти една графика, където най- много хора са потърсили спешния кабинет със съмнения за мозъчна травма след каране на колело. Баскетбола впрочем е 3 пъти по- опасен от футбола например според тая графика.

Кой кога търси помощ в спешен кабинет е доста относително. 🙂

Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.06.18 15:27.

17.06.18
15:32

Всичко в тоя живот е относително и тенденциозно по един или друг начин.

Според тая пък графика - пускал съм я и преди - кросфита според някои изследвания е доста по- безопасен от пауърлифтинга.

Нека който никога не се е контузил от спортуване по некросфитърски, и въпреки всичко пак спортува, пръв да хвърли камък.

И не мога, контузвал съм се всякак и все пак продължавам 🙂

Мнението беше редактирано от Димо на 17.06.18 15:37.

17.06.18
15:38

казано от Димо на 17.06.18, 15:32:

Всичко в тоя живот е относително и тенденциозно по един или друг начин.

Нека който никога не се е контузил от спортуване по некросфитърски, и въпреки всичко пак спортува, пръв да хвърли камък.

И не мога, контузвал съм се всякак и все пак продължавам 🙂

Ако трябва да сме честни, най-много беля ми е докарал точно баскетболът, а по-скоро глупостта на 35-годишен 120-килограмов мъж, който си мислеше, че още може да забива и да играе с часове с 18-годишни. 🙂 Щангите дори не са близо до това, макар че и там съм правил доста глупости. 🙂

17.06.18
15:50

Точно така е, от всеки спорт може да се прецакаш, не знам какво толкова го предъвквате на Барти кросфита.

Разбирам майка му да му каже: “Маме, много опасно ми се вижда това, недей моля ти са така са мяткай! Ша са направиш нещо!” ама 100+ килограмови мъже дето целите сме потрошвани и потрошени от нещо си, което сме правили за кеф и “за спорта” без реално да си вадим хляба със спорт, не виждам на каква база.

Димо, къде отиде чувството за хумор ? 🙂

Барти, ще имаш ли бенчмарк комплекси скоро в програмата? Нещо хеви фран-мран, линда, кинг-конг, а-у?

17.06.18
15:56

Е, аз си имам чувство за хумор, ама и знам че се брои за шега докато някой се смее 🙂 А Барти не му е смешно отдавна според мен.

(Отделно една 800 страници христоматия по древна история ме чака да я подготвям за печат и всичко ми се струва по- примамливо 😄 )

17.06.18
16:00

казано от Alexander Krastev на 17.06.18, 15:50:

Барти, ще имаш ли бенчмарк комплекси скоро в програмата? Нещо хеви фран-мран, линда, кинг-конг, а-у?

И на мен ще ми е интересно да видя бенчмаркове. Аз като се бях запалил да пробвам  кросфит комплекси да се видя къде съм питах тук за резултати, само ISB си каза времето за Фран да ме депресира, ама аз и преди това съм знаел че съм далеч от неговата форма и ми се щеше да знам и на някои други времето за Фран например.

Аз имам хеви-фран за 10 минути някъде 😄 Иначе грейс и изабел за по 3 минути, Елизабет за 5 минути. Тва без да съм правил кросфит. Ако правех кросфит ехеее - кой знае 😄

17.06.18
16:05

казано от Димо на 17.06.18, 16:00:

казано от Alexander Krastev на 17.06.18, 15:50:

И на мен ще ми е интересно да видя бенчмаркове. Аз като се бях запалил да пробвам  кросфит комплекси да се видя къде съм питах тук за резултати, само ISB си каза времето за Фран да ме депресира, ама аз и преди това съм знаел че съм далеч от неговата форма и ми се щеше да знам и на някои други времето за Фран например.

Ееее, ти пък намери точно с Чичака да се сравняваш. 🙂 Иво е в друга лига. 🙂

17.06.18
16:48

Изобщо не съм се сравнявал с него, Боби, имахме там с няколко души спор кой колко и дали изобщо е издръжлив и трениран и аз попитах някой да си каже времето на Фран, но дълго време никой не каза, аз питах пак и тогава Иво се появи за пръв път в разговора и си каза неговото време. И си и остана единствения освен мен де, друг нещя да си каже времето. И оттогава съм си наумил да се науча да правя набирания с кипинг, ама все нещо отлагам.

Кръстев, не съм стигнал аз още да пробвам хеви фран, и нормалната ми се види бая тежичка 😄 И също като теб не съм тренирал никога кросфит, харесвам си някои комплекси наготово вместо да трябва да си измислям какво да тренирам. А и е яко (според мен) че може да се сравняват постижения.

Bart Simpson

17.06.18
18:16

Засега съм шест, само малко бицепсите ме болят.
Но е трудно много.

18.06.18
12:01

казано от Димо на 17.06.18, 16:00:

Аз като се бях запалил да пробвам  кросфит комплекси да се видя къде съм питах тук за резултати, само ISB си каза времето за Фран да ме депресира, ама аз и преди това съм знаел че съм далеч от неговата форма и ми се щеше да знам и на някои други времето за Фран например.

Не си търсил, много времена на комплекси щеше да видиш. Във Форума имаше Фран за 2.40 някъде като най-добро постижение.

Bart Simpson

19.06.18
00:57

Днес без тренировка, пак по океана скитахме, аква парк, стекхаус, много каране,  много мръвка.
Без плуване( в открити води 😁) .......
Тази сутрин само леко изтръпване на ръката, събуди ме, но не беше драматично.
Бях на тех, преглед за едната кола, не.мина заради някакви глупости, едната от които,  че няма течност за чистачките, ама то тук всеки ден вали им викам, за какво ми е, посмяхме се ама ще ми вземат още 28 кинта.
Здраве да е.
Утре десет-минутен тежък емом дано бицепсите са по-добре.
Включих към суплементацията на храната ми цинк и витамин Ц.
Имахме малко преговори на работа, от след отпуската започвам да работя само четири дни в седмицата, което се прие добре от мениджърския състав.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.06.18 00:58.

Bart Simpson

19.06.18
12:41

Клек до 120
ЕМОМ-10
1#100 заден клек
5# набирания.
.........................

30 оувър бокс бърпи

..........................
Сутринта без изтръпване на ръката.
Бицепсите много по-добре.
П.п. Вчера коментирах днешния ЕМОМ като тежък, но се оказа абсолютно по силите ми, всяка минута под 30 секунди.
Мисля, че напипвам ритъма без да се хвърлям в началото и успявам да държа едно и също темпо.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.06.18 12:43.

Bart Simpson

20.06.18
13:11

Клек до 2х1#120
Стълба:
Тръстер по 50
Т2В
6 минути, докарах я до 7 с двайсет секунди аванс.
Бицепсите си болят и малко главата кънти на последните единици на клека.

Bart Simpson

21.06.18
10:30

Клек до 2х1#120
50 Step up ,  60 см -2/21 мин
100 BG bag-20 kg spin,  5/54 мин
50 swing -32 кг- 2/32 мин
50 hands releasing pushups-2/20 мин
50 squat-32 кг-2/33 мин
300 rope jump-4/03 мин
Почти без почивки между сериите, накъсана беше само на торбата и клека, торбата на 20-ки,  клека на 15,15,20.
Като боб бях-смених няколко води.
Ръката не е изтръпвала, но пък тежко с бицагите, болката се разля и към предмишниците.
П.п. Торбата не е точно БГ, но дръжките са достатъчно дълги.
П.п.2 днес станах в шест часът за да тренирам и после да отида на лекар за изтръпването на ръката и преди малко ми кенсалираха часа, греда.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.06.18 11:23.

Bart Simpson

21.06.18
13:12

Преди малко звънях на един парк за стари гуми да си търся гума за обръщане и чук.
Викам им -колко е най-тежката, която имате? -Като си мислех, че ще си намеря нещо до 300 килограма.
Викат ми- ами чакай да видя списъка.......ами -600 килограма.
Хахахахахаха в страната на тракторите е така.
Сега трябва да отида до общината да питам дали мога да я изпраскам на една поляна до дома и да ме запишат, че е моя за да съм отговорен за нея и да и платя рециклирането, когато вече няма да ми трябва.
После тр и чук да си организирам.
За гумата няма да ми вземат нищо, само 50 кинта за транспорт-сделка.
Ж

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.06.18 15:05.

21.06.18
13:13

Оптимист си...300 кг гума само ще я гледаш.

Bart Simpson

21.06.18
13:23

Има едно куче касапин тук.

21.06.18
13:26

Каква бизнес идея ми дойде изведнъж.
Дискове за кросфит, които изглеждат като 50-ки а тежат към 150 грама вече са измислени..
Гумите са полит-некоректно и дискриминиращо тежки.
...
Колко струват надуваемите детски басейни на Илиенци на едро някой знае ли?

Bart Simpson

21.06.18
13:32

Че даже има и такъв десен като гуми.
С мацката -55 кг
😁

Bart Simpson

21.06.18
14:10

Защо пък да не я обърна 300 кг?????!!

21.06.18
14:23

Отиди я пробвай на място, пък тогава се набутвай с траспорт. 150 е ташак, 200 кг гума е иди-дойди, 300 е съвсем друго, а онези по 450-480 са вече хубави и тежки за по 1-2 обръщания като за мен.

Bart Simpson

21.06.18
14:28

Добра идея е да я пробвам на място, във вторник ще споделя.

21.06.18
14:57

казано от Bart Simpson на 21.06.18, 14:10:

1/2 на отлепяне прилича на 150 тяга от супер дефицит и голямо напрежение в областа на кръста и това при положение , че е на лице лост или някакви дръжки , които няма в случая.На нивото на кръста отива на 120-140 теоритично , а тежестта ти е отпред...не като на трап.На мен лично ми е интересно какво ще се случи , но логично на досегашните ти силови постижения мисля че няма да успееш като за начало...дори съществува риск от контузия , я лумбално нещо я нещо друго.Практиката ще покаже...

Мнението беше редактирано от XXL на 21.06.18 15:02.

Bart Simpson

21.06.18
15:09

Не знам защо обсъждаме 300 кг гума, аз казах, че очаквам да ми кажат, че имат гуми до300 кг, а ми казаха, че имат 600 килограма.
Никъде не съм казал , че възнамерявам да вземам 300 кг.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 21.06.18 15:10.

21.06.18
15:39

казано от XXL на 21.06.18, 14:57:

1/2 на отлепяне прилича на 150 тяга от супер дефицит и голямо напрежение в областа на кръста и това при положение , че е на лице лост или някакви дръжки , които няма в случая..

Да, супер. С четири изречения обясни, че никога не си обръщал гума.

Барт, другата седмица ще отида да се жертвам за каузата на стадиона щото ми стана интересно. Моите силови са горе-долу колкото твоите. А ако случайно са малко повече - петък отивам на слънчака за три дни и това ще балансира нещата..напълно. 🙂

21.06.18
15:46

Да , прав си че не съм обръщал никога.Просто разсъждавах върху картинката , която Барт постна за съотношенията при въпросното занимание.

Bart Simpson

21.06.18
15:53

Владо, да натопиш гъзягата и за мен веднъж.

Bart Simpson

22.06.18
12:15

Клек до 2 х 1#120
SS#3
10# тръстер-50 кг
10 бърпи.
Време на СС-5.13 мин

Не е за гордост времето, но се раздадох.
Днешната трен почти я отказах, безпрецедентна мускулна треска на гърба и ребрата, не мога да вдишам до край.
За жалост обаче нито събота нито неделя ще имам възможност за трениране, така че се събрах и тренирах днес.
Бицепсите още болят, малко по- малко, но все пак болят.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.06.18 14:39.

Bart Simpson

23.06.18
19:55

30 кила първокачествен протеин.
Първата ни сватба в този ресторант.
Днес обсъдихме болките в бицепсите и за десетина дни изключвам дърпащи, да видим дали ще се отрази положително.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.06.18 19:57.

Bart Simpson

25.06.18
10:11

Б@х, нищо като не боли и след два дни почивка, направо кеф.
Клек до две единици по 130
7 СС:
Клек 5#90
Обръщане от земя 3#70 ( за първи път обръщам 70, вообще)

3 СС:
Пуш преса до отказ
Кофи +0 кг до отказ

Отказите не бяха далеко след около 50 относително тежки клека.

Тренирах рано защото съм на лекар след малко и след това газ към Донегал.
Надявамсе да има кайтъри, ще си взема неупрена за всеки случай някой ако е ок да му ползвам крилото за малко.
Иначе барбекю без пиене, защото е далеко и тр аз да си карам на връщане.
П.п. Времето е да си цуне майката......22 градуса в осем сутринта.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.06.18 10:17.

Bart Simpson

25.06.18
19:26

Ни океан видях, ни кайт.
Личната ме прати по спешност на скенер на главата.
Викам, може ли утре?
Ако е аневризма, вика, може да няма утре.
Та......
Невролог ми проведе стандартен тест с пощипвания и подрасквания- ток.
Осъмни се, че нещо врата съм контузил- ренген на врат- ток.
Скенер на главата- ток.
Викна консултанти, трима.
Явно им се видя сериозна работата и после викат, пич няма нищо даже малко да се хванем за него, нищо.
Развалих на няколко семейства купона, но пък ще спя спокойно.
Отидоха на една близка локва и щом приключих, мацката ми дойде да ме вземе.
Хванах края.
Здраве да има.
Обаче за ръката ми каза, че е синдром на карпалния тунел и ме писа в списъка с чакащите за операция, защото не ми се кове застраховката с маловажни неща.
Ще има физио и след някоя друга година ще я отворят.
Димо ми нарисува още една вена на бицагата, изглежда яко.......

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.06.18 20:36.

Bart Simpson

26.06.18
00:08

Четири лайка, четири яки мацки.
Б@л съм ти и кросфита, кво му трябва на човек????
П.п. Б@ х,  днес доста помъдрях.
Четири часа изследвания с прогресираща сложност и важност.
Чакане сам по кабинетите.
Личната ми спомена аневризма и си попренаписах няколко сценария за бъдещето ми.
Може да звучи детинско, но в такива моменти главата започва да ти играе курвачката и да се подбъзиква.
Малко поздухах, честно казано.
Сега седя и си пийкам морна бирка и си викам- малко да вдигна крака от педала.
На юруш ги изкарах 36 години, винаги е било всичко или нищо, все по крайности летя.
Това не значи, че ще спра с кросфит-а.
Генерални изводи са това, за по-важните неща, хобитата са си за забавление и лично удоволетворение.
Ми наздраве ви и да си носим новите дрехи, че между днес и утре много време има.
🍀

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.06.18 00:20.

26.06.18
09:26

казано от Владо на 21.06.18, 15:39:

казано от XXL на 21.06.18, 14:57:

1/2 на отлепяне прилича на 150 тяга от супер дефицит и голямо напрежение в областа на кръста и това при положение , че е на лице лост или някакви дръжки , които няма в случая..

Да, супер. С четири изречения обясни, че никога не си обръщал гума.

Барт, другата седмица ще отида да се жертвам за каузата на стадиона щото ми стана интересно. Моите силови са горе-долу колкото твоите. А ако случайно са малко повече - петък отивам на слънчака за три дни и това ще балансира нещата..напълно. 🙂

Отиде ли?

Bart Simpson

26.06.18
13:34

Клек до 2х1#130
Обръщане от вис с клек 3#3-40 кг.
1 рунд за време:
150 скока на въже
50 TRX гребане
50 скока на кутия
50 суинга- 24 кг
50 тръстера- 40 кг
Време 12.17 мин

Доволно, бицепсите се обадиха на тръстерите.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.06.18 13:41.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1