Болка коляно

25.05.18
20:37

Здравейте!

Имам следният проблем.
От два дни, ме боли лявото коляно. Не е сериозна, но дразнеща болка. На снимката съм показал къде точно ме боли (вътрешната страна на коляното). Не знам дали става въпрос за менискус, няма отток, няма специфична болка при определен тип движения, но търся и вашето мнение. Ще ходя на лекар другата седмица, но бих желал да попитам дали сте имали подобни проблеми? Последната седмица правих тренажор, и ме съмнява да не съм скъсал менискус.. Ако човел е диагностициран със скъсан менискус, но е не сериозна травмата, има ли шанс от самоизлекуване, при почивка?

Темата беше редактирана от V. V. на 25.05.18 20:38.

26.05.18
08:12

Ти не си дал никаква информация за положението. Нито си дал история, нито какво спортуваш, много си писал а нищо не си казал. А да скъсш менискус на тренажор си е направо смешно, стига чети тея форуми лекарски. Най-вероятно си се претоварил и имаш някакво възпаление, което ще отшуми.

26.05.18
09:15

Принципно тренирам, рядко на пътека или тренажор. Но миналата седмица правих 3 пъти тренажор. Не съю усетил нищо през това време. Обаче от онзи ден, когато се кача в колата,, започва едно парещо усещане, но не мога да кажа силна болка. При слизане по стълби имаше известна болка, но търпима. Слагам лед, положението е малко по добре. Друго, когато лежа по гръб и извия крака настрани, се появява едно дърпане в коляното. Мисълта ми е, не какво ми е, а ако някой от вас е късал менискус, или е имал подобни симптоми, да каже, какво-що е било.

02.06.18
15:23

Разбрах какво е, оказа се ПЛИКА. Докторът каза 3 седмици почивка, + някви упражнения за стягане на мускулите на квадрицепса и лед. Обаче, ако не мине, ЯМР и операция. Някой имал ли е проблем с Плика, т.е да е опериран. Търся такъв човек, за да попитам как е протекло всичко, защото шанса за оправяне е 50-50.

Човече...ако си ходил при Хубенов...внимавай с тази плика. Той и на мен ми казаха и на още 2ма човека плика и на никой от 3мата не ни беше плика проблемът. Само си прибира парите за операцията и после духаш супата. Отиди за 2ро 3то 4то мнение преди да дадеш 800лв

10.09.19
15:17

Плика си беше, но Атанасов (негив асистент) ми каза, че операцията е последното нещо. Оправих се, с физиотераоия и токове. Нямам ядове.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1