06.06.18
23:48
Здравейте. Проблема ми е че съм в застой от 1м. и направо губя мотивация така.
Първо да кажа на НВД съм отслабвах точно по 1кг. На 14дни но нещата спряха тренирам 6пъти е имало е седмици по 5.
Опитах да спря малко диетата и да продължа,но нищо ..сега съм понижила калориите повече но пък съм постоянно гладна така и на 3ден спирам с НВД и направо незнам какво става.
Губя така мотивация,а не искам.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Може да си покачила малко мускулна маса и изведнъж да свалиш няколко кг.Другия вариант е да се теглиш в неправилния момент.Гледай се в огледалото , не гледай кантара толкова.
07.06.18
10:27
Не сантиметрите не помръдват аз кантара не го гледам чак толкова
08.06.18
10:19
можеш ли да опишеш как се храниш?
как тренираш?
от колко време се храниш НВД?
08.06.18
10:45
Така от средата на януари започнах диета и тренировки е разваляла съм диетата сега няма какво да се лъжем 😀
Тренирам 5,6 пъти
3пъти ходя на високо интензивни тренировки(табата,хиит)
2пъти тренирам силово предна задна част на тялото и 1път цялото тяло като правя и 1път в тези силови дни пътека 20,25мин.
Не броя точно калориите обаче.
Напр вчера:7часа: половин кофичка кисело мляко+1л.овесени ядки и 1банан,череши .. тренировка
11ч: 5белтъка с извара и чушка бъркате
1 и 30: 1 пилешко филе със зелена салата
4ч: варени тиквички с извара и сирене+30г бадеми
7ч:Салата домати,краставици,извара,лук и малко пилешко месо варено
Мнението беше редактирано от Gergana Pavlova на 08.06.18 11:09.
Това не е никакво НВД. Освен от 30те грама бадеми, от никъде другаде нямаш добро количество мазнини. А те трябва да изобилстват при този тежим. Изварата ти каква е?
И силно ме съмнява при това ядене да успяваш да запазиш протокола за количество въглехидрати. Много лесно се надхвърля с плодовете.
08.06.18
11:08
Извара взимам различна Родопея или Маджаров най-често добре какво ще ми посъветвате.Ям много въглехидрати ли?
Пък и аз не ям всеки ден това днес напр.ще ям риба то е и мазнини.
Мнението беше редактирано от Gergana Pavlova на 08.06.18 11:13.
казано от Gergana Pavlova на 08.06.18, 11:08:
Извара взимам различна Родопея или Маджаров най-често добре какво ще ми посъветвате.Ям много въглехидрати ли?
Пък и аз не ям всеки ден това днес напр.ще ям риба то е и мазнини.
Не знаем количеството на храната ти, не знаем и теглото ти. Та дали спазваш НВД остава неизвестно. 😄 Аз се осъмних, понеже плодовете като банана носят доста въглехидрати (ок. 30 гр. за един средно голям) и лесно се излиза от НВД с тях.
Запозната ли си с източниците на различните макронутриенти? Ако ядеш скумрия, вярно, ще има мазнини...ако ядеш пъстърва - хммм..
08.06.18
11:22
Аз бих те посъветвал да не спазваш НВД. Просто следи крайната сума на калориите за деня да е в дефицит и всичко би трябвало да е точно. Не си казала какви точно са ти тренировките, а и това е важно.
08.06.18
11:46
Споменах как тренирам по горе
Да разбирам че няма как да се каже точно дали съм дефицит или не тъй като не споменавам количество на храна
Но имам и др проблем излиза ми че трябва да ям по 1178 калории а това ми се струва малко.
Височина 152,кг:48,5
Талия 61 ханш 90
казано от Gergana Pavlova на 08.06.18, 11:46:
Да разбирам че няма как да се каже точно дали съм дефицит или не тъй като не споменавам количество на храна
Но имам и др проблем излиза ми че трябва да ям по 1178 калории а това ми се струва малко.
Талия 61 ханш 90
Абсурд. Това не мисля, че е достатъчно за да ти покрие дори и BMR.
08.06.18
12:13
казано от Petya на 08.06.18, 12:08:
казано от Gergana Pavlova на 08.06.18, 11:46:
Талия 61 ханш 90Абсурд. Това не мисля, че е достатъчно за да ти покрие дори и BMR.
Именно но така ми показва ето този калкулатор 😀
https://fitbg.net/calorie-calculator
Мнението беше редактирано от Gergana Pavlova на 08.06.18 12:14.
08.06.18
12:29
казано от Gergana Pavlova на 08.06.18, 10:45:
Тренирам 5,6 пъти
3пъти ходя на високо интензивни тренировки(табата,хиит)
2пъти тренирам силово предна задна част на тялото и 1път цялото тяло като правя и 1път в тези силови дни пътека 20,25мин.
Какви упражнения правиш на силовата? Това, което си описала не дава ясна представа как тренираш. Хиит и табата със собствено тегло или с тежест?
П.п. Аз ти измерих точно 2000 необходими за подържане, което значи, че при 1600-1700 и с разнообразно хранене, би трябвало да сваляш.
Мнението беше редактирано от Веселин Блажев на 08.06.18 12:37.
08.06.18
22:17
Благодаря за отговорите да попитам също какво точно да ям преди и след тренировка защото това ми е много объркано навсякъде различни теории,проучваниия и т.н..
Проблем ми е като тренирам сутрин преди тренировка мога ли да ям въглехидрати или не.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече