Мк677 и остарин

Темата е заключена.

20.06.18
19:46

Здравеите някаква информация за Мк677 и остарин пречи ли да високо кръвно или нещо друго мерси

21.06.18
12:45

Казаха ми че уш са безвредни даите предложение

21.06.18
12:56

Предложение за какво? За нещо, което да не ти вдига кръвното? А какво искаш да прави? Да те нацепи?

21.06.18
13:12

казано от Ибо Мисанк на 21.06.18, 12:45:

Казаха ми че уш са безвредни даите предложение

Правилно са ти казали - “уж”.
Те са във фаза на изпитване още.

21.06.18
15:04

Трябва ми нещо за качване на килограми а за мк677 немога да открия нищо

21.06.18
15:07

казано от Ибо Мисанк на 21.06.18, 15:04:

Трябва ми нещо за качване на килограми а за мк677 немога да открия нищо

С ядене и трениране пробва ли?

21.06.18
15:29

Пробвал сам но не става едни килограми никакъв наредак

Значи не тренираш както трябва или не ядеш достатъчно.

21.06.18
16:01

Ся въпроса ми беше друг обърнахме темата

казано от Ибо Мисанк на 21.06.18, 16:01:

Ся въпроса ми беше друг обърнахме темата

Въпросът ти беше друг, но получи точната насока

казано от Херцог Трън на 21.06.18, 16:10:

казано от Ибо Мисанк на 21.06.18, 16:01:

Ся въпроса ми беше друг обърнахме темата

Въпросът ти беше друг, но получи точната насока

Или иначе казано, ако не тренираш и не се храниш както трябва, каквито и л...а да изпиеш, ефекта ще е минимален.

21.06.18
16:49

Питах за мк677 вреден ли е или някои дали го е ползвал

Как да ти кажем дали е вреден, след като не са направени достатъчно изследвания върху него.

21.06.18
17:05

А някои дали го е пробвал ваубще

21.06.18
18:46

Menu
Ибутаморен (MK-677)
Posted on October 4, 2017 by mrusanov
Ибутаморен (познат и като ибутаморен местилат или MK-677) често се споменава в дискусии, засягащи бодибилдинга и покачването на мускулна маса като цяло. Клиничните изследвания върху него обаче са сравнително малко. Знае се, че той подпомага секрецията на хормона на растежа и увеличава количеството инсулиноподобен фактор на растежа-1 (IGF-1). Той постига това, като имитира действието на хормона грелин, свързвайки се с грелиновите рецептори в мозъка; при активирането им, отделянето на хормона на растежа се увеличава.

Грелиновите рецептори се намират в тази част от мозъка, която също отговаря за апетита, удоволствието, настроението, биологичните ритми, паметта и способността ни да учим; следователно, логично е да се предположи, че Ибутаморен ще въздейства и върху тях. За момента е изучен единствено ефектът, който той оказва върху апетита. Очаквано, подобно на грелина, приемът на MK-677 води до засилването му.

Едно от големите предимства на Ибутаморен е, че повишава нивата на хормона на растежа, без да оказва или оказвайки минимално влияние върху другите хормони и най – вече кортизола. Това е важно, тъй като кортизолът е катаболен хормон и високата му концентрация потиска имунната система, забавя заздравяването на раните, затруднява запаметяването и засилва мускулното разграждане.

Ползи от приема на Ибутаморен

Спомага за изграждането на мускулите
MK-677 често се използва заради анаболните му свойства, способстващи увеличаването на чистата мускулна маса. Той се приема орално, веднъж дневно, което е много по – удобно, спрямо повечето други стимулиращи хормона на растежа продукти. По – голямото количество хормон на растежа (и инсулиноподобен фактор на растежа-1) в организма носи и други ползи, освен изграждането на мускули – силата също се увеличава, а телесните мазнини намаляват.

Намалява загубата на мускулна маса
При изследвания върху здрави доброволци, подложени на създаваща тежъй калориен дефицит диета, се установява, че приемът на MK-677 неутрализира липсата на достатъчно протеини, което в противен случай води до мускулно разграждане.

Резултатът от друго изследване, проведено върху възрастни пациенти с бедрени фрактури, е, че походката им става по – бърза, мускулната сила се увеличава, а паданията намаляват.

Увеличава костната плътност
Както казахме, Ибутаморен води до по – високи нива на хормона на растежа, който, от своя страна, способства за по – голяма плътност на костите. Имайте предвид, че тя обикновено се наблюдава след повече от 1 година и е възможно първоначално костната плътност да се намали, преди впоследствие да нарасне, което е естествен резултат от повишеното количество хормон на растежа.

Подобрява съня
Проведени тестове, както върху млади, така и върху възрастни участници, доказват благотворното влияние на Ибутаморен върху качеството на съня и неговата продължителност.

Бори се срещу стареенето и може би е способен да увеличи дълголетието
Отделянето на хормона на растежа и мускулната маса започват да отбелязват непрекъснат спад след средата на пубертета. При възрастни пациенти, ежедневният прием на MK-677 изравнява нивата им на хормон на растежа и инсулиноподобен фактор на растежа-1 с тези на здрави млади хора, без да се наблюдават сериозни странични ефекти. Подобни резултати се отчитат и при пациенти, страдащи от затлъстяване.

Възможно е да действа като ноотропик
Смята се, че Ибутаморен може да има въздействие, подобно на ноотропик (т.н. „умни” лекарства, които подобряват когнитивните способности), тъй като действието му е подобно на това на хормона грелин. Факт е, че научни изследвания по тази тема към момента не съществуват. MK-677 би могъл да подобри когнитивните функции по два индиректни начина – чрез увеличаването на инсулиноподобния фактор на растежа-1 (който влияе благотворно върху паметта и ученето) и чрез подобряването на качеството и продължителността на съня (което е важно за когнитивните способности).

Проведено е и едно изследване, целящо да установи дали приемът на MK-677 може да повлияе ползотворно върху лекуването на Алцхаймер, но за съжаление резултатите са отрицателни.

Успешно средство при дефицит на хормона на растежа
При деца, страдащи от дефицит на хормона на растежа, приемът на Ибутаморен може да доведе до увеличаването му, както и до увеличаването на инсулиноподобния фактор на растежа-1 и инсулиноподобния фактор на растежа свързващ протеин-3 (IGFBP-3). При това, концентрацията на пролактин, глюкоза, трийодотиронин, тироксин, тиротропин, кортизол и инсулин в организма не се променя.

При мъже, страдащи от сериозен недостиг на хормон на растежа, MK-677 увеличава хормона на растежа и инсулиноподобния фактор на растежа-1, при минимални промени в нивата на кортизола, тироидните (на щитовидната жлеза) хормони и пролактин; нивата на инсулин и глюкоза обаче се повишават.

Потенциал за ускорено зарастване на рани и регенерация на тъканите
Тъй като хормонът на растежа подпомага регенерацията на тъканите и заздравяването на раните, логично е да се предположи, че MK-677 ще е от полза и в тази насока. Съществуват отделни твърдения, че това действително е така, макар да не са проведени цялостни научни изследвания по темата.

Може да е средство срещу махмурлук
Може би звучи като анекдот, но наистина някои от използващите Ибутаморен са споделяли, че след употребата му махмурлукът им е изчезвал.

Странични ефекти

Най – честите странични ефекти от употребата на MK-677 са повишен апетит, появяване на леки отоци, които бързо преминават, както и слаба болка в мускулите. В някои случаи се е наблюдавало повишаване на кръвната глюкоза и намаляване на инсулиновата чувствителност. Описаните странични ефекти са често срещани и при хора с високи нива на хормон на растежа, най – вече инсулиновата резистентност и болката в ставите и мускулите.

Трябва да се отбележи едно проведено изследване, което е прекратено преждевременно, поради доста по – сериозни нежелани реакции. При възрастни пациенти с бедрени фрактури, приемът на Ибутаморен довел до повишено сърдечно налягане, високи нива на глюкоза в кръвта и дори случаи на застойна сърдечна недостатъчност (последното – единствено при пациенти над 80 години, които са страдали от сърдечна недостатъчност и преди).

Какво е препоръчително, ако вземате MK-677

Внимателно следете въглехидратния си прием и редовно проверявайте нивата си на инсулин и кръвна захар.

Ако страдате от рак, избягвайте изобщо да приемате MK-677 или други анаболи, увеличаващи количеството хормон на растежа или инсулиноподобен фактор на растежа-1, тъй като те улесняват нарастването на раковите образувания.

Имайте предвид, че Ибутаморен притежава имуностимулаторни свойства.

22.06.18
11:08

И какво целиш с последния си пост? Да ни го рекламираш?

22.06.18
11:18

Скоро приключих цикъл от два месеца с остарин и андарин.Не останах впечатлен и не бих повторил.Не си струва.Единственото което се промени е,че ми се вдигна малко  силата. Спазвам ниско въглехедратна диета като гледам протеина да не пада под 2гр. Калорийите са ми +- 100. Но като цяло еднакви. Нито качих, нито свалих, нито изчистих.Визуално няма забележима промяна. От андарина имах страничания ефект със зрението,въреки че го приемах 5 дена с два почивка. Лично мен ме това ме дразнеше.

22.06.18
11:37

Мерси един свестен одговор 🙂

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1