28.06.18
14:29
Здравейте!
От шест месеца съм отслабвам...бавно, но славно. От три месеца спортувам интензивно. Ходя четири пъти на фитнес и два пъти на степ аеробика. Пия л-карнитин. Виждам, че започвам да се оформям, но коремът ми....проклетият не ще да се прибира (кожата ми се е отпуснала и имам едно “катче” сланинка най-отдолу).
Та моля, тези, които са успели да се справят с това ЧУДО, да споделят упражнения, методи, мазила, колани и всичко, което е успяло да приведе, коремчето им в добра форма.
П.С
Бях 88 кг. през декември, сега съм 69кг. Целта ми е 60.
Много ми допада режимът на Атанас Узунов, а освен това не се и закусва, но инструктора ми каза, че не е добре да ходя гладна на фитнес или да стоя гладна след тренировка, защото започва да се гори мускулна маса. Препоръчва ми протеиново блокче.
Благодаря!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимНяма какво толкова да направиш за увисналата кожа. Трябва ѝ време. Колкото по- млад човека, толкова по- лесно се прибира.
28.06.18
15:49
Интересно ми е защо ти препоръчва протеинов бар от фитнеса, а не да хапнеш във вас. Всъщност хич не е интересно, защото:
1. Няма никакъв проблем да тренираш на гладно.
2. Очевидно идея няма какво говори този човек.
3. Бърза да си продаде нещата, вместо да мисли за теб наистина.
За половин година не е някакво постижение да се свалят 20кг, особено когато началното положение е доста зле. Излишен ми е коментара до някаква степен, но помисли дали още да тренираш с такъв човек.
29.06.18
10:24
Не точно от бара. Преди седмица ме заболя адски много главата. Претоварих се и тогава ме попита дали съм закусала, казах му, че не мога да закусвам. Зорна ми е 🙂. Просто ми препоръча да не тренирам на гладно, ако ми става лошо по време на тренировка или поне да хапвам след тренировка (протеиново блокче).
Треньорът ми всъщност е много в час.
29.06.18
10:55
на излишната/увиснала кожа й трябва време, така че търпение.
може да помогнат масажите - от професионалист.
Браво за постижението за теглото и като те чета мисля, че не си гладувала, а си се хранила в калориен дефицит и си тренирала. Каквото и да си говорим 20 кг. са доста за 6 месеца - воля, изграждане на навици и постоянство.
Коланите не прибират ли кожа или пречат на мускулите да укрепнат?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече