29.06.18
18:59
Здравейте, мисля да започна да ходя на фитнес редовно, защото сега сме лятна ваканция и ще имам време..Ще си изкарам ТРЕНИРОВАЧНА ПРОГРАМА , но въпросът ми е ще ми трябва ли ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ.. Аз съм на 16 и съм висока и слаба и цял живот съм яла, каквото си искам и сега се чудя за по-голям резултат да си изкарам ли ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ за стягане? Споделете вашето мнение😅
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим30.06.18
08:58
Зависи от структурата на тялото ти. Имам познати и приятелки, които също си ядат каквото си искат и са си слаби, просто като ги погледнеш, разбираш че няма как да напълнеят. Една от тях знам, че ходи на фитнес и има ефект (говорим за съвсем леко стягане на ръце и корем, които са без грам видима мазнина) без да се ограничава от нищо. Има и друг момент - може да си слаба, защото все пак си на 16 и метаболизма ти е бърз. При този тип момичета, качването на килограми се появява към 20тата година, когато излязат от тинейджърските години и главните промени в структурата на тялото са приключили. Хранителният режим, според мен никога не е излишен, в никакъв случай няма да ти навреди и най-малко от здравословна гледна точка е добре за всеки човек 🙂 ако не можеш да спазваш нещо супер стриктно, то поне намали приема на някои храни, защото и без друго почти всичко на пазара в момента е много вредно
01.07.18
01:05
Много благодаря..Ще си изкарвам хранителен режим☺
01.07.18
11:08
Зависи какво разбираш под “хранителен режим” и виждайки, че смяташ, че има такива за стягане, ти препоръчвам да прочетеш това.
Ако под “хранителен режим” разбираш да се храниш под час и до грам, то не, нямаш нужда от това.
Ако обаче имаш предвид начин на хранене, с който да постигаш целите си и да се чувстваш добре, то определено грижата към храните, които ядем, никога не е излишна. 🙂
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече