11.07.18
17:43
Здравейте колеги. Аз съм Кристиян на 19г.
Изкам да споделя моя проблем който все още не е разрешен.
: Боли ме левия лакят от 5г от трицепсово разгъване зад глава с дъмбел. Не тренирам вече 2г болката е непоносима, ходи отзад към китката до малкия и безимения пръст. Сега от 2г ме боли врата,кръста колената и десния лакят. Къде ли не ходих по доктори и иследвания нищо и нищо. Наското ходих при специалист Григор Григоров невролог, който ми би във врата,лакътя и мускулно по 15 инжекций , 2 дни. Без ефект. Според него е цервикоартроза
Възпаления на лак. Става,плексит.
Остеохондроза.
Ше се радвам ако си помогнеме някък
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимСлед като Доктора излиза с мнение за цервикоартроза , изпрати ли те на снимка за да се види какво е състоянието?
12.07.18
12:14
Не... каза, че ако не ми помогнат тези инжекций,никой няма да ми помогне. Аз имам всякъкви иследвания, и нищо няма...само изгладена шийна лордоза.
12.07.18
22:14
Ми, виж и второ мнение на друг лекар, няма да навреди да имаш повече от едно. 🙂
13.07.18
06:42
Изкал съм 30 мнения поне. Като нищо не показва от изследванията, те ми казват не знам какво ти е , или нищо ти няма.
13.07.18
22:31
Малко на посоки карам, ама на нещо като неврохирург, дали не е добра идея да идеш. Да не би да има нещо увредени гръбначно мозъчни нервчета? Не знам, много странно е всичко. Дано да се оправиш бързо!
P.S.
Болката в ставите ли е или по-скоро я усещаш като подвижна, по хода на нещо?
Има ли някой някакви наследствени ставни заболявания в семейството? Като боли изтръпва ли ти нещо? Пищялите болят ли те? Как се казваха инжекциите, които ти би? (не заради друго, ами да видим за болка ли са били, противовъзпалителни ли и т.н.)
Мнението беше редактирано от Митко Георгиев на 13.07.18 22:35.
14.07.18
12:03
По скоро я усещам като движеща Може би са нерви .
Инжекцийте не ги знам как се казват. Каза ,че са противовъзпалителни които лекуват и възстановяват.
17.07.18
21:40
Много несериозна група... очаквах нещо повече от вас.
казано от Кристиян Минчев на 17.07.18, 21:40:
Човеко , ти си във форум за бодибилдинг , а не в 3-та Градска Болница.Търси специалист да те лекува , защото още повече никой тук няма законовото право да те насочва към конкретно третиране на проблема ти и то онлайн и да си сложи главата в торбата евентуално , ако ме разбираш.Прав здрав мъж си...стани и потърси Болница и като те сглобят , се върни тук , направи си дневник и те така.
18.07.18
01:05
Аз съм д-р Трън. Имам диплома по лекуване на форумни травми, диплома за онлайн диагностициране и хомеопатия. Мисля че най-доброто решение е да се отреже. Имаш лакът - имаш болка. Нямаш лакът - нямаш болка. Мога да предложа и конкретни методи, ако си съгласен с диагнозата и решението.
Кристияне , аз ще направя все пак опит да помогна.Казваш , че нищо или почти нищо не ти откриват и си получил през времето до тук всякакви мнения , някакъв във престилка те е блъскал с инжекции навсякъде , без дори да знаеш съдържанието им , за да можеш да се информираш...кат си питал , ти е отговорено едва ли не в стил”абе ставай и пета у гъз” , получил си мнение за цервико- незнам си кво там , без снимка без нищо.
Аз лично си мисля , че трябва да помислиш за това как седиш/стоиш/висиш пред компа , на какво седиш , по колко време в деня седиш/висиш на това същото , къде се намира монитора ...на равнината на главата , под нея , над нея.Също в каква поза спиш най-често , на голяма/малка/твърда/мека възглавница...Това за кръста , врата и коленцата...за лакътя е ясно , че си се контузил при упражнение за трицепс...вероятно френско от недостатъчно внимание при изпълнение или надценяване и това ще си го носиш дълго да ти е като обеца на ухото.Дай неква информация за горното и ще се мисли как да та сглобяваме тука групата...иначе Доц.Трън зима ножа и почва ...)))
Сега се сетих за обувките...некачествените чепици също могат да повлияват негативно на стави и кво ли не.
Некога , Мама казваше:
“-Сине Непокорни , от всичко можеш да пестиш , но за обувки пари не жали!”
Мнението беше редактирано от XXL на 18.07.18 01:54.
18.07.18
03:56
Дори да бяхме всички дипломирани лекари, така дистанционно, без документи, без да те видим, без изследвания и т.н. нищо не може да се каже. Ако стреляме на посоки няма да имаш полза също. Ако са нерви нарушени няма много какво да се направи положително. Друг е въпросът, че те питахме разни неща, а ти не отговори. Умишлено те питах дали те болят пищялите, имах наум, че при подрастващите болят така растящите кости, по подобен на твоя начин. Изтръпването също е важно... За изтръпването също не си казал и то конкретно на ръката усещаш ли нещо изтръпване и тн? Отиди и на неврохирург ако искаш. Сори, ама наистина няма какво да направим само с писане. Явно е някакъв сериозен проблем, такава разпространена болка, по този начин е мн странна и може да са няколко неща вкупом да ти има. Поне кажи името на лекарството, че от него да се сетиме долууу горе накъде си. Амбулаторен лист също имаш написан вероятно, прочети си, потърси нещо.
От 5 години те боли лакътя, бил си на 14, какво ти казаха, написаха тогава точно? От 2 години имаш другите оплаквания, трябвало е по-активно да търсиш помощ. Иначе в момента малко като детективи се опитваме, по не особено пълни данни да съчиним нещо и дори да го съчиним какво и да го уцелим вярно, пак ще трябва да отидеш на лекар.
P.S. Ако си от малък град, помисли да посетиш някое по-специализирано заведение в по-голям град.
Мнението беше редактирано от Митко Георгиев на 18.07.18 04:03.
18.07.18
07:21
казано от nervak на 17.07.18, 23:36:
И се научи да пишеш...от полза ще ти е.
Комплексите някъде другъде.
18.07.18
07:26
казано от Митко Георгиев на 18.07.18, 03:56:
Дори да бяхме всички дипломирани лекари, така дистанционно, без документи, без да те видим, без изследвания и т.н. нищо не може да се каже. Ако стреляме на посоки няма да имаш полза също. Ако са нерви нарушени няма много какво да се направи положително. Друг е въпросът, че те питахме разни неща, а ти не отговори. Умишлено те питах дали те болят пищялите, имах наум, че при подрастващите болят така растящите кости, по подобен на твоя начин. Изтръпването също е важно... За изтръпването също не си казал и то конкретно на ръката усещаш ли нещо изтръпване и тн? Отиди и на неврохирург ако искаш. Сори, ама наистина няма какво да направим само с писане. Явно е някакъв сериозен проблем, такава разпространена болка, по този начин е мн странна и може да са няколко неща вкупом да ти има. Поне кажи името на лекарството, че от него да се сетиме долууу горе накъде си. Амбулаторен лист също имаш написан вероятно, прочети си, потърси нещо.
От 5 години те боли лакътя, бил си на 14, какво ти казаха, написаха тогава точно? От 2 години имаш другите оплаквания, трябвало е по-активно да търсиш помощ. Иначе в момента малко като детективи се опитваме, по не особено пълни данни да съчиним нещо и дори да го съчиним какво и да го уцелим вярно, пак ще трябва да отидеш на лекар.
P.S. Ако си от малък град, помисли да посетиш някое по-специализирано заведение в по-голям град.
Пищялите не ме болят,имам понякога изтръпване на малкия и безименния, но повече ме болят защото болката ходи от лакътя до пръстите. На доктор отидох чак след години от травмата,поради факта, че бях нямаше кой да ме заведе тогава, и самите болници ми бяха много далеко. Ходих на много доктори през последните 2 г и ако имаше файда, нямаше да пиша тука.
18.07.18
07:30
казано от XXL на 18.07.18, 01:42:
Кристияне , аз ще направя все пак опит да помогна.Казваш , че нищо или почти нищо не ти откриват и си получил през времето до тук всякакви мнения , някакъв във престилка те е блъскал с инжекции навсякъде , без дори да знаеш съдържанието им , за да можеш да се информираш...кат си питал , ти е отговорено едва ли не в стил”абе ставай и пета у гъз” , получил си мнение за цервико- незнам си кво там , без снимка без нищо.
Аз лично си мисля , че трябва да помислиш за това как седиш/стоиш/висиш пред компа , на какво седиш , по колко време в деня седиш/висиш на това същото , къде се намира монитора ...на равнината на главата , под нея , над нея.Също в каква поза спиш най-често , на голяма/малка/твърда/мека възглавница...Това за кръста , врата и коленцата...за лакътя е ясно , че си се контузил при упражнение за трицепс...вероятно френско от недостатъчно внимание при изпълнение или надценяване и това ще си го носиш дълго да ти е като обеца на ухото.Дай неква информация за горното и ще се мисли как да та сглобяваме тука групата...иначе Доц.Трън зима ножа и почва ...)))
Сега се сетих за обувките...некачествените чепици също могат да повлияват негативно на стави и кво ли не.
Некога , Мама казваше:
“-Сине Непокорни , от всичко можеш да пестиш , но за обувки пари не жали!”
От както ме боли врата не стоя пред компа. Преди стоях понякога и денонощно .
18.07.18
19:46
казано от Кристиян Минчев на 18.07.18, 07:26:
казано от Митко Георгиев на 18.07.18, 03:56:
Пищялите не ме болят,имам понякога изтръпване на малкия и безименния, но повече ме болят защото болката ходи от лакътя до пръстите. На доктор отидох чак след години от травмата,поради факта, че бях нямаше кой да ме заведе тогава, и самите болници ми бяха много далеко. Ходих на много доктори през последните 2 г и ако имаше файда, нямаше да пиша тука.
Ходеща болка, обикновено винаги е от засегнато нервче. По принцип е трябвало да отидеш в най-кратки срокове след травмата. Ако искаш, опиши си проблема в пулс.бг има няколко доктори от време на време пишат, може да ти хелпнат някак си.
P.S. Във форума на framar.bg също има лекари и също е добра опция, напиши и в двете места, вероятно ще има някаква полза. 🙂
05.08.18
21:47
Правиха ми Мг, и всичко е нормално...
07.08.18
01:21
казано от Кристиян Минчев на 05.08.18, 21:47:
Опита ли в онези два форума, които ти препоръчах? И в двата има лекари, може да има ефект. 🙂
18.08.18
10:40
казано от Митко Георгиев на 07.08.18, 01:21:
Опита ли в онези два форума, които ти препоръчах? И в двата има лекари, може да има ефект. 🙂
Не мога да вляза, не ми излизат тези форуми.
18.08.18
23:02
казано от Кристиян Минчев на 18.08.18, 10:40:
казано от Митко Георгиев на 07.08.18, 01:21:
Не мога да вляза, не ми излизат тези форуми.
Ето ти линкове:
http://www.puls.bg/forum/
Извинявай, че ти се меся, ама досега вече трябваше много отдавна да си се регистрирал, да си питал и да са ти отговорили...
Болката както я описваш е сходна като при мен. Преди около 4г. се оказа, че имам вродено изкривяване на шийни прешлени. Първоначално ходих на невролог, защото аз така си реших, но след като ме снимаха ме пратиха при физиотерапевт и съответно физиотерапия. Може травмата да е от повече време и да си отключил болката като си тренирал трицепс. Вземи си някакъв болкоуспокояващ гел и с двете ръце масажирай едновременно врата и раменете всеки ден. С друго не мога да ти помогна. Дано намериш кадърен лекар.
22.08.18
14:18
Приятел не знам от къде си но отиди на чекръкчия.
Познавам много хора,колеги които след толкова ходения и средства по доктори не са могли да им помогнат къде за кръст,рамо и т.н но след няколко разбира се защото от един път ....но след няколко ходения на известни по селата тук в Добричко чекръкчии ефекта е много голям ,успели са да помогнат да ги наместят как се казва.ТАка че друго не ти остава дано някъде в твоя район има такива хора , които се знаят от край време и че имат дарба с две ръце как се вика да те дигнат пак на крака.
Намери си добър спортен рехабилитатор, който да ти даде комплекси от упражнения, които да ти оправят дисбалансите, да подобриш мобилност и тнн и ще стане работата. Стига дращи по форумите, със същия успех може да идеш на врачка, чъкракчия, гадател и тн ... ние не сме такива за да търкаме кристалното кълбо и да ти дадем точна рецепта.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече