05.08.18
18:11
Здравейте не знам какво става с мен но от 2,3 дни започнах да ям всичко и снощи преядох обилно с торта,шоколад абе само сладкшлиши. Попринцип тренирам от 6м и свалих доста кг.
Проблема е че сега не знам какво да правя качих кг не знам дали е само вода подута съм цялата и работата е че се чувствам сее1 нищо не става от мен.Досега си готвех следях си въглехидрати всичко нз какво става и продължава да ми се яде но не барам нищо.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
05.08.18
23:37
Помощта, която търсиш в какво да се изразява - в нужда от мотивация или в нужда да те успокоят, че от едно преяждане няма проблем.
06.08.18
06:11
казано от Стойко Колев на 05.08.18, 23:37:
Помощта, която търсиш в какво да се изразява - в нужда от мотивация или в нужда да те успокоят, че от едно преяждане няма проблем.
И двете 😀
Всякакви депресивни състояния , отключват повишена нужда от сладко.Това е начина на тялото да бори стреса.Помисли за причинителя на състоянието , открий и премахни.След това си се върни към нормалния ритъм и напред.По-лесно е да се напише , отколкото да се извърши , но пък не е и невъзможно.
06.08.18
17:20
казано от XXL на 06.08.18, 17:10:
Всякакви депресивни състояния , отключват повишена нужда от сладко.Това е начина на тялото да бори стреса.Помисли за причинителя на състоянието , открий и премахни.След това си се върни към нормалния ритъм и напред.По-лесно е да се напише , отколкото да се извърши , но пък не е и невъзможно.
Да благодаря ама и аз малко тъпи въпроси задавам И може да звучи вживяно от моя страна ама просто ме е яд.
Тамън изкарах плочки даже хаха и какво стана за 3дни незнам ама си качих килограми.
Направи ден, два фастинг на вода (не последователно) и бъди сред природата,няма да усетиш как минава времето.
Мнението беше редактирано от Петьо на 06.08.18 22:30.
07.08.18
01:24
Е от едно преяждане (особено с вкусна торта и шоколад😄 ) нищо няма да се случи неприятно, споко. Случва се на всеки, пък и е единичен случаи, не става дума за някакъв по-специфичен тип хронично преяждане. Позволено е човек да преяде с шоколад и торта определено.
Мнението беше редактирано от Митко Георгиев на 07.08.18 01:25.
казано от Gergana Pavlova на 06.08.18, 17:20:
Да благодаря ама и аз малко тъпи въпроси задавам И може да звучи вживяно от моя страна ама просто ме е яд.
Тамън изкарах плочки даже хаха и какво стана за 3дни незнам ама си качих килограми.
Спокойно, вода е само. Ако наистина си имала преса, не е избягала. Аз принципно имам проблем с храната и преяждам на моменти, но това не ме връща към по-лоша форма за дълъг период от време. Дори след стриктна диета, най-вече ниско въглехидратна или без прости въглехидрати и с нисък гликемичен индекс, преяждането си има ползи, например нивото на лептин се вдига многократно, също така има полза и за хормоните на щитовидната (преобр. на Т4 в Т3). По мой експерименти след наистина брутално преяждане си връщам килограмите до 8я ден. Така, че си се върни към нормалното хранене и всичко ще е точно. Може пък дори да е било полезно, недей да се наказваш след подобни дни, защото рискуваш да си навлечеш някое депресивно състояние. Здравето е на първо място, приличната формата целогодишно идва с времето, дори да не си на 100% стриктна в тренировки и режим на хранене.
07.08.18
09:28
казано от Дени на 07.08.18, 01:45:
казано от Gergana Pavlova на 06.08.18, 17:20:
Тамън изкарах плочки даже хаха и какво стана за 3дни незнам ама си качих килограми.Спокойно, вода е само. Ако наистина си имала преса, не е избягала. Аз принципно имам проблем с храната и преяждам на моменти, но това не ме връща към по-лоша форма за дълъг период от време. Дори след стриктна диета, най-вече ниско въглехидратна или без прости въглехидрати и с нисък гликемичен индекс, преяждането си има ползи, например нивото на лептин се вдига многократно, също така има полза и за хормоните на щитовидната (преобр. на Т4 в Т3). По мой експерименти след наистина брутално преяждане си връщам килограмите до 8я ден. Така, че си се върни към нормалното хранене и всичко ще е точно. Може пък дори да е било полезно, недей да се наказваш след подобни дни, защото рискуваш да си навлечеш някое депресивно състояние. Здравето е на първо място, приличната формата целогодишно идва с времето, дори да не си на 100% стриктна в тренировки и режим на хранене.
Благодаря много да уж ги знам тези неща ама незнам какви са тези филми от мен 😁
Това е че прераждането беше в 1 вечерта и преди това няколко дни не се спрях да ям и това се случва за 2път този месец,може би много намалявам храната и не ми стига уж не гладувам ама явно бъркам нещо
Благодаря за отрова 🙂
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече