05.08.18
18:11
Здравейте не знам какво става с мен но от 2,3 дни започнах да ям всичко и снощи преядох обилно с торта,шоколад абе само сладкшлиши. Попринцип тренирам от 6м и свалих доста кг.
Проблема е че сега не знам какво да правя качих кг не знам дали е само вода подута съм цялата и работата е че се чувствам сее1 нищо не става от мен.Досега си готвех следях си въглехидрати всичко нз какво става и продължава да ми се яде но не барам нищо.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
05.08.18
23:37
Помощта, която търсиш в какво да се изразява - в нужда от мотивация или в нужда да те успокоят, че от едно преяждане няма проблем.
06.08.18
06:11
казано от Стойко Колев на 05.08.18, 23:37:
Помощта, която търсиш в какво да се изразява - в нужда от мотивация или в нужда да те успокоят, че от едно преяждане няма проблем.
И двете 😀
Всякакви депресивни състояния , отключват повишена нужда от сладко.Това е начина на тялото да бори стреса.Помисли за причинителя на състоянието , открий и премахни.След това си се върни към нормалния ритъм и напред.По-лесно е да се напише , отколкото да се извърши , но пък не е и невъзможно.
06.08.18
17:20
казано от XXL на 06.08.18, 17:10:
Всякакви депресивни състояния , отключват повишена нужда от сладко.Това е начина на тялото да бори стреса.Помисли за причинителя на състоянието , открий и премахни.След това си се върни към нормалния ритъм и напред.По-лесно е да се напише , отколкото да се извърши , но пък не е и невъзможно.
Да благодаря ама и аз малко тъпи въпроси задавам И може да звучи вживяно от моя страна ама просто ме е яд.
Тамън изкарах плочки даже хаха и какво стана за 3дни незнам ама си качих килограми.
Направи ден, два фастинг на вода (не последователно) и бъди сред природата,няма да усетиш как минава времето.
Мнението беше редактирано от Петьо на 06.08.18 22:30.
07.08.18
01:24
Е от едно преяждане (особено с вкусна торта и шоколад😄 ) нищо няма да се случи неприятно, споко. Случва се на всеки, пък и е единичен случаи, не става дума за някакъв по-специфичен тип хронично преяждане. Позволено е човек да преяде с шоколад и торта определено.
Мнението беше редактирано от Митко Георгиев на 07.08.18 01:25.
казано от Gergana Pavlova на 06.08.18, 17:20:
Да благодаря ама и аз малко тъпи въпроси задавам И може да звучи вживяно от моя страна ама просто ме е яд.
Тамън изкарах плочки даже хаха и какво стана за 3дни незнам ама си качих килограми.
Спокойно, вода е само. Ако наистина си имала преса, не е избягала. Аз принципно имам проблем с храната и преяждам на моменти, но това не ме връща към по-лоша форма за дълъг период от време. Дори след стриктна диета, най-вече ниско въглехидратна или без прости въглехидрати и с нисък гликемичен индекс, преяждането си има ползи, например нивото на лептин се вдига многократно, също така има полза и за хормоните на щитовидната (преобр. на Т4 в Т3). По мой експерименти след наистина брутално преяждане си връщам килограмите до 8я ден. Така, че си се върни към нормалното хранене и всичко ще е точно. Може пък дори да е било полезно, недей да се наказваш след подобни дни, защото рискуваш да си навлечеш някое депресивно състояние. Здравето е на първо място, приличната формата целогодишно идва с времето, дори да не си на 100% стриктна в тренировки и режим на хранене.
07.08.18
09:28
казано от Дени на 07.08.18, 01:45:
казано от Gergana Pavlova на 06.08.18, 17:20:
Тамън изкарах плочки даже хаха и какво стана за 3дни незнам ама си качих килограми.Спокойно, вода е само. Ако наистина си имала преса, не е избягала. Аз принципно имам проблем с храната и преяждам на моменти, но това не ме връща към по-лоша форма за дълъг период от време. Дори след стриктна диета, най-вече ниско въглехидратна или без прости въглехидрати и с нисък гликемичен индекс, преяждането си има ползи, например нивото на лептин се вдига многократно, също така има полза и за хормоните на щитовидната (преобр. на Т4 в Т3). По мой експерименти след наистина брутално преяждане си връщам килограмите до 8я ден. Така, че си се върни към нормалното хранене и всичко ще е точно. Може пък дори да е било полезно, недей да се наказваш след подобни дни, защото рискуваш да си навлечеш някое депресивно състояние. Здравето е на първо място, приличната формата целогодишно идва с времето, дори да не си на 100% стриктна в тренировки и режим на хранене.
Благодаря много да уж ги знам тези неща ама незнам какви са тези филми от мен 😁
Това е че прераждането беше в 1 вечерта и преди това няколко дни не се спрях да ям и това се случва за 2път този месец,може би много намалявам храната и не ми стига уж не гладувам ама явно бъркам нещо
Благодаря за отрова 🙂
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече