29.11.18
22:53
Здравейте,
На 16 години съм и много бих искал да кача мускулна маса.
195 съм, тежа 83 килограма и ям на ден по 2200 калории, за да задържам и дори от толкова малко качвам, но мисля, че не са ми достатъчни.
Вегетарианец съм цял живот, но смятам да започна да ям месо, ако порасна на височина и на мускулна маса!
Също, трябват ли ми протеини, ВСАА и всякакви такива неща, от които си нямам представа?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимС такъв профил, много ме съмнява на 2200 калории да качваш. Виж на 3200 съм по-склонна да вярвам.
Как си следиш теглото и калориите?
30.11.18
07:22
Броя и си записвам калориите и теглото го следя, като се меря всеки ден
Трябва да ядеш повече и ако искаш по - бързо маса направи това: 1.Вземай Креатин - около 50ст когато пиеш много вода с него клетките на мускулите ти стават вода и качваш МНОГО бързо аз лично качих 2кг за 2седмици! 2.Вземай Протеин
Протеина е главното нещо поради което ръстат мускулите ти! 3. Тренирай по малко повторения с много килограми. Трябва максимум повторенията да са ти 8! Лично аз вземам протеин и креатин всеки ден през седмицата и правят добри резултати! ( извинявам се, че няма запетаи в текста )
04.12.18
23:27
Ами ако качвам чиста мускулна маса?
Вариант ли е?
Ако качвам чиста маса, примерно 3 кг постепенно става ли или е по-бавно отколкото наддаването на тегло и съответно качвонето?
смис ако може да избегна чистенето
или няма такъв вариант
казано от Умур Пантелеев на 01.12.18, 23:07:
извинявам се, че няма запетаи в текста
Само това да му беше проблема...
Мнението беше редактирано от Станимир на 05.12.18 15:15.
05.12.18
20:10
казано от Умур Пантелеев на 01.12.18, 23:07:
Трябва да ядеш повече и ако искаш по - бързо маса направи това: 1.Вземай Креатин - около 50ст когато пиеш много вода с него клетките на мускулите ти стават вода и качваш МНОГО бързо аз лично качих 2кг за 2седмици! 2.Вземай Протеин
Протеина е главното нещо поради което ръстат мускулите ти! 3. Тренирай по малко повторения с много килограми. Трябва максимум повторенията да са ти 8! Лично аз вземам протеин и креатин всеки ден през седмицата и правят добри резултати! ( извинявам се, че няма запетаи в текста )
Толкова глупости на едно място отдавна не бях чел 😁
12.12.18
21:50
От 2 седмици качвам по малко или задържам килограмите!
Вярно е, че имам малко повече мазнина, но има и ефект.
Въпреки че съм вегетарианец и не ям месо, не пия протеинови шейкове или креатин и други (химии?), ям млечни продукти ускорих бързината на тренировката и 1 седмица вдигнах маса и втората започнах релеф. Има резултат(малък, но има).
Според вас добре ли е 1 седмица да се качва масата и 1 седмица релеф или дали има среден вариант, като да правя едновременно и релеф и маса: например ако за релеф се изискват да кажем 15 повторения, а за маса 8 да праня по 10-12 и да правя и двете или не става?
13.12.18
08:17
Според мен или качваш или чистиш
13.12.18
09:36
Добър вариант е и 1 ден маса, 2 дни релеф, 3 дни маса + релеф, 1 ден почивка. След първата седмица няма да се познаеш.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече