71,4 🤗
гледах се днес в пгледалото и си мислех как ми се иска да съм още по-лека
яденето беше днес беше скандално, щото вечерта реших да пробвам свински уши, после щях да умра
да видим утре колко кг ще съм; тренира ми се 🤗
71.4
ядене - 1399, ест нз дали е вярно, май са повече, че закуската беше голяма, а после на обяд беше шницел…1784, да видим утре колко ще тежа
трен - 4 по 20 клека
абдуктор 4 по 20 с 30 кг
адуктор 20 с 25, 20 с 20, 2 по 20 с 25, като накрая май последните 10 си помагах с ръце
кейбъл стейшна - за лат - 12 по 20 кг, 4 серии
гиричка назад - 2 по 20 ли бяха, с 4 кг, май беше, бая ми беше трудно, нз точно как се казва упражнението
15 мин стер мастър, на 7
бая съм изморена
не се наспивам, 6 часа почти съм спала, айде дано тази вечер заспя рано
Мнението беше редактирано от kotka на 23.01.23 22:40.
71.4
Нз какво да мисля за това със задържането на еднакви кг за няколко дни. Вероятно няма нужда да мисля каквото и да е.
хранене 1390 - дано издържа днес така
трен - 10 мин едни упраниения за гръб с ластик
20 мин на пътека, средна скорост 5,3, като някъде 3-4-5 мин от тях да съм джогвала, нещо, което не бях правила сигурно от година
Вчера се наспах 7 часа. И днес ми се иска да заспя по-раничко.
70.5 - чувствам се все едно съм спечелила от лотарията
1476 кал - като последните 200 можех и да не ги ям май, но пък ме беше страх, че ако гладувам, ще си наруша режима, така да се кажа
та ядох скир с протеин на прах - шоколад на борн уинър - над 3 лева беше
Много ми харесват продуктите им засега, нз дали има как да се сдобия с тях на по-нормални цени.
10 крачки - направих ги неусетно, просто разходка из центъра. Преди месеци да направя 10к трябваше специално да излизам и да върся много време, а сега ми се струват супер лесни.
Йога - като беше предизвикателна, с релаксация накрая
6 часа 30 мин сън
За утре сутринта ми се ядат сандвичи, а и пица ми се яде също.
Днес пак 70.5 супер е това - като ходя ми е по-леко. Започнах на попълвам тук някъде като бях 75 - това означава, че съм постигнала доста.
От вчера вечерта ме боли гърлото и ме втриса леко. Та днес бях от вкъщи, ядох средна пица доминос - с итал. тесто, казва се италианска самата пица. После суши 300 гр. Много ми се ядеше пушена сьомга, ама мн скъпа ми се струва. Взех и 1 литър фреш от морков, портокал и ябълка от Фантастико - не съм сигурна, че е точно фреш това, но се надявам...
Утре сигурно ще съм повече кг. Ядох люто и пих фервекс и т.н, ама не съм ок все още. Ех тези болести - не знам какво да мисля вече. Предполагам, че се разболявам често, щото не ходих на дълга почивка на море лятото хаха
оп, вече се въстанових, от както карах ковид миналата година не знам да има месец, в който да не съм настивала и да не ме е боляло гърлото за няколко дни
много се чудих дали да се меря днес, но реших да се измеря 70,8
яденето днес беше безразборно и без да седна спокойно - бюрек с айрян, после баничка, фреша май допих, малко пуканки, суши, после някви гризини... Да видим утре как ще е кантара.
С едно ходене до магазин и ходене из вкъщи - 8к крачки
сън 7 часа - лесно се спи, като си хоум офис
Забелязвам, че, дори от един ден хоум офис, на края въобще не ми се излиза, дори до магазина.
71,1 - ок е горе-долу
направих 1575 някъде днес, ядох един супер вкусен сандвич с пуешко
нз как ги правят, евала за вкусните продукти, които използват
трудно ми беше да се спра да ям, че да не предобря днес
без спорт
имам да правя мед изследвания, ама ги отлагам от толкова мн време се
Мнението беше редактирано от kotka на 28.01.23 20:16.
70,8
кис мляко 2 процента, с 30 гр овесени яди и 10 гр чия и малко киви
“протеинов” десерт - 200 кал
картофи на фурна - около 100 грама
кис зеле
печени пилешки филета в панировка, с сос от майонеза - лека, и кетчут лек
ориз 50 гр
ананас - 5 резенчета кръгчета
1470 кал или повече 1600?
пилатес
Щях да уча днес, ноо не успях да се накарам. Нямям енергия. За първи път приготвям ориз и стана супер. До обяд писах калории, но после спрях да меря.
Утре няма да мога да тренирам навън, че съм заета вечерта, но пък вкъщи мога да си направя тренировка.
Дано се наспим.
Мнението беше редактирано от kotka на 29.01.23 19:58.
7 30 часа сън, ако вярвам на часовника.
71,5 кг, а така ми се искаше да е под 71 поне
плодчета - купичка - грозде, ябълка
филийка с кашкавал и салам, трия яйца
едно парче паниран кашкавал - стори ми се малко, може би 80 гр, картофи около 100 гр, две парчета баничка мини, немазни
плодчета - купичка - грозде, киви
капучино
1599 - кал си въведох, две дъвки издъвках
... май ще се наложи малко да понамаля закуската, без филийката например
трен - 30 мин ХИИТ като си почивах много повече от даденото време за почивка
11к стъпки отчетени
не ми остава време да направя всичко - онези протеинчета бяха на промоция в лидл, искаше ми се повече да почета, но... вечер май не било лесно да се учи, по-добре сутринта, а не ми остава време
Тренировката я направих след 21 часа и сега още съм енергична. Дано се наспим.
71 кг съм записала в мфп, а пък си мислех, че е било 70,8
за ядене въведох само 1400 кал, ама нз нз - да видим утре кг
за вечеря си сложих от ориза, който приготвих онзи ден, и от пилето - супер бяха, бая се радвам, че успях да си ги приготвя - 32 гр ориз ядох де :D
тренирах днес - много по-лесно скачам на въже, мисля си, че супер много съм се подобрила - по-малко болежки, издържам мн повече, само че не са ми широки дрехите още, толкова, колкото искам
пак се чувствам дооста изморена вече - 22 10 ч.
кантар вкъщи след събуждане 70.5
кантар танита 40 мин по-късно - 70.3
сланина 29%
мускули 67%
какви са тия проценти нямам идея - миналата година пак съм се мерила и като сравнявам май нама голяма разлика - но пък едно число 4 - кг - го няма
от месец вече не помня май да съм се тъпкала и съм свалила 4 кг - както и преди казах - това са цифрите
може да не е каквото ми се иска, но е това - резултатът е голям и е някъде от декември
днес обаче яденето беше страшно
три яйца, малка бяла филийка със салам и кашкавал
плодчета смес около 200 300 гр
салата селска - около 200 300 и две кюфетата немазни и спагети
мини парче чийзкейк
банан
капучино
бисквита със слънчогледови семки от слънце и луна
протейнов киндер пингуи от лидл - супер вкусния, сигурно има рецепти как да се прави и вкъщи
после парче пица ди нино с патладжан...
сигурно са над 2000 калориите
тренирах - 20 мин трен за крака, доста тежка
9к крачки
Мнението беше редактирано от kotka на 01.02.23 22:37.
71,1
1392 кал - като ми се струва, че съм ги завишила, но нз
мускулна на краката имам от вчера
правих днес 40 мин ин йога
почти 8 часа сън
ъпдейт за 3 фев
вчера 70,6 (днес 71,6 - 4 фев)
храненото вчера 1966 кал
вечерта бях супер изморена и исках да се наградя - петък, ау, глупости пълни, и ядох парче пица пак от де нино...
пудовка 4 по 20
шейна 4 по 4 с 30
абдуктор 4 по 20 30 25 25 25
адуктор 4 по 20 20 на всички май
бицепс 4 по 12 с 20
чес прес
10 мин крос трен
20 мин йога - трудна
мислех, че с толкова упражения, пицата няма да ми се отрази зле :Д
драмазирам, ама няма друг вариант - трябва да съм по-сериозна и да си въвеждам калориите в самия ден и да не си позволявам някви награци—- пица, да бях изяла едно парченце само
а за награда нещо друго да си измисля - почивка - пътуване
70,6 днес
Неделя е и реших да правя гофрети.
Една чаена чаша брашно - 30 гр масло, чаша прясно мляко, подсладител, после няколко лъжички течен шоколад - Не хапнах една или две, а май 6, те са по около 60 гр - 50 грама всяка
После правих спагети със сметана
И като ги ядох толкова тежко ми стана. Въобще не се разбирам с тестените, не знам не мога ли да го запомня вече това и да не си го причинявам. Ако ще ям да добавям зеленчуци, повече протеин. Да не говорим и че като ги хапна после мога да ям безкрай.
Без трен днес.
🙏 Утре да не съм натежала много, но също така и 🙏 да се справя със смяната на режима ми, че тр да си лягам по съвсем различно време вече.
Поне бях доволна, че пробвах нови рецепти.
70,6 си бях
за днес си бях логнала всичко, но накрая забравих да си взема вечерята, та бях мн гладна за вечеря и ядох квото има
та самата вечеря май някъде 700 кал, да е била, свинско месо май беше, ама не беше мазно и със сос, и някъде 100 гр спагети, и салата с кашкавал сиг 30 гр
преди раб 10 мин правих някакви хийт, и сега след работа правих 30 мин за сила
наскоро осъзнах, че нещо може да не звучи добре на околните и на мен самата дори, но пък да си е ценно за мен и да му се радвам - някой може да ти дава едно лайкче, но да е ценно за теб
70,6
яденето днес се надявам да е ок, щото в момента усещам лек глад
не тренирах днес
спането е било почти 6 часа според часовника, като го видях се опитах да спя още, ама не стана май, ядох се :D искам да спя добре
70,2
днес получих комплименти от близки, че съм във форма - казах им, че се старая и не се шегувам
бях и на вечеря с вкусна храна, но не прекалих - като усетих, че искам да ям, изядох купичка кисело зеле
не съм си вкъщи и ме е страх да се изтегля утре, нз дали има и кантар
тренирах преди малко, 25 мин butt workout
почнах да си правя гофрети, че и шоколад им слагам, ни някъв био и броя калоррите и е супер - хем ям много вкусно, хем явно си влизам в калориите
претеглих се - 71,1
нз дали кантара не мери грешно 😄
иска ми се
ще тр да продължа да се меря, докато съм тук
13 фев - 70,2 - доста приятно
тренирах около 30 мин, после вечерта пак около 30
яденето мисля, че е ок
не се тъпча от доста време вече
бая се надъхала да уча, но пък се разочаровах от реалноста отново и някакси ми се иска да спра и да поплача, но да видим как ще е
14 фев - 70,2
гофрети, приготвени от мен, 20 гр течен био шоколад и банан - разкош
рапс, малко супа, киви, мандарина, малко грозде, банан, прясно мляко, банан, киви
без спорт
изгубих си зарядното на часовника и ми липсва да си следя съня
на 15 ноевмри съм била 74,9, за три месеца 4,7 кг е супер
Мнението беше редактирано от kotka на 15.02.23 02:12.
вчера 70,2
трен в джим около 30 мин
после вечерта … маркиране на 20 мин тренировка за крака
днес 69,6 🥂🍾🥳
ще пробвам да си взема кантарче за като съм навън 😄
оп спането няма да го коментирам
днес пак бях 69,6
ядох днес квото има, сега ми се прави някаква торта за утре, че да пресвди в хладилника
имам уговорки за уикенда, а имам и работа 🤷♀️
🙏 дано се справя
правих днес 30 мин йога, уж интензивна, ама аз не се изпотих, не можех да правя всичко, но на 90% можех
няма отказване, чувствам се мн по-добре, а вече и се забелязва
уикенда мина в едно излизане и пиене на вино
после опити за сън, сън и подуване, и ядене на пица и дори шоколад, а и един сериал с много дупки и глупави моменти
не съм се тъпкала както преди над 3000 калории, но пак не беше красиво
днес си бях бая подута и вече ще се радвам на всеки ден, в който не пия :D
иначе много се чудя какво да правя в живота си, появиха се няколко питанки, ще направя каквото смятам за най-добре пък да видим
днес ми се искаше да пропусна тегленето, но не го направих - 71,5 тъжно
поне направих една 30 мин тренировка
сега по това време ще се въздържа да правя още 30 мин, утре ще я направя, че май се разбуждам след трен, а ми се иска да се наспя и да стана в по-нормално време
някъде ми попадна информацията, че мелатонинът вече е с рецепта, та ме хвана страх да го пия... купих и 200mg Magnesium Bisglycinate с идеята, че ще заспивам по-лесно, но го пробвах два пъти и не усетих да ми е по-лесно да заспя
70,7
днес храненето ок, няма да ям повече за днес
през деня правих 30 мин тренировка - неописуема и трудна, не успях да я направя цялата дори
сън - депрес
Мнението беше редактирано от kotka на 23.02.23 03:14.
пак 70 като станах, след няколко часа неядене 69,6
яденето днес беше приемливо, няма да ям повече
без спорт, но кандидатствах за нова работа
Мнението беше редактирано от kotka на 25.02.23 03:36.
69,6
чувствам се безсмъртна - демек че не мога да напълнея 😄
пица ядох днес
орис с яйце и рулца от раци
без спорт
само разходка
70,6 очаквано
яденето - среден дюнер, малко айрян, шот, малко джин с нещо, дъвчащ бонбон, лимонада сладичка
след бар - правих кардио, не се разревах, а можеше
70,2
беше ми бая изморено днес, но успях да отида по магазините в един мол за дрехи, че ми трябват - 11 600 крачки според телефона
после си подремнах
оризовка с пастет и яйце
донбури с пилешко
оризът остатък от донбурито
две оризовки с пастет
50 гр скариди
кола зиро - която май не е много полезна
в момента се чувствам бая сита, та се чудя дали не съм яла твърде много
интересно как ми се случват супер яките неща, но все едно не ги оценявам и искам почивка за награда, а ако отида на почивка сигурно няма да я оценя много, не знам
та урокът ми е да оценявам каквото имам - способност да се движа, да уча, да се храня и тези нормални човешки условия за живот, благодарна съм за всичко и всички
70,2
бая ми е схванато, не съм тренирала от доста време вече, дни, спя до последно, че бая късно заспивам и ме е страх да не би да не се наспя
пържола голям, картофена салата, таратор, портокал, банан, киви, сладък картоф със спанак
оризовки с пастет и две варени яйца - бая ми се ядеше десерт, ама оризовки спасиха положението
айде дано в петък успея да отдида до лабораторията
71,2 ама утре сигурно ще съм 73
днес направих рекордно ядене голяма пица, тези огромни шоколади милка
средна пица
мини сладоледче, чаша бира, два детски снакса
не се бях наспала
не искам да обвинявам обстоятелствата, щото сама съм се поставила в тях
днес не се претеглих и мисля, че добре направих, щото щях да се намразя
спрях да се тъпча днес
направих две обиколки на стадиона
намерих си зарядното на часовника
слава богу пак съм на работа през деня
71,8
линията на прогреса в мфп от последните 90 дни избухна
днес не се тъпках, ок е яденето
после ходих на предизвикателна йога
14к крачки
изморена съм - колко е хубаво да ти се доспива в 12 и да си в режима на толкова много други хора
иначе ще си позволя да помоля да ми стискате палци да се справя с промяната, за да не съм на смени - най-малкото
приготвих си дрехи за трен за утре
седмица без спорт редовно и ръката ми веднага се обади
бъдете здрави - ще завърша - Божков май го казваше това
тренирах днес ☺️ три табати и клекове и адуктор и абдуктор
яденето ок, реших да не вечерям, че и днес сутринта бях 71,8 😅
приготвила съм дрехите за трен за утре и дай боже вс да е наред, както го искам демек
69,8
много се чудя дали да ходя на ресторант довечера, ходи ми се, но нито ми се пие, нито стои до късно
едит: тренирах вечерта и главата ме заболя и беше абсурдно да излизам
Мнението беше редактирано от kotka на 09.03.23 23:19.
в петък не тренирах, днес също, в момента малко се усещам на кантар да не се разболея
има хора, който имаха 39 температура, дано ми се размине
от 18 до сега си почивах
събота и неделя вечерите си почивах в леглото, от 18 до 23 после заспивах в 01 някъде, малко бях на кантар, но не се разболях
днес бях хоум и не съм излизала
яденето - сурови барчета, яйца, уок ту уок - две, изядох месото и яйцето от тях - ок беше храната този път, но доставчикът беше потресаващ - та пак си казвам как няма да поръчвам храна
и някви други неща съм яла, ама сега ми е трудно да си спомня, някакси неструкторирано ми е вкъщи яденето
правих и 20 мин средно интерзивна йога
бях малко в паника, след работа, че нищо не знам за интервюто, ама после си казах, че нищо не си заслужава да си губя баланса и е по-добре да съм здрава, спокойна, отколкото да забатачвам спорта, храненето, чистенето, общуването, само и само, за да уча като луда, а и като не съм спокойна колко ще науча
днес не се теглих, че си мисля, че съм напълняла, ама си казах, че като не се чувствах много ок здравословно, не е проблем да не се тегля, а днес просто ме беше страх, че съм напълняла :Д
хубавото този уикенд е, че не се тъпках, а и открих едни протеинови сладоледчета от лидл . по 150 кал май едното, които са прекрасни на вкус
та ако видите жена с пет кутии от тях - може би ще съм аз
ако има де, и ако не им вдигнат цената
та пазете ги в тайна, моля, ако трябва :д
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече