Как да изчистя (тийнейджър)

13.01.19
22:03

Здравейте яз съм 15 годишен тийнейджър и както доста други искам да имам добре оформено тяло. Проблемът е преди време бях дебел и отслабнах рязко + никакви тренировки ме доведе до сегашното ми положение в skinny fat. Не съм толкова омазнен обаче имам мазнина в коремната област като талията ми е 86 което си е доста аз съм висок 172.
Ходя на зала и покачвам мускулна маса и виждам резултати но не се изчиствам,  също така много обичам сладко и най вероятно това е причината но все пак бих искал да чуя няколко съвета как мога да се изчистя. Знам че е бавен процес и ще ми отнеме минимум половин/една година за да имам драстична промяна.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Здрасти.

Предполагам, че тренираш отскоро. Сам си написал, че това с промяната е бавен процес... не става от днес за утре, затова си дай време.

Само по себе си сладкото не е виновник, т.е. може да постигаш целите си и с присъствието му. А може и да дебелееш, без дори да ядеш сладко.

На твоята възраст не е ок да се ограничаваш прекалено много в храненето - имам предвид, че не бива да намаляваш прекалено калориите, да гладуваш, да копираш диети на състезатели и тн.
Сподели как се храниш сега

казано от Вероника Налбатска на 15.01.19, 19:06:

Здрасти.

Предполагам, че тренираш отскоро. Сам си написал, че това с промяната е бавен процес... не става от днес за утре, затова си дай време.

Само по себе си сладкото не е виновник, т.е. може да постигаш целите си и с присъствието му. А може и да дебелееш, без дори да ядеш сладко.

На твоята възраст не е ок да се ограничаваш прекалено много в храненето - имам предвид, че не бива да намаляваш прекалено калориите, да гладуваш, да копираш диети на състезатели и тн.
Сподели как се храниш сега

В момента съм на клориен дефицит като държа кг на 1900 и, съм на 1700 нещ такова но много често съм гладен

21.01.19
17:58

Колко кг си ?

казано от King K на 21.01.19, 17:58:

Колко кг си ?

64

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1