08.02.19
21:03
Здравейте!Според вас има ли разлика в отношението и уважението да кажем към един по- едър и здрав , отколкото някой с нормално телосложение.Знам че не е тясно свръзано това да си едър и да можеш да се биеш примерно , но защо според вас принципно по-големия и едрия всякаш е и по-уважаван да кажем , макар че примерно в реална ситуация някой 10-20 кила под него , но натрениран може да го надвие.Вие имали ли сте случай когато сте забелязали разлика в отношението на другите към вас когато да кажем сте качили някой друг килограм отгоре??
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
09.02.19
08:08
казано от Stefan Petrov на 08.02.19, 21:03:
Здравейте! защо според вас принципно по-големия и едрия всякаш е и по-уважаван да кажем ,?
Спор няма, така е, по-уважаван е))), какъвто смисъл и да влагаш в това. Но, това е до като го усетят, дали външността отговаря на вътрешността)))!
Например, където аз живеех, закачаха най-големите и кораво изглеждащи. С тях се закачаха първо и винаги))! Няма измъкване просто. И винаги трябваше да се доказват, дали външносттаим отговоря на вътрешността))). И НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ФИЗИЧЕСКА СИЛА ИЗОБЩО! Няма значение как изглеждаш и дали си силен или не. Тогава се ценяха други качества, като смелост, сила на духа, дързост, и да не се отказваш! Тях ги уважаваха)))!
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 09.02.19 08:09.
09.02.19
08:54
Вчера се разминах с един, около 195см и 130кг, много корав, имаше физика на ръгбист. Замислих се, че ако реши да те изнасили е добре да си носиш гел.Това в кръга на шегата.
Големите мъже, винаги са ме респектирали с други качества, обикновенно са над тези глупости с физическото надмощие и много рядко са кофти хора.
п.с. Респектирам се от високи и грамадни жени 🙂
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 09.02.19 09:04.
09.02.19
09:34
Преди няколко дни разговаряхме със съпругата ми, че е много рядко да видиш дребен мениджър или супервайзер.
Вярно е, че при професионализма няма.ръстови граници, но смятам, че и тук ръста има пръст.
казано от Bart Simpson на 09.02.19, 09:34:
Преди няколко дни разговаряхме със съпругата ми, че е много рядко да видиш дребен мениджър или супервайзер.
.
Прекият ми началник в Кемпински, и генерален мениджър, беше феанцузин и ми стигаше до рамото. Предшественикът му беше с моя ръст.
09.02.19
10:23
Мен ми се струва, че мениджърите миджити дори преобладават.
09.02.19
10:23
Което не го прави често срещано, а и не знаем нищо за твоя ръст, Марги.
😉
За ръста си е мое лично наблюдение и е базирано на моя опит с отговорните кадри.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.02.19 10:36.
09.02.19
11:35
За да заслужи някой уважението ми, са необходими други качества. Физическите му/ѝ размери не са приоритет.
От друга страна, предполагам, че страх бих могла да изпитам и от дребни, и от едри - зависи от ситуацията.
09.02.19
11:48
Съвсем ясно е, че не можеш да уважаваш някого само защото е едър.
Просто забелязах, че по отговорните постове няма много миньони.
09.02.19
13:03
Мен лично по ме е страх от дребни хора. Забелязал съм , че са по злобни 😄 Иначе хората казват, че едрите по правило са добряци и благи по характер.
Мнението беше редактирано от Deadeye на 09.02.19 13:05.
09.02.19
13:10
Ми тя природата си го е измислила, представи си 130- килограмов злобар.
Един приятел казваше, тоя е голям ама е с картофено сърце.
Ами аз съм 190см. висок, бил съм 113кг. бил съм и 100 и 85кг.
Въпреки ръста си, никога никой не съм респектирал. Например в ученическите си години, всички ми се качваха на главата и никой нямаше респект от мен. Просто по характер съм супер добряк и мекушав. Сигурно ако ми влезне някой 60 килограмов, тренирал малко бокс ще ме разпилее по пода.
Забелязал съм, че по- злобните и нахъсани хора са по- ниски и слаби.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече