Изпитвате ли страх ( уважение ) от по-едри от вас ?

08.02.19
21:03

Здравейте!Според вас има ли разлика в отношението и уважението да кажем към  един по- едър и здрав , отколкото някой с нормално телосложение.Знам че не е тясно свръзано това да си едър и да можеш да се биеш примерно , но защо според вас принципно по-големия и едрия всякаш е и по-уважаван да кажем , макар че примерно в реална ситуация някой 10-20 кила под него , но натрениран може да го надвие.Вие имали ли сте случай когато сте забелязали разлика в отношението на другите към вас когато да кажем сте качили някой друг килограм отгоре??

Carbohydrate

09.02.19
08:08

казано от Stefan Petrov на 08.02.19, 21:03:

Здравейте! защо според вас принципно по-големия и едрия всякаш е и по-уважаван да кажем ,?

Спор няма, така е, по-уважаван е))), какъвто смисъл и да влагаш в това. Но, това е до като го усетят, дали външността отговаря на вътрешността)))!
Например, където аз живеех, закачаха най-големите и кораво изглеждащи. С тях се закачаха първо и винаги))! Няма измъкване просто. И винаги трябваше да се доказват, дали външносттаим отговоря на вътрешността))). И НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ФИЗИЧЕСКА СИЛА ИЗОБЩО! Няма значение как изглеждаш и дали си силен или не. Тогава се ценяха други качества, като смелост, сила на духа, дързост, и да не се отказваш! Тях ги уважаваха)))!

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 09.02.19 08:09.

09.02.19
08:54

Вчера се разминах с един, около 195см и 130кг, много корав, имаше физика на ръгбист. Замислих се, че ако реши да те изнасили е добре да си носиш гел.Това в кръга на шегата.

Големите мъже, винаги са ме респектирали с други качества, обикновенно са над тези глупости с физическото надмощие и много рядко са кофти хора.

п.с. Респектирам се от високи и грамадни жени 🙂

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 09.02.19 09:04.

Bart Simpson

09.02.19
09:34

Преди няколко дни разговаряхме със съпругата ми, че е много рядко да видиш дребен мениджър или супервайзер.
Вярно е, че при професионализма няма.ръстови граници, но смятам, че и тук ръста има пръст.

09.02.19
10:17

казано от Bart Simpson на 09.02.19, 09:34:

Преди няколко дни разговаряхме със съпругата ми, че е много рядко да видиш дребен мениджър или супервайзер.
.

Прекият ми началник в Кемпински, и генерален мениджър, беше феанцузин и ми стигаше до рамото. Предшественикът му беше с моя ръст.

09.02.19
10:23

Мен ми се струва, че мениджърите миджити дори преобладават.

Bart Simpson

09.02.19
10:23

Което не го прави често срещано,  а и не знаем нищо за твоя ръст, Марги.
😉
За ръста си е мое лично наблюдение и е базирано на моя опит с отговорните кадри.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.02.19 10:36.

За да заслужи някой уважението ми, са необходими други качества. Физическите му/ѝ размери не са приоритет.
От друга страна, предполагам, че страх бих могла да изпитам и от дребни, и от едри - зависи от ситуацията.

Bart Simpson

09.02.19
11:48

Съвсем ясно е, че не можеш да уважаваш някого само защото е едър.
Просто забелязах, че по отговорните постове няма много миньони.

Deadeye

09.02.19
13:03

Мен лично по ме е страх от дребни хора. Забелязал съм , че са по злобни 😄 Иначе хората казват, че едрите по правило са добряци и благи по характер.

Мнението беше редактирано от Deadeye на 09.02.19 13:05.

Bart Simpson

09.02.19
13:10

Ми тя природата си го е измислила, представи си 130- килограмов злобар.
Един приятел казваше, тоя е голям ама е с картофено сърце.

09.02.19
19:42

Ами аз съм 190см. висок, бил съм 113кг. бил съм и 100 и 85кг.
Въпреки ръста си, никога никой не съм респектирал. Например в ученическите си години, всички ми се качваха на главата и никой нямаше респект от мен. Просто по характер съм супер добряк и мекушав. Сигурно ако ми влезне някой 60 килограмов, тренирал малко бокс ще ме разпилее по пода.
Забелязал съм, че по- злобните и нахъсани хора са по- ниски и слаби.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1