Мнение за фет бърнър

17.02.19
00:16

Някой има ли мнение за продукта.. ?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.02.19 22:11.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

17.02.19
21:56

Дефицит и постоянство му е майката, а не някви измислени фет бърнъри и забранени медикаменти.

17.02.19
22:58

Напълно съм съгласна
Питам като помощник.
Казаха ми за това хапче и ми е инт не съм слушала.Попринцип не пия добавки но съм решила да си взема да пробвам за 1 2м.
Казаха ми да си взема кленбутерол? Какво представлява аз знам че се използва за белодробни заболявания 🤔

Мнението беше редактирано от Gergana Pavlova на 17.02.19 23:06.

17.02.19
23:17

Възможни странични ефекти при прием на Кленбутерол
треперене на крайници;
виене на свят;
главоболие;
напрегнатост;
безсъние;
учестена сърдечна дейност;
болки в сърдечната област;
повишено кръвно налягане;
кожни обриви;
нарушения в уринирането;
затруднено дишане или хриптене (изключително рядко);
мускулни схващания и крампи;
силно потене;
инфаркт.

Ти си решаваш.

Мнението беше редактирано от Дени на 17.02.19 23:18.

Редактирах, но не е съвсем ясно - нека забранените продукти останат извън bb-team, моля.

23.02.19
22:18

Не взимай недоказани бърнари от странни сайтове и т.н. Те в голяма степен съдържат забраненото вещество сибутрамин, което е токсично за черния дроб и уврежда сърцето.

24.02.19
00:36

Най-силната разрешена съставка допреди няколко години във фетбърнърите е бил ефедрина. И той според изследвания забързва метаболизма с около 200-300 Ккал на ден. Ми то т’ва са 1 пакет солети. Т.е. е било все едно дали ще пиеш фетбърнър или ще изядеш 1 пакет солети по-малко. Обаче по ред причини ефедрина вече е забранен за свободна продажба и слагат много по-слаби вещества които забързват метаболизма донякъде като синефрин, кофеин и някои които изобщо нямат доказани по научен път свойства като гарциния камбоджа, малинови кетони и т.н. тъпотии които звучат обещаващо с цел да вземат парите на лековерните лакомници.

Аз лично съм си купувал чист ефедрин от аптеката и съм пил преди да се разровя и да видя че 1 ампула ти изгаря 200 Ккал. Но и по емпиричен път мога да кажа че никакъв ефект не съм усетил, освен че някой път ме свиваше стомаха от него, и малко (най-вече плацебо според мен) ефект имаше в повишаване на въздуха като бягах. Казвам плацебо, защото веднъж бързах и бях забравил че не си пих ефедрина преди бягане и си бягам и си викам: “еее, друго е със стимуланти, съвсем различна работа”, а като се прибрах вкъщи и видях че си стои ампулата и се смях много 😄 За отслабване нямаше никакъв ефект - ако стоях в дефицит - свалях, ако ядях над баланса - качвах, независимо от ужким най-силния и забранен за свободна продажба фетбърбър ефедрин (което после ми се изясни защо е като прочетох за 200-те Ккал на ден 😄 )

На базата на тази информация ти си прецени дали си струва да си дава/ш парите за фетбърнъри дето се продава без рецепта и какъв ще е ефекта.

24.02.19
11:43

Всички добавки са като Добавка към начина на живот, а не основа. За съжаление една част имат кофти ефекти: сърцебиене, треперене, гадене. Пробвах 3 марки, само по 2 пъти съм пила всяко и ми е достатъчно да ги откажа тотално.
Който иска да пробва, нека се информира повече и да види за себе си как му вляят.
Оставям си хром за намаляване на апетита за въглени, на мен поне ми помага.

Въпреки заглавието, момчетата са се постарали с проучвания

14.03.19
19:17

казано от Radost на 24.02.19, 11:43:

Всички добавки са като Добавка към начина на живот, а не основа. За съжаление една част имат кофти ефекти: сърцебиене, треперене, гадене. Пробвах 3 марки, само по 2 пъти съм пила всяко и ми е достатъчно да ги откажа тотално.
Който иска да пробва, нека се информира повече и да види за себе си как му вляят.

Да съглясна съм с вас аз лично не съм им фенка пия единствено бцаа след тренировка и то правя почивки
Препоръча ми го просто човек който се занимава с това и ми стана интересно..

14.03.19
19:18

казано от Gergana Pavlova на 14.03.19, 19:17:

казано от Radost на 24.02.19, 11:43:

Да съглясна съм с вас аз лично не съм им фенка пия единствено бцаа след тренировка и то правя почивки
Препоръча ми го просто човек който се занимава с това и ми стана интересно..
Ааа стан и никола😀 фенка съм им на тези пичове🤗

14.03.19
19:31

Още ли има хора, вярващи, че с фетбърнъри се отслабва...

14.03.19
19:36

казано от NIKOLOV на 14.03.19, 19:31:

Не 😀
Аз лично никога не съм вярвала ама пак взимам .. хаха много тъпа работа да.

14.03.19
19:48

казано от Gergana Pavlova на 14.03.19, 19:36:

Не 😀

Ако това на профилната си ти , ще започна и аз да взимам.  😄

14.03.19
20:55

казано от NIKOLOV на 14.03.19, 19:48:

казано от Gergana Pavlova на 14.03.19, 19:36:

Не 😀

Ако това на профилната си ти , ще започна и аз да взимам.  😄

Ако бях аз нямаше и да пиша тук за мнения 😂 хаха 
Де да бях .. де да бях

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1