Фитнес с екстри

01.03.19
11:38

Здравейте, един въпрос малко извън темата, но.. знаете ли фитнес, освен фитнес център България, в който кардио уредите да са с LCD дисплеи, свързани към тв, интернет и т.н.? Скучно ми е на пътеката и кростренажора само някакви цифри да гледам 40 минути, пък България-та е много далеч от нас и издирвам друг фитнес с тези екстри.

Поздрави

Темата беше редактирана от Alexandra Petrova на 01.03.19 11:39.

01.03.19
14:16

Ти сериозно ли питаш, или просто убиваш време в обедната почивка ?

gggddd

01.03.19
14:26

И аз влезнах да видя за фитнес с щастлив край, пък то...

01.03.19
14:34

Подобни хора не могат да имат успех и постоянство в залата или спорта изобщо. Предполагам се държиш, като ходиш на пътеката....

Деян

01.03.19
14:39

Момичето може сериозно да си пита, а вие я бъзикате :-)
Та по темата: мисля, че в почти всички фитнес центрове на Пулс, пътеките и други уреди са с дисплеи. Та влизаш в сайта им, гледаш къде са им центровете и в зависимост от това, кой ти е най-удобен като локация, си избираш.

Странен въпрос 🙂
Не подозирах, че някой ползва тези функции на кардио уредите. Според мен чудесно може да си пригодиш телефон и слушалки за тази цел и да си тренираш в удобния за теб фитнес, въпреки че няма уреди с такива функции.

Харесай си някой подкаст, свали си аудио книга...

01.03.19
14:42

казано от Gogo на 01.03.19, 14:26:

И аз влезнах да видя за фитнес с щастлив край, пък то...

и аз си мислех че ще е нещо свързано с духовите инструменти, а пък то .. 🙂

Деян

01.03.19
14:44

казано от Вероника Налбатска на 01.03.19, 14:40:

Странен въпрос 🙂
Не подозирах, че някой ползва тези функции на кардио уредите.

Нищо странно няма. В моята зала срещу пътеките има голям телевизор. Пускат общо взето разни дискавърита и нешънъл джеографик. Повечето хора, които по-продължително са на пътеките, най-често бързо ходещите, не бягащите, постоянно си зяпат в екрана. Пък са си такива, които и на уредите гледам добре се справят. Пък и гледането на тв не виждам какво пречи на  бързото ходене и ефекта от това занимание. Все пак не спринтираш, а и наистина по-бързо минава времето.

01.03.19
15:28

И аз съм била в зали,където има или на всяка пътека Тв или на всяка отсреща ,но на мен лично ми пречи-разконцентрира ме и се увеличава шанса да се пребия ( на пътека приемерно) . Пък и колко време да е това кардио,че да е нужно..предпочитам слушалки с музика 🙂

02.03.19
00:36

Ама аз наистина сериозно питам, а само един потребител е отговорил по темата. Типично по български вместо да ти отговорят ти обясняват колко си тъп. Смятай. 😄
Иначе за Пулс знам, но ми е много прехвален, а и с този телефонен тормоз, който упражняват, не смятам да ходя там. Мерси все пак.

Мнението беше редактирано от Alexandra Petrova на 02.03.19 00:36.

02.03.19
01:18

А ти типично по български каза “типично по български” за да се дистанцираш, сякаш си марсианка.

Както и да е. В залите на Атлетик пътечките са с монитори и телевизия. Интернет не съм виждал никъде.

Относно бягането и гледане на телевизия - какво странно има? Мразя мозъка ми да бездейства, а и съм вижуъл лърнър, та предпочитам и да гледам и да слушам вместо само да слушам. Относно как ще се пребиеш.. че то ако координацията ти е наред би било по-странното да се пребиеш, защото тя пътечката си стои на едно място, абсолютно равна е и се движи с равна скорост.

02.03.19
02:09

Ее, благодаря ти много! Отговор на място.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1