!!! HELP !!! Тренировка на лостове

Прескочи до:

08.03.19
14:48

А зеленчуците не се броят, така ли?
Пак за един приятел питам.

Carbohydrate

08.03.19
14:48

казано от Иван Марков на 08.03.19, 14:41:

В интерес на истината аз също свалям , като приемам висок процент въглехидрати , даже основно на въглехидрати. Друг е върпосът. че никога не съм целял ваденето на плочки, а просто да сваля 10-15 килограма. Чувствам се добре и показателите на изследванията ми са добри( въпреки,че изследвания правя много рядко -когато джи пи то ми даде зор). Дали е най-правилният, ефикасен  и здравословен начин да се свалят килограми- не знам, но за мен е удобен и работи. От друга страна аз се стремя да се движа възможно най-много . Ако не пътувам на по-големи разстояния ходя навсякъде пеша. Като съм в сграда с асансьор се качвам по стълбите. При възмжоност ходя и в планината. На пръв поглед дребни неща, но се отразяват според мен доста в общ план , дори и на метаболизма. Казвам го в насока,че движението много помага за свалянето на килограми и общото здравословно състояние, тоест  може би отстранява някои от недостатъците на по-лошия хранителен режим. Пробвал съм и НВД- ефикасно, но в дългосрочен план не мога да го поддържам. На психоческо ниво фастването ми идва най-удобен вариант. Нямам проблем да гладувам 16-20 -30 часа ,  като знам, че ще ям каквото си искам след това. В заключение - все си мисля, че всеки режим си има индивидуално приложение спрямо отделните хора и то не само по отношение на био-химични процеси, а и по отношение на психика.

ахаха, отворих ти дневника да видя храната ти))))), исках да видя тези въглехидрати, ама не ги открих))
сега по същество!, има разлика, ОГРОМНА! началното състояние на организма. Та ти си като мен, целият м мускули - заводи за горене на въглехидрат. Та аз тренирам 2 пъти в седмицата с тъпи тренировки, пия алкохол и ям пици и пак си седя на килограмите))....Ама имам заводи за горене и не чак толкова мазнина.... Та сравнението с човека, който създаде темата е не мислимо))

Carbohydrate

08.03.19
14:49

казано от kaloyan на 08.03.19, 14:42:

Абе какво им е на лелките бе ? Някои изглеждат с 20 години по млади от вас, тези са най-готините. Даже жените след 30 започват да стават все по хубави.

да, особено тези от май мам хот френд))))

08.03.19
14:53

Абе какво им е на лелките бе ? Някои изглеждат с 20 години по млади от вас, тези са най-готините. Даже жените след 30 започват да стават все по хубави.

Ш! Ей! Калояне! Жените нямат възраст, на толкова са на колкото се чувстват и каквото излъчване имат. Изобщо не говорим за възраст тук. “чичка”, “лелка”, “бабка” - това е състояние на духа и на тялото, не години. На Анди Макдауъл можеш ли да ѝ кажеш “бабка”, нищо че е на 60?

Carbohydrate

08.03.19
15:00

казано от Димо на 08.03.19, 14:53:

Ш! Ей! Калояне! Жените нямат възраст, на толкова са на колкото се чувстват и каквото излъчване имат. Изобщо не говорим за възраст тук. “чичка”, “лелка”, “бабка” - това е състояние на духа и на тялото, не години. На Анди Макдауъл можеш ли да ѝ кажеш “бабка”, нищо че е на 60?

Димас, Димас..., щях да ти напиша, ама друг път, на лично.....ако си бил с 20 години по-млада от теб, нямаше да го пишеш 🙂

08.03.19
15:01

🙂 Васе, така е, на лични, или на студено бургаско лятото в Морската.

Мнението беше редактирано от Димо на 08.03.19 15:03.

08.03.19
15:02

казано от Carbohydrate на 08.03.19, 14:48:

В интерес на истината аз също свалям , като приемам висок процент въглехидрати , даже основно на въглехидрати. Друг е върпосът. че никога не съм целял ваденето на плочки, а просто да сваля 10-15 килограма. Чувствам се добре и показателите на изследванията ми са добри( въпреки,че изследвания правя много рядко -когато джи пи то ми даде зор). Дали е най-правилният, ефикасен  и здравословен начин да се свалят килограми- не знам, но за мен е удобен и работи. От друга страна аз се стремя да се движа възможно най-много . Ако не пътувам на по-големи разстояния ходя навсякъде пеша. Като съм в сграда с асансьор се качвам по стълбите. При възмжоност ходя и в планината. На пръв поглед дребни неща, но се отразяват според мен доста в общ план , дори и на метаболизма. Казвам го в насока,че движението много помага за свалянето на килограми и общото здравословно състояние, тоест  може би отстранява някои от недостатъците на по-лошия хранителен режим. Пробвал съм и НВД- ефикасно, но в дългосрочен план не мога да го поддържам. На психоческо ниво фастването ми идва най-удобен вариант. Нямам проблем да гладувам 16-20 -30 часа ,  като знам, че ще ям каквото си искам след това. В заключение - все си мисля, че всеки режим си има индивидуално приложение спрямо отделните хора и то не само по отношение на био-химични процеси, а и по отношение на психика.

ахаха, отворих ти дневника да видя храната ти))))), исках да видя тези въглехидрати, ама не ги открих))
сега по същество!, има разлика, ОГРОМНА! началното състояние на организма. Та ти си като мен, целият м мускули - заводи за горене на въглехидрат. Та аз тренирам 2 пъти в седмицата с тъпи тренировки, пия алкохол и ям пици и пак си седя на килограмите))....Ама имам заводи за горене и не чак толкова мазнина.... Та сравнението с човека, който създаде темата е не мислимо))

Чак пък да не си видял въглехидратите .Ти сигурен ли че си гледал моя дневник, щото в него принципно мускули няма, но присъстват доста тестени изделия с много захар  🙂 То и ти си като мен тогава - за пиците говоря 🙂, които по принцип са си с доста въглени.

Carbohydrate

08.03.19
15:03

казано от Димо на 08.03.19, 15:01:

🙂 Васе, само 20 ли?

Димас, така съм чувал от батковците)

Carbohydrate

08.03.19
15:05

казано от Иван Марков на 08.03.19, 15:02:

Чак пък да не си видял въглехидратите .Ти сигурен ли че си гледал моя дневник, щото в него принципно мускули няма, но присъстват доста тестени изделия с много захар  🙂 То и ти си като мен тогава - за пиците говоря 🙂, които по принцип са си с доста въглени.

да, забравих, че 140 лег се дига от мазнините по гърдите))

08.03.19
15:17

казано от Carbohydrate на 08.03.19, 15:05:

казано от Иван Марков на 08.03.19, 15:02:

да, забравих, че 140 лег се дига от мазнините по гърдите))

За лега все си мисля, че всеки нормално трениращ човек тежащ сто кила трябва да стигне 140-150 кила за около година вдигане на тежести, че и по -малко. Аз правя лег още много от преди да започна да тренирам(получи се парадокс). В смисъл, че когато бях тинейджър почти всеки приятел имаше лежанка я на тавана, я в избата и сме се събирали на мухабет и бутане на лег. Общо взето се правеха по 4-5 серии лег за час , час и половина. Аз това не го смятам за трениране, за мен тренирането започна когато започнах да посещавам фитнеса и да тренирам и други мускулни групи. В това отношение легът ми е по-слаб и от на нормалните хора. Обаче избягахме много от темата и въпроса на момчето 🙂

Carbohydrate

08.03.19
15:20

добре, значи имаш мускули)))...стига се хвали))

08.03.19
15:24

казано от Carbohydrate на 08.03.19, 15:20:

добре, значи имаш мускули)))...стига се хвали))

Имаше преди един потренител на форума(на който в момента не мога да си спомня ника) , който казваше нещо от сорта- то мускули всеки има, въпроса е под какво и колко дълбоко са скрити 🙂

П.П. - Бах маму му, скоро не съм имал толкова свободно време, че да пиша толкова.

08.03.19
15:50

Ако поне половината от тези 100 килограмови със 150 лежанка след година трениране, имаха толкова клек, щеше да е добре.

Деян

08.03.19
16:40

казано от Иван Марков на 08.03.19, 15:17:

За лега все си мисля, че всеки нормално трениращ човек тежащ сто кила трябва да стигне 140-150 кила за около година вдигане на тежести, че и по -малко.

Е значи аз съм изключение, ако не говориш за 100 кила с 15% мазнини 😄 Говоря за във форума и твоите познати естествено. В залата почти не съм виждал някой да вдига въобще 160. Има ги сигурно, но не са от тез с година-две стаж и шишковци. Да, не съм правил схеми с цел повишаване на лега, но предполагам хората, са правили. 160 кг. не е малка тежест за човек с до 2 г. стаж, тежащ около 100 кг. Другият вариант е, аз да съм супер слабак 😎

08.03.19
16:58

казано от Деян на 08.03.19, 16:40:

За лега все си мисля, че всеки нормално трениращ човек тежащ сто кила трябва да стигне 140-150 кила за около година вдигане на тежести, че и по -малко.

Е значи аз съм изключение, ако не говориш за 100 кила с 15% мазнини 😄

Тц, говори за 100 кг плажен бабаит 😄 Щото аз като станах 100 кг не бях мръднал грам в горната част от времето, в което бях 90 кг, ако бях правил само лег, кофички и трицепс и бях качил тези 10 кг, сигурно и до 180 щях да докарам..

08.03.19
17:12

казано от Деян на 08.03.19, 16:40:

Е значи аз съм изключение, ако не говориш за 100 кила с 15% мазнини 😄 Говоря за във форума и твоите познати естествено. В залата почти не съм виждал някой да вдига въобще 160. Има ги сигурно, но не са от тез с година-две стаж и шишковци. Да, не съм правил схеми с цел повишаване на лега, но предполагам хората, са правили. 160 кг. не е малка тежест за човек с до 2 г. стаж, тежащ около 100 кг. Другият вариант е, аз да съм супер слабак 😎

Дидо, не знам. Колегата, съдружник и един от двамата ми най-добри приятели( говоря за едно и също лице). започна да тренира преди може би година-две. Преди години също е имал епизодични тренировки, но нищо продължително - бутна 100 кг. 3 или 4 пъти на 2-3 тренировка лег. В момента вдига мисля колкото мен, или малко отгоре. Последно като бяхме двамата във фитнеса май правеше 4-ки на 140. И аз и той сме средно статистически чичковци  без някви сериозни генетически заложби. Той е може би малко по-добре от мен по отношение на лега, защото аз имам доста дълги ръце. Има и други познати дето имат силен лег, но  за тях не знам дали не са на препарати.
И легът и тягата и  клекът си искат трениране в повече обем и честота.
Имай предвид, че аз сигурно правя лег доста по-често от теб. Аз правя лег по два -три пъти седмично. В обикновенна пирамида и качвам до там до колкото мога да вдигна. Когато исках да повиша тягата я правих също по около три пъти седмично и си вървеше. Спрях я за известно време и намалих честотата на правене и сега дърпам с 70-80 кила по -малко от преди. В форума има доста примери за прогресиращи бързо силово , като тренират често едни и същи основни базови движения. Кръстев е първия , който ми идва на ум.
Не смятам, че си слаб.Просто не тренираш с цел да увеличаваш силата на дадено движение.

Bart Simpson

08.03.19
18:29

казано от Brown Bomber на 08.03.19, 15:50:

Ако поне половината от тези 100 килограмови със 150 лежанка след година трениране, имаха толкова клек, щеше да е добре.

Аз не знам къде е голямата философия:
Клекай си, яж красиво, не се тъпчи, не пий много, кат видиш , че не ти е добре, намали малко и после пак, щото ,Кафев ти ми се подиграваше ,че съм бил клекача на форума, ама само на креатин за една години си клекнах десет кила под 2 х СТ.
Па и плочките, прозират.

08.03.19
19:39

казано от Bart Simpson на 07.03.19, 12:06:

ЛТ-86

Аз съм ти такъв фен, а съм изтървал. Кога си клекнал със 162кг?

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 08.03.19 19:42.

Bart Simpson

08.03.19
19:44

На 81 ЛТ
Клек 150

08.03.19
20:03

казано от Bart Simpson на 08.03.19, 19:44:

На 81 ЛТ
Клек 150

Як си, а тези 5кг, които си качил оттогава, явно са лой, щом не си подобрил клека.

казано от Bart Simpson на 08.03.19, 18:29:

Па и плочките, прозират.

На целия форум им прозират плочките, най-вече, ако застанат в епицентъра на ядрен взрив и си вдигнат фланелките за селфи.

08.03.19
20:40

казано от Brown Bomber на 08.03.19, 20:03:

На целия форум им прозират плочките, най-вече, ако застанат в епицентъра на ядрен взрив и си вдигнат фланелките за селфи.

😄

08.03.19
21:24

като за 8-ми март, голямо мерене падна 🙂🙂 няма да казвам на какво

Bart Simpson

08.03.19
22:05

Вие си мерете, аз си копкам.

09.03.19
10:13

казано от Bart Simpson на 08.03.19, 19:44:

На 81 ЛТ
Клек 150

Полуклек.

Bart Simpson

09.03.19
11:03

Абе, не беше образец ама ги станах.

09.03.19
16:58

От тази дълбочина, което в твоя случай е по-скоро височина, трибойски наколенки като теб, ще стана с всяка тежест, която пояса успее да удържи. Тоест 300+...

Bart Simpson

09.03.19
17:15

Жив и здрав да си.

09.03.19
17:17

И ти. Но мисълта е, че колко полуклек си направил не е за хвалба, нито е постижение.

Bart Simpson

09.03.19
17:33

За мен и моите възможности е постижение.
Не толкова за хвалба като краен резултат, колкото за пътя.
Щото при мен, будейки сам тук, всяко нещо, което правя трябва да го сгреша един милион пъти преди това.
А и много късни започнах когато вече всичката грешна моторика е дълбоко вкостенена.
Та мисълта ми е че всяка крачка на мен ми коства много.
Едит:
Досега го търсих видеото, коеъо ти гледа, да видя верно ли е толкова зле, ама го нямам ,дееш и тъпите телефони.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.03.19 17:42.

Деян

09.03.19
18:38

Барт, дали ги клякаш чисто или не конкретните кг., важното е, че напредъкът ти е осезаем, сравнено с там от където тръгна в началото.

Bart Simpson

09.03.19
19:00

казано от Деян на 09.03.19, 18:38:

Барт, дали ги клякаш чисто или не конкретните кг., важното е, че напредъкът ти е осезаем, сравнено с там от където тръгна в началото.

Имш предвид дето питах за годжиберито ли?
Lol lol lol

Деян

09.03.19
19:12

казано от Bart Simpson на 09.03.19, 19:00:

Имш предвид дето питах за годжиберито ли?
Lol lol lol

Не знам за годжито, имам предвид когато стартира някъде около 90 кг.

Bart Simpson

09.03.19
20:44

Клека стартира с 50.

ИП

02.07.19
14:54

Бях изпаднал в депресия след раздялата с бившата и загубени пари в бизнеса. Започнах да пия и да се самосъжалвам всеки ден. Един ден реших да се претегля и видях 106кг,погледнах увисналото си шкембе и си казах, че за моите 39години това е недопустимо.
След като смених държавите няколко пъти се озовах в Испания. Започнах всеки ден да ходя по 4-5км после 1-2 набирания и 4-5 кофички...Сега 4 месеца по-късно Ви пиша,че кантара показва 87кг.

Тренирам всеки ден 13-15км ходене 6км/ч и десет, дванайсет спринта по 60секунди - 25-28км/ч. Веднага след кардиото 100 кляка,100 лицеви с вдигнати крака,100 помпички, 100 набирания и през ден 1,5км плуване. Все още имам малко мазнини в долната част на корема но плочките се виждат, ръцете ми добре оформени,краката и дупето стегнати.
Не ходя в зала...тренирам сутрин от 07.00 до 12.00 като последното което правя е плуването в морето...Едвам долазвам до вкъщи толкова съм изморен найрая: ям боклуци,пици,бекон, яйца,сладолед не се лишавам от нищо но не и прекалявам, пия бира но не всеки ден ...вечер излизам към 19.00 възстановявам с кросче 4-5км и яко помпя пак лицеви опори, набирания и клякания.
Ако някой Ви каже,че е невъзможно ...не му вярвайте - всичко зависи от Вас изцеждайте мускулите,яжте възстановявайте и правете секс.

Чувствам се великолепно и няма жена която да не ме огледа като се разминаваме на алеята когато бягам сутрин и вечер...така,че понякога едно зло е за добро. Всичко ме боли но ми е кеф да ме боли... кафя се като едвам излиза от морето и лягам на плажа и заспивам за 2-3минути...кефя се когато видя ,че имам по стегнато дупе от Аржентинската ми приятелка и се кефя,че скъсах два чифта маратонки за 4 месеца от бягане и ходене.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1