14.03.19
18:40
Здравейте общество на BB-Team ! Искам да ви помоля за помощ за моето бъдещо начинание . Откриха ми Хашимото преди две години и половина от там на сам болници лекари знаете как е няма да разправям не е приятно . В това мое проклятие от 80 кг при ръст 185 см качих на 132 килограма . Пробвах диети който лекарите ми казваха всичко си спазвах но резултата е един и същ . Направих си режим който да ми понася и да ми е по-джоба имаше ефект за два месеца 10 -12 кг свалих но изведнъж пак ги качих а пак си бях на режима . И загубих надежда вече ... Свързвам се с вас за помощ да изградя нещо като програма режим ли не знам какво да отслабна и да се почуствам по добре . Ще съм искрено благодарен ако ми дадете съвети как да се справя с това ! Благодаря и поздрави !
Темата беше редактирана от Сарафаа на 14.03.19 20:02.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Имаш проблем. Сериозен. Знае се какъв е и ясно, че стои в основата на драстичното покачване на тегло (пък и не само), а теб те притеснява повече вторичен проблем и искаш да ти се помогне да отслабнеш, за да се почувстваш по-добре? Имаш Хашимото, а четейки споделените от теб очаквания от форума допускам, че за две години и половина е възможно да не си разбрал, че тироидната функция е първостепенен фактор в регулацията на метаболизма.
Какви са диетите, които си спазвал?
Тестове?
Как премина лечението под окото на специалисти, две и половина години след диагнозата?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече