09.04.19
11:06
Здравейте приятели, имам следния “проблем” . Преди точно година отказах цигарите РЯЗКО. И като казвам рязко , засилих последната кутия в стената и от тогава не съм докосвала. Та, малко предистория: в края на тийн годините ми бях стигнала потресаващите за мен 70 килограма мазнотийка- 169см съм. Реших, че ще влизам във форма. Започнах да се храня по моите виждания чисто, да правя домашни упражнения с каквото и както намеря, та така за има няма 6 месеца стигнах 54 кг. (И разбира се като една супер въодушевена от резултатите, нова в това , започнах да искам още и още, и още!) След което започнах работа в един съседен квартал и всяка сутрин ходех пеша до там. До такава степен си бях ограничила храната, че припадах. Пушех по 2 кутии на ден, но ми се виждаше пресата, за мен и глупавата ми глава това беше важно. Стигнах потресаващите 47кг. за моята височина. Висях в това положение до миналата година, когато вече усещах, че не вървят на добре нещата. Та, спестявам всичките симптоми, които имах вследствие от ниския калориен прием и цигарата след цигара. Както казах по-рано, захвърлих цигарите рязко миналата година. За 3 месеца от тогава 47 кг., стигнах 56 без да променям начин на хранене. Есента заминах за чужбина за 4 месеца и там продължих да качвам въпреки интензивната работа, която вършех. Прибрах се 59. Естествено се паникьосах, че ще се върна на старото положение и си купих въже. Та, да вметна. За една година опитах какво ли не: стария ми “режим” , ОMAD , IF през 20часа, KETO, тичане с НВД , въже +НВД . И знаете ли какво се получи? ЕДИН ГОЛЯМ....Да не казвам трибуквената дума.
Побеснях, наистина вече се чудех какво да опитам (не съм фенка на залите \/ ). ТА! Февруари тази година започнах 3 пъти в седмицата да ходя на степ аеробика , която комбинирам с добър за мен начин на хранене. Имайте предвид , че НЕ КОНСУМИРАМ газирано, алкохол, всякакви бързи храни , пици, чипсове и всичко що е в опаковка и е шарено. Пия доста и доста вода.
Изключително съм доволна от този спорт. Усещам тялото си много по-добре, по-здраво и издръживо. ОБАЧЕ да си дойдем на проблема, Не мърда мазнината.Винаги съм сваляла много лесно и бързо, до този момент. (Мерките също не мърдат) Вися си на 55кг. Да подчертая НЯМАМ проблем с килограмите. Имам проблем с нестопяващите се сланинки на любовните дръжки и бедрата. Усеща се мускул на дупе на корем, вижда се, но стои грозно с тази сланинка отстрани. На 25 години съм , да кажа хаха. Та, момичета и момчета, 3 дни четиво за един кратък въпрос: На цигарите ли се дължи все още този цикъл, понеже тялото ми се адаптира или правя нещо грешно?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Ами те точно около тези години интервала 25-29, вече нещата не са като да си на 18. То аз шкембе не бях виждал до 29 без да спортувам много много, а храната и пиенето да не ти говоря какви бяха.
Просто трябва да попромениш тренировките, ако мислиш че 3 пъти степ аеробика ще ти стигне, по скоро не. Включи някаква по силово ориентирана тренировка.
Пиши малко по точно, сега какъв ти е хранителния режим, какво спортуваш, каква ти е работата, какво ти е движението.
казано от kaloyan на 09.04.19, 11:31:
Ами те точно около тези години интервала 25-29, вече нещата не са като да си на 18. То аз шкембе не бях виждал до 29 без да спортувам много много, а храната и пиенето да не ти говоря какви бяха.
Просто трябва да попромениш тренировките, ако мислиш че 3 пъти степ аеробика ще ти стигне, по скоро не. Включи някаква по силово ориентирана тренировка.
Пиши малко по точно, сега какъв ти е хранителния режим, какво спортуваш, каква ти е работата, какво ти е движението.
Работя от вкъщи и точно поради тази причина, гледам да имам повече движение. Всяка сутрин и вечер правя разходки по няколко км. с кучетата, гледам да не спирам много много да се движа. Отделно и аеробиката. Храненето ми е следното:
Сутрин - овесени ядки или 2 яйца с някакви зеленчуци ИЛИ 2 малки филийки черен протеинов хляб Вита
Обяд - често месо или риба с много зеленчуци
След обяд - малко пуканки, плод или сурови ядки
Вечер - отново месо със салата или само салата с повече киноа.
Не пия вече кафе, защото пулса ми отново скача до небесата. Приема ми на вода е грубо 2л. на ден. А до силовите тренировки. Имам предупреждение от доктор, понеже имам лека пъпна херния и не трябва да вдигам много тежко.
Мнението беше редактирано от Stormrage на 09.04.19 12:20.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече