01.06.19
17:06
Привет на всеки,който отдели време да прочете глупостите ми 😃
Имам въпрос,но първо малко информация за мен...Аз съм на 19,183см.,75-6 кг.
А сега към въпроса...от доста време тренирам,но по-сериозно от 2 месеца реших,че ще изпробвам физическите и генетични заложби.Започнах мезоцикъл за качване на възможно най-много чист мускул,като вкарах в програмата си много базови упражнения.В началото вървеше добре,даже адски добре...за да илюстрирам лежанката ми стигна от 60,65 кг за 5-6 повторения до 90 3-4 повторения.Хранене и сън-на доста добро ниво,а и мога да се похваля с доста адекватни знания.Та да се върна на въпроса...страшен прогрес два месеца,но на последък забелязвам,че умората ме смазва психически и физически,но НЕ претендирам,защото все още прогресирам на всяко упражнение,но последните тренировки все повече и повече ме удря физическата умора по време на тренировка,дори не мога да изпълня всички упражнения и серии преди да изпуша от всякъде.Според вас една почивка от седкица,две от фитнеса ще е добра идея,или да продължавам да мъча още месец два,за да довърша мезоцикъла,защото силата е на отлично ниво,но кондицията е ужас...Страх ме е ,че ще изгубя всичко постигнато до сега ако направя една такава седмична почивка.Вие какво мислите,благодаря предварително.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим03.06.19
20:39
Една почивка, винаги идва добре.
Но почивка - почивка.
Не почивка - ядене, пиене и Миле Китич...
Ако искаш направи няколко дни почивка и после евентуално една делоуд седмица, преди да се върнеш към стандартната си програма.
Препоръчвам ти това като вариант не защото 2 седмици без тренировки не са също добра идея, а защото очевидно през цялата тази почивка, умствено няма да мирясаш. А ако психологически ще се напрягаш двойно за сметка на физическото напрягане, въобще не се захващай. Лично мнение, дано си ме разбрал правилно.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече