GymBeam протеини

15.07.19
11:09

Здравейте имам въпрос относно протеините във GymBeam понеже слушах че са добри на вкус. Важно ми е понеже при повечето след 2рата седмица вече ми се повръща от тях (буквално) та ако някой има опит със тях и е пробвал протеините как са на вкус и ако не те да ми препоръчате от къде да си взема хубав овкусен протеин. Мерси.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

15.07.19
15:29

Пробвай на ON gold standard вкус бял шоколад и малина. Лично на мен много ми допадаше на вкус.

казано от Unrivaled на 15.07.19, 15:29:

Пробвай на ON gold standard вкус бял шоколад и малина. Лично на мен много ми допадаше на вкус.

Gold standard напоследък е един силно прехвален скъп боклук, доста му развалиха качеството в последните десетина години. Gym beam съм опитвал шоколад и стевия и вкуса на мен ми допадна, а и като цяло марката ми харесва когато става дума за избор на добавки.

15.07.19
16:29

Аз пък викам парите, дет ги давате за тeз GymBeam протеини, да ги дадете за пържоли и отделно да си земете една бутилка Jim Beam и да си гледате кефа 😄

15.07.19
17:46

казано от Иван Благов на 15.07.19, 16:00:

казано от Unrivaled на 15.07.19, 15:29:

Gold standard напоследък е един силно прехвален скъп боклук, доста му развалиха качеството в последните десетина години. Gym beam съм опитвал шоколад и стевия и вкуса на мен ми допадна, а и като цяло марката ми харесва когато става дума за избор на добавки.

Коментирам вкуса, а че не е от най-добрите съм съгласен, но цена/количество/качество е добре.

15.07.19
18:38

Откакто осъзнах, че пия протеин защото ми е вкусен, а не защото имам нужда, просто спрях да си купувам овкусен и съответно почти не го пия, защото има вкус на сухо мляко. Който си въобразява, че като изпие 10 кутии протеин ще направи големи мускули (за подрастващите това е равносилно на ръце) да забрави.

15.07.19
22:33

казано от Brown Bomber на 15.07.19, 18:38:

Откакто осъзнах, че пия протеин защото ми е вкусен, а не защото имам нужда, просто спрях да си купувам овкусен и съответно почти не го пия, защото има вкус на сухо мляко. Който си въобразява, че като изпие 10 кутии протеин ще направи големи мускули (за подрастващите това е равносилно на ръце) да забрави.

В тоя форум всички са некви тотални експерти и незнам си какви... Протеина е за да набавиш нужното количество белтъчини, например 100 килограмов човек ще има нужда от към 300 грама белтъчини, за да качва, а за да качи вече всичко зависи от това как и колко ще тренираш. Тукашните ви програми с по 4-5 повторения и в обем от 6 упражнения по 3-4 серии са като загрявко за един сериозно трениращ човек! Гледам пишат по 150 кила за клек и правят 2 повторения с 100 на лежанка..  Е така нема да стане! Не могло да се качи 5 кила мускули за 2 месеца? ХА! Качва се ама се иска истински тренировки и яко хранене, а не да смяташ 5 часа 2000 или 2200 калопии съм.. Добавкити действат когато тренираш правилно и ги използваш правилно!

15.07.19
23:05

Това от опит ли го казваш или някой изнежен влогър, на който безпрекословно вярваш ти го каза?
Аз съм приемал 300гр белтъчини на ден и съм клякал 150кг за 8ци, но сигурно трябва да правя 12ки, златното число...

Деян

15.07.19
23:08

Unrivaled, абе то зависи от целите-масата хора тук тренират за сила и функционалност, а не основно за трупане на ММ. Та не тренират грешно. И аз съм привърженик на естетиката, ама като ти дойде някое 60 кг.  20 годишно момиче, което повече прилича на фото модел и ти клекне със 140 кг. /некой да си разпознае щерката 💪/, започваш да си задаваш въпроси, дали не си мъж здравеняк, ама само пред огледалото.

Мнението беше редактирано от Деян на 15.07.19 23:20.

казано от Unrivaled на 15.07.19, 22:33:

казано от Brown Bomber на 15.07.19, 18:38:

В тоя форум всички са некви тотални експерти и незнам си какви... Протеина е за да набавиш нужното количество белтъчини, например 100 килограмов човек ще има нужда от към 300 грама белтъчини, за да качва, а за да качи вече всичко зависи от това как и колко ще тренираш. Тукашните ви програми с по 4-5 повторения и в обем от 6 упражнения по 3-4 серии са като загрявко за един сериозно трениращ човек! Гледам пишат по 150 кила за клек и правят 2 повторения с 100 на лежанка..  Е така нема да стане! Не могло да се качи 5 кила мускули за 2 месеца? ХА! Качва се ама се иска истински тренировки и яко хранене, а не да смяташ 5 часа 2000 или 2200 калопии съм.. Добавкити действат когато тренираш правилно и ги използваш правилно!

Да аз съм на 130 гр протеин и не мога да ям толкоз месо за това ми  трябва протеин

Деян

15.07.19
23:28

Михаил, протеинът не се набавя само от месо, може още от млечни, яйца и т.н. Боба и лещата например също съдържат. Но ако от храна наистина не можеш да набавиш желаното количество поради една или друга причина-ок, допълваш с протеинова пудра.

15.07.19
23:31

Силата идва с мускулната маса,качествените тренировки и качественото възстановяване. Явно не си показвал на тялото си, че му трябва повече, а при това положение и 500 грама белтъчини да приемаш е все тая. Съгласен съм с теорията идва 20 годишния и вдига 140, но сещаш ли се той какви хормонални нива има, а при нас вече как са? След 24-25 годишна възраст вече не е същото.

15.07.19
23:43

казано от Unrivaled на 15.07.19, 23:31:

Силата идва с мускулната маса,качествените тренировки и качественото възстановяване. Явно не си показвал на тялото си, че му трябва повече, а при това положение и 500 грама белтъчини да приемаш е все тая.

Така беше, благодаря, че ми отвори очите. Алелуя!

16.07.19
10:04

казано от Brown Bomber на 15.07.19, 23:05:

Това от опит ли го казваш или някой изнежен влогър, на който безпрекословно вярваш ти го каза?
Аз съм приемал 300гр белтъчини на ден и съм клякал 150кг за 8ци, но сигурно трябва да правя 12ки, златното число...

Малък ти е бил обема на тренировките !! Тези осмици на 150 са били само за загрявка. За да са били ефективни тези 300г протеин е трябвало задължително да правиш по минимум 5-6 упражнения за мускулна група (за големите по 10-12), всяко изпълнено в 5-6 серии, пирамидално до максимална 8ца-10ка, последвани от дроп серии.
Специално за краката - 3 типа лег преса (с различна позиция на стъпалата), разгъвания, сгъвания, напади, абдуктор и аддуктор машини, и задължително за финал повдигания за прасец - пак с 3 различни позиции на пръстите (навън, направо и навътре), за да удариш от всеки възможен ъгъл. Евентуално тогава от тези 300г протеин има смисъл !
Пък гърба и рамената как трябва да тренираш направо не ми се започва ... 😄

Мнението беше редактирано от MotoRRhead на 16.07.19 10:05.

Hustle

16.07.19
11:02

А дали се усвояват тия 300/500гр белтък от един нормален човек който не се занимава професионално ?

Иначе за мен вкуса няма значение,разбърквам и пия,няма да го ям 30мин

Мнението беше редактирано от Hustle на 16.07.19 11:05.

казано от Alexander Krastev на 15.07.19, 16:29:

Аз пък викам парите, дет ги давате за тeз GymBeam протеини, да ги дадете за пържоли и отделно да си земете една бутилка Jim Beam и да си гледате кефа 😄

Точно.

16.07.19
12:35

например 100 килограмов човек ще има нужда от към 300 грама белтъчини, за да качва, а за да качи вече всичко зависи от това как и колко ще тренираш.

Е що не 280 или 267, или 316, ами точно 300?
За един приятел питам 😄

Гледам пишат по 150 кила за клек и правят 2 повторения с 100 на лежанка..  Е така нема да стане!

Ммм, то сигурно ти ги правиш за по 30 повторения тия кила, еваларка!

Не могло да се качи 5 кила мускули за 2 месеца? ХА! Качва се ама се иска истински тренировки и яко хранене!

Аха, кажи честно 😄

Съгласен съм с теорията идва 20 годишния и вдига 140, но сещаш ли се той какви хормонални нива има, а при нас вече как са? След 24-25 годишна възраст вече не е същото.

И какви са? Пак за оня приятел питам 😄

16.07.19
13:37

Тукашните ви програми с по 4-5 повторения и в обем от 6 упражнения по 3-4 серии са като загрявко за един сериозно трениращ човек!

Да, трябва да правиш по 15 упражнения по 5 серии с 15 повторения, иначе не тренираш сериозно 😄

Гледам пишат по 150 кила за клек и правят 2 повторения с 100 на лежанка..

Ти като си сериозно трениращ, колко ти е лежанката? 😄

След 24-25 годишна възраст вече не е същото.

Да бе, след 25 направо си за пенсия вече 😄

Hustle

16.07.19
13:58

казано от Петко К на 16.07.19, 13:37:

Тукашните ви програми с по 4-5 повторения и в обем от 6 упражнения по 3-4 серии са като загрявко за един сериозно трениращ човек!

Да, трябва да правиш по 15 упражнения по 5 серии с 15 повторения, иначе не тренираш сериозно 😄

Гледам пишат по 150 кила за клек и правят 2 повторения с 100 на лежанка..

Ти като си сериозно трениращ, колко ти е лежанката? 😄

След 24-25 годишна възраст вече не е същото.

Да бе, след 25 направо си за пенсия вече 😄

Може би момчето говореше ,че до тая възраст тестостерона е в пика си.

16.07.19
14:14

Hustle ти отговори, а това, че няма да се усвои всичкия протеин е ясно, въпроса е, че трябва да набавиш нужното количество, за да може организма да усвои колкото може, а това ще стане чрез тежка и интензивна тренировка.

16.07.19
14:30

Хубаво е да има такива полезни теми във форума.
Аз поне разбрах, че с моите 60-70 грама протеин на ден никога няма да кача мускул и няма да мога да мина повече от две повторения на 100 кг лег., нищо че самия аз тежа толкова. От друга подобна тема пък разбрах, че за дсвалям трябва да си взема фатбърнер и да ям основно протеин.

16.07.19
14:44

Нека Hustle каже колко тежеше и как изглеждаше преди да започне да употребява АС.

Hustle

16.07.19
17:36

казано от Brown Bomber на 16.07.19, 14:44:

Нека Hustle каже колко тежеше и как изглеждаше преди да започне да употребява АС.

Ти си ми любимец! Хаха

04.03.20
10:30

Мале, мале само разбирачи тук, какви глупости изчетох в темата не е истина.

Да дадеш парите си за пържоли вместо протеин - ами ако не може да издеш толкова пържоли, че да си набавиш нужните грамове протеин? Протеина е храна, нищо повече или по-малко

Не разбрах само някой може ли да каже нещо смислено за качеството на марката, че са ми подозрително евтини. ОН Голд Стандарт в България е някаква турска имитация, за това не ви допада качеството

Hustle

04.03.20
10:48

казано от Ivan Mihov на 04.03.20, 10:30:

Да дадеш парите си за пържоли вместо протеин - ами ако не може да издеш толкова пържоли, че да си набавиш нужните грамове протеин? Протеина е храна, нищо повече или по-малко

Не разбрах само някой може ли да каже нещо смислено за качеството на марката, че са ми подозрително евтини. ОН Голд Стандарт в България е някаква турска имитация, за това не ви допада качеството

Според мен трудно може да се каже от прием кое какво е и дали е свястно. За ОН,съм съгласен с теб,ама не са само те.
Колкото странно и глупаво да Ви изглежда аз протеин взимам на Биогейм.

04.03.20
10:57

казано от Hustle на 04.03.20, 10:48:

казано от Ivan Mihov на 04.03.20, 10:30:

Според мен трудно може да се каже от прием кое какво е и дали е свястно. За ОН,съм съгласен с теб,ама не са само те.
Колкото странно и глупаво да Ви изглежда аз протеин взимам на Биогейм.

Честно казано аз мога до голяма степен да кажа, че при SingleCelled качеството е много сериозно, защото познавам лично от отдавна пича, който ги прави. Приемам ги постоянно, но в офиса ми се иска да имам една кутия по-вкусен протеин. На SingleCelled вкуса им е слабото място за мен лично.

19.06.20
17:20

Малко ще съживя и тази тема.

И ОН (взет от България), и gymbeam ги изследвах, става дума за хидролизати. И двете си имат толкова протеин, колкото си пише. Gymbeam-а определено не ми харесва на вкус, много е сладък. А и имах стомашни проблеми с него, не съм повръщал, но имах болки и ми се гадеше. Сега си стои чувалчето ей така.

29.07.20
17:48

казано от Tano на 19.06.20, 17:20:

Малко ще съживя и тази тема.

И ОН (взет от България), и gymbeam ги изследвах, става дума за хидролизати. И двете си имат толкова протеин, колкото си пише. Gymbeam-а определено не ми харесва на вкус, много е сладък. А и имах стомашни проблеми с него, не съм повръщал, но имах болки и ми се гадеше. Сега си стои чувалчето ей така.

Здравей,
къде са изследвани и каква е цената да се изследва един такъв продукт.

искам да изследвам Glucosamine sulphate-а им

Мнението беше редактирано от deadman на 29.07.20 17:50.

04.08.20
13:23

казано от deadman на 29.07.20, 17:48:

Здравей,
къде са изследвани и каква е цената да се изследва един такъв продукт.

искам да изследвам Glucosamine sulphate-а им

Дадох ги на СЖС (SGS). Правят ти индивидуална оферта на база какво искаш да изследваш. Аз изследвах само съдържание на белтъчини.
Обаче малко съмнителни са резултатите и мисля да си търся друга лаборатория. Май в друга тема бях описал подробно защо. Общо взето изследвах есенциални аминокиселини, които са неовкусени. Очаквах примерно 100% съдържание на белтъчини или 0 или нещо крайно. А ми върнаха 78%. Което е много странно. Или пък протеина на ОН и този на джимбийм имат тотално различна плътност, 20% разлика! А ми изследванията показаха по 80% (или нещо такова) съдържание на протеин. Няма как да имат по 80% съдържание на протеин, а да имат 20% разлика в плътността. Или може и да има, но аз не мога да си обясня защо. Така че се съмнявам в изследванията на СЖС и май ще си търся друга лаборатория. Освен ако някой не може да ми обясни тези два резултата.

04.08.20
13:58

Въглехидрати,мазнини ....
Ти,искаш процент белтъчини,но въглехидрати и мазнини също са там.
Това е моята логика,без да твърдя за достоверност.

25.08.20
17:20

При положение, че двете добавки имат ок. 80% хидролизиран протеин, няма как да имат 20% разлика в плътността, която да идва от останалите 20% в добавката. Ще излезе, че тези 20% мазнини, въглехидрати, пепел и каквото е там друго, са двойно по-тежки в единия протеин. Няма как да стане това. Това за протеините.
За аминокиселините тествах неовкусени есенциални АА. В тях не трябва да има абсолютно друго, никакви въглехидрати, никакви мазнини, нищо. За това ме съмняват тези резултати от СЖС.

09.10.22
11:09

А мнение за AMIX защото мисля да взема няколко от техните продукти

Мнението беше редактирано от Mitko Mitkov на 09.10.22 11:11.

09.10.22
11:10

Като протейна например

Мнението беше редактирано от Mitko Mitkov на 09.10.22 11:11.

По принцип си зависи от теб и по какви вкусове си допадаш. Вкусовете на повечето продукти, които съм пробвал на GymBeam много ми допадат.

10.11.23
19:04

Вече 2 месеца приемам добавката колаген + хиалуронова киселина от GymBeam, но все още не съм забелязала ефект. Може би някой може да ми каже какви са резултатите от приема на колаген? Тъй като кожата ми не се е подобрила, дори акнето ми се влоши напоследък, но това вероятно се дължи на стрес

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1