Много съм слаб...

10.08.19
18:29

Здравейте,на 15 години съм и мисля да почвам да се занимавам с фитнес за да си подобря тялото,но някои мой приятели и майка ми също,казват че първо трябвало да напълнея с няколко кг например 6-7кг и чак тогава да тренирам понеже сега нямало какво да тренирам...висок съм 1,75 и тежа 55кг. Мисълта ми е дали ако сега почна да тренирам без да напълнея 1во ще има ли ефект?Тоест ще направя ли хубаво тяло-мускули и да стана по-едър например?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

10.08.19
19:18

Почвай да тренираш,всеки пропуснат ден е пропилян.,..не се връща.

10.08.19
19:30

казано от nervak на 10.08.19, 19:18:

Значи дори и да съм мноого слаб ако тренирам ще има голям ефект така ли?защото наистина съм кожа и кости и се притеснявам...
Иначе мерси за отговора

10.08.19
19:35

Да ефект ще има,колко голям зависи от това, как тренираш.

10.08.19
19:38

казано от Alex 12 на 10.08.19, 19:30:

Значи дори и да съм мноого слаб ако тренирам ще има голям ефект така ли?защото наистина съм кожа и кости и се притеснявам...
Иначе мерси за отговора

Ефектът ще зависи от няколко фактора - генетика, хранене , начин на трениране и до колко си постоянен. Имай предвид , че всички сме тръгнали от някъде. Някои слаби като теб, други с наднормено тегло. Това, че си кожа и кости не означава, че не може да започнеш да спортуваш 🙂

10.08.19
19:47

казано от Иван Марков на 10.08.19, 19:38:

Иначе мерси за отговора

Ефектът ще зависи от няколко фактора - генетика, хранене , начин на трениране и до колко си постоянен. Имай предвид , че всички сме тръгнали от някъде. Някои слаби като теб, други с наднормено тегло. Това, че си кожа и кости не означава, че не може да започнеш да спортуваш 🙂

Ами аз имам огромно желание да го постигна...така че би трябвало да съм постоянен.Само да попитам,като почна да тренирам трябва стабилно да се храня нали?

10.08.19
21:01

казано от Alex 12 на 10.08.19, 19:47:

Иначе мерси за отговора

Ами аз имам огромно желание да го постигна...така че би трябвало да съм постоянен.Само да попитам,като почна да тренирам трябва стабилно да се храня нали?

Стабилно  хранене  при начинаещи е много разтегливо и субективно понятие. В сайта има цял раздел посветен на храненето и съвети за хранене.
линк -  https://www.bb-team.org/hranene/start .
Отделно в интернет има много информация за хранене  при начинаещи и конкретно за покачване на тегло. От тях може се ориентираш и впоследствие да регулираш храната спрямо резултатите.

п.п. - много зор да напиша поста, явно се появява някакъв технически проблем защото цветовете на буквите се сливат и ли всичко става бяло и много трудно се пише.

Мнението беше редактирано от I`M на 10.08.19 21:07.

10.08.19
21:11

казано от Иван Марков на 10.08.19, 21:01:

казано от Alex 12 на 10.08.19, 19:47:

Иначе мерси за отговора

Стабилно  хранене  при начинаещи е много разтегливо и субективно понятие. В сайта има цял раздел посветен на храненето и съвети за хранене.
линк -  https://www.bb-team.org/hranene/start .
Отделно в интернет има много информация за хранене  при начинаещи и конкретно за покачване на тегло. От тях може се ориентираш и впоследствие да регулираш храната спрямо резултатите.

п.п. - много зор да напиша поста, явно се появява някакъв технически проблем защото цветовете на буквите се сливат и ли всичко става бяло и много трудно се пише.

Добре,мерси много.Бях притеснен,че ще трябва първо да дебелея,а при мене е трудно...но щом не се налага супер...само 1 последен въпрос-щангите пречат ли?защото съм чувал,че пречили на растежа...

10.08.19
21:19

Не пречат.

10.08.19
21:58

Добре тогава.Благодаря на всички!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1