12.08.19
20:47
Привет!
От доста време чета различни дневници във форума и днес реших да се пробвам и аз да водя мой,да видим дали ще ми се получи.Казвам се Анастасия,на 20 години.
Ръст 161,килограми около 60.
Сериозно с фитнеса се захванах декември месец 2018-та година,след доста голямо заседяване и стрес покрай започването ми в университета.Преди това дъм тренирала плуване -5 години и катерене -6 и бях свикнала да водя активен начин на живот и няколкото месеца застояване вкъщи покрай университета ми се отразиха доста зле психически и физически.
Сега се чувствам доста по-добре.
Относно храната от 15 годишна все се ограничавам,спазвам някакви диети и режими.Храната за мен се беше превърнала във враг.
След като почнах да тренирам декември месец миналата година,ограничавах и храната,и като не виждах исканите резултати я намалявах още и още.Определено имах резултат ,но доста бавно ставаше а и в един момент нещата се закучиха Накрая хапвах около 800,900 калории и не виждах особени резултати.Реших че не може така и че няма докрая на живота си да ям толкова малко и да се страхувам от храната и започнах да я увеличавам постепенно всяка седмица ,стигнах до около 1800 калории ,кила съм и някое друго килце ,но за мен беше важно да се измъкна от положението на неядене в което бях попаднала.
В момента целта ми е да намаля ороцента подкожни мазнини.
Намалила съм калориите на 1300,120 гр протеин, 86,87гр въглехидрат,51,52 гр мазнини.Този път не искам да изпадам в крайности.
Тренировъчния ми план горе долу е да правя една тренировка за горна част,една за долна,една за цяло тяло,два пъти в седмицата на пилатес и кардио след силовите тренировки.
Също така в момента спазвам принципите на интервалното хранене,но прозореца за хранене и часовете на фаст съм ги изцяло нагласила по моя режим.
Ами горе долу е това ,събалявам ако се получи прекалено дълго.
От утре започвам да споделям храна и тренировки и се надявам да съм редовна.
Лека вечер от мен!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимПривет!
Тренировката днес беше Пилатес.
Храната:
1.Закуска (преди тренировка)
Домашни нисковъглехидратни крекери(сусам,ленено семе,яйца),фъстъчено масло-15 гр,филе елена -две парчета,парче черен шоколад-85%
2.Обяд(след тренировка)
Пилешко-150 гр,домат,сирене нискомаслено -50 гр,овес-50 гр,половин праскова и парче черен шоколад.
3.Вечеря(ранна )
Пилелко -120 гр+skyr-100гр+домат+две оризовки
Общо около 1270 калории.
Писледно хранене към 16 часа.
Лека вечер!
За 14.08
Храна
Закуска:
Skyr,замразени малини,фъстъчено масло
Обяд:
Пилешко,малко бадеми,краставица,три оризовки
Вечеря:
Пилешко,две яйца,печена чушка,домат,краставица,извара
Тренировка:
Долна част
1.Клек @40кг 2х12 3х10
2.Румънска тяга @40кг 3х12
3.Хиперекстензия @10кг 3х15
4.сгъване за задно бедро @12,5 кг (на крак) 8,7,7
5.абдуктор-разтваряне @60 кг 2х12 1х10
6.good morning @10 кг 3х15
+планк 3х60сек.+10 минути стълби
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече