19.08.19
12:59
Здравейте... всеки ден отивам за работа с колело( 20км отиване 20 км връщане) колелото ми е шосейно колело.
Та въпросът ми е ако си купя л карнитин и ако взимам половина доза( 1/2 отиване 1/2 връщане) ще има ли ефект( не искам загуба на мускулбата маса) или какво ще ми препоръчвате. Благодаря Ви!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимНе знам карнитина да предпазва мускулите. Храни се добре, наспивай се, не се ядосвай. Яж преди да караш, пий някакви бавни въглехидрати като декстроза, пий цитрулин малат - гледам го препоръчват за издръжливост и оптимална работа на мускулите. Ако не се напъваш много на педалите и ако си ядеш добре да не си в дефицит, едва ли ще изгубиш мускул от 2 часа колело на ден. Аз допреди година въртях по минимум 20 км всеки Божи ден и не съм видял да съм изпосталял или да са ми се намалили силовите постижения.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече