Набиране на лост

27.08.19
18:48

Здравейте,

искам да се консултирам с вас, като хора имащи по-голям опит в набиранията.
Имам следния проблем : при започване на набиране от виснало неутрално положение и прибиране на лопатките на гръбнака, изпитвам сериозна болка в раменете. Ако започна набирането със свити ръце или отскоча, без да минавам през този етап на начално повдигане, всичко е нормално.
Болката е еднаква и при широк хват, тесен хват или с длани към мен.

Доколко е нормално това, и дали при вас също го има този момент?
Благодаря !

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

07.09.19
17:18

Според мен не ти е правилна стартовата позиция. Смятам, че започваш движението с отпуснат пояс и екстензия в кръста ?
Ако стискаш здраво лоста и стягаш пояса хубаво преди всяко повторение, то автоматично ще прескачаш позицията, в която си отпуснат в най-долната точка и раменната става е “отворена”.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1