Ще мога ли да тремирам след лошо счупване на ръка ?

11.09.19
21:10

На 31/08/2019 направих глупава грешка да скоча с колелото от една рампа около която по-скоро е за скейтборд. Правил съм го и преди, но този път мися че седалката беше по-висока и колелото се заби на предна гума. Изгубих баланс и се обърнах надолу с главата. Добре че поне нея предпазих, но си счупих лявата ръка жестоко. Може да видите на рентгеновата снимка.
Оказа се външно счупване, наложи се операция. Имам 2 шини на ръката и гипс.
Ще мога ли някога отново да тренирам за гърди, ръце, гръб, рамо и ако да кога.
Още е много рано но може ли някакви съвети за възстановяване. Какво трябва да ям и пия. Едва на десетия ден съм. Сега има и някаква инфекция и пия антибиотик по предписание на лекаря. Надявам се да се оправя :/

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

казано от Пламен на 11.09.19, 21:10:

Ще мога ли някога отново да тренирам за гърди, ръце, гръб, рамо

Да, разбира се, не се съмнявай.

казано от Пламен на 11.09.19, 21:10:

и ако да кога.

Когато си възстановиш от травмата.
В кой момент ще стане това - до голяма степен зависи и от теб самия.

казано от Пламен на 11.09.19, 21:10:

Още е много рано но може ли някакви съвети за възстановяване.

В момента този въпрос би трябвало да е насочен към лекуващия лекар или координиран с него кинезитерапевт.

казано от Пламен на 11.09.19, 21:10:

Какво трябва да ям и пия.

Нищо по-различно от нормалното.
Пълноценна качествена храна - това е.

12.09.19
09:25

Естествено, че ще се оправиш. Аз миналата  зима счупих раменната кост на лявата ръка и бях в бокса доста време, но вече си дърпам тяга, набирания, преси... /виж ми дневника/

12.09.19
10:21

Най-важното е да си дадеш достатъчно време да се възстановиш напълно и да не прибързаш. Според мен си дай половин година и след това ако всичко е ок и лекуващия доктор ти каже, че си ок почни с плавни темпове и не би трябвало да има проблем. Консумирай храни по богати на калций ( млечни продукти ) и може да си вземеш витамин Д за по добро усвояване, че вече слънцето почва да намалява и това е като цяло. Желая ти бързо възстановяване!

12.09.19
16:59

казано от Пламен на 11.09.19, 21:10:

Ще мога ли някога отново да тренирам за гърди, ръце, гръб, рамо и ако да кога.

Някога, но не сега. 🙂  Може би след 5-6 месеца ще можеш отново да тренираш. Яж храни богати на калций. Може да вземаш и по малко таблетки разтворим калций с витамин Д. Обаче не прекалявай с него, ако не искаш да получиш камъни в бъбреците и да ги  повредиш.  Ако го пиеш много често, по-добре по половин таблетка. Зависи все пак и от милиграмите.

13.09.19
22:23

Благодаря за отговорите. Препоръчаха ми калмацин по една таблетка на ден, не е много нали ?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1