Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЕм тук дет си говорим сме имали тази тежест на това тегло...без да съм мислил изключвам ли бицепса.
09.06.20
15:57
мога да кажа, че лега така и не го научих, за разлика от Петко))), и килограмите нямат значение....точно за това, ако сега те грабни един легаджия с име и при твоя сега максимум, ако те барне тук там и ще направиш с 5-10 кг повече, сигурен съм ;)
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 09.06.20 15:57.
Много се отплеснахте. Да обобщя. Топ на БГ фитнес ютубъри:
1. Ерата Релефа (Конан от бъдещето)
Пълен пакет. Фитнес и лайфстайл! Fitness, Food and Lifestyle 10 години преди инстаграм. Истински новатор!
2. Баба Веселка
Домашни упражнения с гири, мистика и конспирации години преди Корона!
3. Гамена
Домашни тренировки с импровизирани тежести. Напълно автентично. Все пак кой си слага новото екипче на gymshark вкъщи? Всеки е като Гамена: тренира по потник и долни гащи. Баси големите рЪки!
4. Тошо Куката
Модерният кросоувър фитнес и рап. Също така е научил Ронда Раузи да прави ключ на ръка.
Това е. Сега на един трениращ се падат по трима ютубъри, инстаграмъри и инфлуенсъри.
Преди 3-4 години бях в Добрич по работа. Търсих на къде е центъра. Питам някакъв случаен човек (леко коравичък, но и леко пернат) на къде да поема. Пича се здрависа с мен и ме опъти.
Сбогувахме се, в съзнанието ми нещо казваше “този пич съм го виждал някъде”. След малко ми просветна, че това бе не кой да е, а самият Галин Релефа.
Завиждам на добричлии, че в града им живее такава легенда.
От както спрях да качвам клипчета не гледам никой :) Шегата на страна, малко спортуващи вярват в уличния фитнес и не желаят да инвестират време в него. А спорта е много по-голям от начините за практикуването му ... какво да гледам, като няма време за гледане. По-добре да правя нещо
09.06.20
22:19
За забавление гледам трибойци на сокче като Dan Greene, като цяло канала на Animal и канала juggernaut Training Systems са добри
Мнението беше редактирано от Ice Mountain на 09.06.20 22:20.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече