Дневникът на Чичо Дидко

Темата е заключена.
Прескочи до:
Деян

03.02.20
19:57

03.02.2020 г.

Клек ЛБ-2х50, 2х60, 2х70, 10х2х80 през 10 сек., 2х90, 2х100, 2х110.
Лег-2х60, 2х70, 10х2х80 през 10 сек., 2х90 + 1х90 след оставяне, 2х100+ 1х100 след оставяне, 2х1х105;
“Силово гребане”-3х22.5, 27.5, 30, 50 на ръка.

Там където е + на лега просто пробвах почти веднага още по 1 повторение  след оставяне на щангата, но с малко по-широк-хват, кутрето да е до първия пръстен. Май така ще бутам повече, просто не съм свикнал. То е разлика от около 2 см., но се усеща “удара” в гърдите доста по-осезаемо. Не, че ми е цел. А и хвата държи по-малко, но и това се отроботва.
Сериите с малките почивки /не интервали/ и тия кила бяха за проба, както казах миналия път, че нямам търпение да ги пробвам и на тези две движения. На клека броях от оставяне до взимане, т.е. от свършване на подхода, до започване на следващия сигурно са около 12-15 сек.
Клека може и да няма нужната дълбочина на по-тежкото, не мога да преценя, но мисля паралела хващам. Ама и не ми пука много. Нали и така растат килата на гърба. От как започнах лоу бара, ако въобще го докарвам както трябва, нещата прогресират. Гледам основно през цялото движение лоста да следва линията по средата на стъпалото. Иначе вече от 80-90 кг. натам си бримча с колан и се чувствам супер. Няма да преувелича, ако кажа, че започвам да заобичвам движението.
На гребането, с 50 ката не бе както с предните, демек от земята та чак някакво дърпане до доста високо над торса. Общо взето да стигне торса и т,вай.

Храната:.....днес малко ще се освиня/вече свиня на вечеря, т.е. суши, пица, джин с тоник, баклавички, но е изключение последно време ядене на толкоз тесто.

Добавки: магнезий и трибестан. Нещо до протеиновата пудра не мога да стигна.

Мнението беше редактирано от Деян на 03.02.20 20:16.

03.02.20
20:06

На мен лоу бара ми даде много кила (като за моите възможности). Около година кляках хай бар преди да си доближа резултата и така и не ги станах същите кила. Но ме хлъзна към тежести, за които не бях готова. А раменния хват не мога да се сетя за причина да го правя отново.

Деян

03.02.20
20:10

Раменния на кое, на ЛБ ли.
То аз не мога да хвана толкова тясно, раменете ще ме съсипят и няма да удържа бара. Хващам даже широко, при пръстените.
Пф, не бях отразил миналия трен, дето се опитах да клекна с вдигнат лост над глава. Макар да хванах до лагерите, демек най-широкото възможно, едва направих 1/4 клек без да тръгна да залитам и падам. Мобилността някъде ми е под нулата. Не, че съм тръгнал да правя това движение, ама......

03.02.20
20:18

На лега раменен. Много време ми отне да свикна с много широк хват, но в момента това ми е единственото възможно, без болки, движение на лега.

Деян

03.02.20
20:22

казано от БПН на 03.02.20, 20:18:

На лега раменен. Много време ми отне да свикна с много широк хват, но в момента това ми е единственото възможно, без болки, движение на лега.

То на мен от към комфорт с не много широк ми е най-щадящо. А с раменен нямам пък никакви проблеми и негативни усещания. Просто вдигам по-малко, но пък какво от това, ако по този начин си ок. Не сме трибойци в крайна сметка. Дигаме за здраве, както повечето тук 😀

Деян

03.02.20
21:39

казано от nervak на 03.02.20, 21:26:

казано от Деян на 03.02.20, 21:22:

Но с 80-85 % ги бримча двойките.

Значи не са през 10сек....или тежестта не  85%.

За да не продължаваме с мацането в на Боби дневника.
Аз го казах горе при описването на днешната тренировка-от пускане до взимане, а не от края на предходния до началото на следващия подход. Особено на клека, щото там и ваденето и оставянето, и наместването си ме забавя. Но да кажем през 12-15 сек. На лега съм стриктен, но не е 80-85 %, по-малко е. Прав си. Все пак това са ми начални опити за подходи с къси почивки между тях. То даже като се почва тая схема, май се тръгваше още по-щадящо. Както от към почивки, така и от към %-та от макса, говоря по спомен. Не, че съм я почнал. Просто ей така, за кеф.

Мнението беше редактирано от Деян на 03.02.20 21:41.

Деян

04.02.20
20:27

казано от Bart Simpson на 04.02.20, 20:19:

Аве, това е на Боби дневника, аз бях убеден, че е на Дидо исе чудя защо не последва някакви мисли след вица..... 😂

Ама вица към мен ли е насочен, не съм схванал явно, щото го прехвърлих през погледа ей така 🤔

ПС...Отговорих тук, че Боби вече ще ни плеска.

Мнението беше редактирано от Деян на 04.02.20 20:33.

Деян

05.02.20
20:09

05.02.2020 г.

Тяга: 5х40, 5х50, 3х55, 3х65, 3х75, 3х87.5, 3х97.5, 5х80, 3х95, 1х102.5, 5х70, 5х80, 5х92.5;
Набиране с успореден хват СТ-1,1,3,2, 10х2 през 10-12 сек.;
Хоризонтален скрипец с успоредна по-широка ръкохватка-10х65, 10х80, 8х100 /всички плочки/;
Пътечка-5 мин.

На набиранията не пускам до най-долу, т.е. 3/4 движение.

05.02.20
21:53

Какъв е эамисълът на теэи подходи на тягата, или просто така ?

Деян

05.02.20
22:21

Програмата е такава-4 вработващи и после 9 серии, в които е събрано всичко в един трен преди да качиш 5 кг. следващата седмица, т.е. изпълняваш 3,3,3;5,3,1;5,5,5, изчислено върху тренировъчния макс, който е пък е изчислен по-ниско от реалния. Тук “+” няма на който и да е подход, най-много още 2-3 подхода 3 ки, двойки или сингли с прогресия в тежестта 5-10 % на всеки следващ подход, тъй наречените Жокери.
Казват му spinal tap, то си е от програмите 5/3/1, но е малко по-различна.
За 6 седмици качваш по 5 кг. за клек и тяга и по 2.5 за лег и раменна всяка седмица. Тръгваш от малко по-ниско.

Мнението беше редактирано от Деян на 05.02.20 22:37.

Деян

06.02.20
21:03

06.02.2020 г.

Клек-3х50, 2х60, 2х70, 2х80, 2х100, 1х110; 10х2х70 през 10-12 сек.
Лег- 3х50, 3х70, 3х80, 2х90, 2х2х100, 3х100, 12х70 през 10 сек.

На лега сериите с малките почивки /не интервали/ бяха стриктно през 10 сек. Смятано от завършване на предния и започване на следващия подход. Ако не бяха предходните серии с по-големите кила, можеше и още малко да вдигна килата пък за тези серии.
Днес бях малко ядосан преди залата. Заедно с разни боклуци от колата, съм изхвърлил и ключовете от нея в един от пластмасовите контейнери. Щото и тях ги държах, докато носех боклуците. Обърнах го целия контейнер, той се отваря от долу като повдигнеш и изпадна цялата гнас......в една не много плитка локва под него. С ръце съм преравял и опипвал, джапах яко в “лайната” в локвата, прехвърлях боклук-хубаво, че нямаше някакви тотални гнусотии, но така и не ги намерих. Имам и друг комплект, ама заеби. Жената като видя как ровя, започна оу, ау, ужас. Освен по ръцете и ботите, които прогизнаха никъде не се изцапах по дрехите, ама ботите направо после заедно с чорапите ги метнах за боклука. Останалото, в пералнята.
Та се нахъсах малко след основните серии, да понаправя и такива с къси почивки.
Иначе, след близо 2 месеца 5/3/1 съм отслабнал на всички движения за сингли, двойки и тройки. Не знам защо така, не е уж нормално, при положение, че максовете бяха намерени, всичко си спазвах....и най-важното-записвах нови PR постоянно на високите бройки, т.е. уж ставам по-силен според тези нови записи. И наистина, на високите бройки, т.е. сериите с “+”, нещата се случваха. И като тръгнах тук от няколко трена да пробвам в по-ниски бройки, дето преди не ме зореха хич-тц.  Не съм и свалил лично тегло грам, та да кажеш.  А не е като да съм нямал ден. Здрав, прав, с тонус, с енергия преди и след зала, но няколко трена, на които пробвах други схеми, за да видя какво става, все същото, а именно: по-слаб навсякъде 🤔 Няма да постна сълза, ама уж сериозно захванах работеща програма, спазвах кажи речи всичко, а то съм по-зле, сравнено с как вдигах с бавните ексцентрици, почивки паузи и т.н. билдърски изгъзици. А и не само, а сравнено дори с предходни по-хаотични тренировки.

Мнението беше редактирано от Деян на 06.02.20 21:22.

06.02.20
22:35

Има различни видове слаб, вероятно има място където си засилил нещата.Люшкаш се в различни тренировъчни схеми,а искаш в част от тях да стоиш на едно ниво ...или да растеш-ми няма.

Деян

06.02.20
22:40

Е кое е това място, след като ти паднат максовете и силата на ниските. Има и други показатели, да. Просто споделям.

06.02.20
22:52

Майна,честно от време на време бързаш да пишеш...
5х5,3,21,х5 и тн...10 секс....ама не са 10,може и 15свк да са.
70-85,%...ама и те не са...
Преди дърпах 10х1х212 през 10 сек...ама 12х2х160 посмъртно нямаше как.Сега (преди да се насерА) 12х2х160 бяха добър ден...но дори и 3х1 х212 не ставаха?
С Лега същото...от 10х1х130..на 10х2х100….
Ти кога беше 6-7 месеца твърдо на схема.

Мнението беше редактирано от nervak на 06.02.20 22:53.

06.02.20
23:28

Бройките са за развиване на сила, единиците са за демонстрация и 😄
Образно казано, но така, както ако правиш само единици няма да натрупаш много тренировъчен обем, и да качиш много мускулна маса, така и като правиш само високи бройки, няма да можеш да демонстрираш максималната си сила.
Нормално е, ако няколко месеца не си вдигал максимални тежести, да ти е трудно. Дай си няколко тренировки, в които тренираш дадено движение с нисък брой повторения, и АКО си качил мускули и сила, скоро ще подобриш предишните максове.
П.П. И я пак, къде точно си правил 5-3-1 два месеца? 😄 Само един бърз поглед от последните две страници, показва пълна мешавица от тренировки, в която не схващам никаква структура и мисъл. Плюс това, два месеца са едва два цикъла - какво очакваш от това?

Мнението беше редактирано от Петко К на 06.02.20 23:35.

Деян

06.02.20
23:59

Петко, някъде така съм ги записвал, че съм посочвал само “+” серията, затова не се разбира какво е ставало на съответното занимание. В началото правих две движения на трен по схемата, нямах разтоварваща седмица и затова бързо завърших цикъла. При същото лично тегло, обиколките на ръцете и краката паднаха с по 1 см. и т.н.
А иначе в огледалото имам подобрение, ама сигурно и там е плацебо 😎
Аз не се оплаквам или страдам, а отразявам в дневника си как вървя при поредната схема. Нали дневниците са затова. Описвам си фактите, вие се включите и така.

Иван

07.02.20
00:17

Така е - 531 не работи и не става. Давай следващата схема и не го мисли.

Деян

07.02.20
06:44

казано от Иван на 07.02.20, 00:17:

Така е - 531 не работи и не става. Давай следващата схема и не го мисли.

Не ми пришивай думи, които не съм казал. Не съм твърдял, че не работи и не става. Казах, че на мен ми е паднала силата в ниските повторения, пък както изтъкна Нервака, може другаде да съм се подобрил. Колкото и малко да съм я правил-дори малко повече от месец, би следвало поне да задържам нивото. И това не съм го установил сега, а започна да се проявява още след като си бях редовен в програмата и направих нещо различно или допълнително в някоя и друга тренировка, където го установих. Та даже и в хода на самата програма, когато имах дните с 3+ и 1+ нещо куцаха нещата. Просто първия цикъл го направих по-бързо.
Става, как да не става. Явно проблемът е в мен, нямак как иначе. Реално след месеци и няколко цикъла може да се каже, колко работи за мен.
А и не съм заявявал, че ще я спирам. Като цяло съм си се придържал към програмата и си продължавам по план.

Мнението беше редактирано от Деян на 07.02.20 09:27.

Деян

08.02.20
15:22

08.02.2020 г.

Кростренажор-5 мин.;
Лег-6х50, 6х60, 8х80, 8х80, 10х80;
Горен лег-5х40, 5х60, 8х70, 8х70, 10х70;
Разгъване на скрипец /не знам колко макари, но оставаха само 3-4 плочки/ за трицепс с лост, с раменен надхват-12х30, 12х43, 12х64, 10х70, 9х70;
Раменна преса с дъмбели седнал-12х15, 12х17.5, 8х17.5 на ръка;
Разгъване на скрипец с въже за трицепс прав-12х36, 12х36, 15х36;
Пътечка-5 мин.

Като се има предвид, че онзи ден бутах от лег, днес бях ок.
На този етап, а и може би за постоянно заебавам всякакви силови, лифтерски и не знам какви схеми, до колкото съм ги и прилагал или съм се стремял да ги прилагам, но все тая-НЕ ме правят щастлив и това е положението. Започвам нещо, не ме кефи, ама го правя известно време, защото нали така трябвало. И защото такава е тенденцията тук или и на повечето места....или защото така се качвало по-бързо, повече и т.н. сила и мускул. Ами не ме интересува, съгласен съм и на много по-бавен прогрес, но да ми е готино и да имам някакво постоянство-прави сте, че съм го нямал, но причините вече изброих. Може и повече полза да имам по другия начин, ама какво от това, като понякога ходя в залата насила. Що се касае до излизане от зоната на комфорт, може да го правиш и по бро сплит.
Ще си разцепя нещата на PPL или горна-долна и така ако се чувствам добре и възстановен, може да си тренирам и почти всеки ден. А не да ми се тренира, обаче щото вчера съм клякал и бутал от лег по-сериозно, днес да не е ок да правя тяга и раменна. Или пък да трябва да правя лег и клек, обаче лежанката и стойката да са заети-винаги може да заменя упражненията с кофи, машина, лег преса и т.н. и плана за деня ще е изпълнен.
Основните базови ще си ги правя, както е било, ама не по схемите дето опитвах. Искам си повечето повторения, искам си по няколко упражнения за група, искам си отказите на последното повторение, когато може, искам си изолиращите, искам си разделението на групите. Така ми се тренира и така ходя с кеф на зала и това е моята истината на 100%. Ползите......каквото дойде. И нищо да не дойде-така съм щастлив.
Апропо, то вече ми е неудобно и да описвам в дневника си, защото все е “поредната схема”. Е сега вече няма да има такива чести промени. Или ако има, ще е просто друг бро сплит.
А пък критики по решението ми въобще не ме интересуват. Но не ми пречи, лаф да става.
Това е от мен ...... живот и здраве, утре дърпащи 😎

Мнението беше редактирано от Деян на 09.02.20 09:29.

08.02.20
19:19

За всичко трябва психика, дори за едни тъпи щанги.

Деян

08.02.20
19:38

казано от Brown Bomber на 08.02.20, 19:19:

За всичко трябва психика, дори за едни тъпи щанги.

Имало един човек, който много обичал да танцува. Бил с настройката да вложи усилия в конкретния танц, който на НЕГО харесвал. Всички му казвали, че трябва да тренира само народни танци, което било правилното, ако иска да постигне успехи. Той обаче си искал брейка и хип хопа.
С един писател същата работа-обичал сатирата и си пишел в този стил, а не тежки романи, както му препоръчвали.
С един художник същото.....рисувал в стила, който на него харесва и му е приятно да влага усилия именно в този стил.

Мнението беше редактирано от Деян на 08.02.20 19:44.

Деян

09.02.20
14:21

09.02.2020 г.

Гребане с лост /не пендлей/ в надхват- 10х40, 10х50, 10х60, 3х10х80;
Горен скрипец широк надхват-3х10х70;
Хоризонтален скрипец с тесен успореден хват-3х10х80;
Бицепсово с дъмбели прав, с тръгване като за чуково, но с извъртане на китката навън /двете ръце едновременно/-3х12х12.5 на ръка;
Чуково с дъмбели, с двете ръце едновременно-2х12х10 на ръка.

Имаше и разни чики рикита /като на клипа по-долу/, набиране и т.н., но не помня какво и как, та не ги описвам.
Иначе навсякъде с аванс. Имаше известна обща умора от вчера. Утре живот и здряве кляк и тегавиня.
Абе за кой ли път питам, защо клиповете ми ги качва с такова лошо качество, пробвам и през wi-fi и с мобилни данни, все същото. Рядко ги качва с добро качество. Някаква идея.

Bart Simpson

09.02.20
21:58

Дидо, браво, доста стриктно изпълнение.

Деян

09.02.20
22:43

казано от Bart Simpson на 09.02.20, 21:58:

Дидо, браво, доста стриктно изпълнение.

Благодаря. И аз да изпълня нещо дето да се хареса на някого 😀 Може би коленете не са струна, ама не гледах много в тази насока.
Апропо, въпреки килограмите и шкембето ми, подобно движение ми се види елементарно и лесно. Сигурно има някаква памет на тялото от преди 30 ина години, когато висях по лостовете 😀 Защото тези неща въобще не ги тренирам сега, винаги просто съм си ги можел. Чат пат някое повдигане на краката от стенд в една серия и това е. Е, ако съм с изпънати ръце и вися, а не набран, сигурно сгъванено ще е по-трудно от към коремните мускули. Но ще пробвам и така.

Мнението беше редактирано от Деян на 09.02.20 22:55.

Деян

10.02.20
19:46

10.02.2020 г.

Клек-5х40, 2х60, 2х80, 10х1х100 за 7 мин.
Тяга-5х60, 3х80, 1х90, 1х110, 12х1х120 за 10 мин.
Лек тръст до вкъщи /500 м./ и пеша после до 6 ти етаж.

Стегнато, бързо и доволно, като се има предвид, че ми е трети ден подред на зала и си ме тресат разни трески от по-големия обем, който правих.
Пф, последния път май казах, че няма да тренирам в силови протоколи 😀
Нищо де, нали днес по план си бе Legs / долна част 😎

казано от Деян на 09.02.20, 14:21:

09.02.2020 г.
Абе за кой ли път питам, защо клиповете ми ги качва с такова лошо качество, пробвам и през wi-fi и с мобилни данни, все същото. Рядко ги качва с добро качество. Някаква идея.

не мисля , че връзката с интернет влияе много за качеството на клипа.
ако е зле връзката, или няма да се качи , или ще видиш нови внуци докато се качи.

зависи според мен от настройките на телефона ти за камерата, които ти понякога можеш да редактираш т.е. да избираш frames per seconds (60 fps e окей за ютуб).

но аз не знам от какво се оплакваш - на горния клип скотовата пейка я виждам съвършено, само ти малко имаш за фон светлината на слънцето.. и въпреки това те виждам добре.

Деян

10.02.20
22:16

Ами като го дам на по-голям зум и не е ок. На тела е супер, но на качения не. Както и да е, нали се вижда там нещо 😎
Одеве забравих да споделя. Жената през работата й може да вземе изгодно карта за Пулса, включително и за мен. Навила се е да ходи на 100%, заради многото екстри, сауни, басейни и т.н. И иска да ходим двамата. Машинарии и скрипци стотици, ама май там не дават да се прави тяга, а тамън започнах редовно с нея. Не бях сигурен, дали въобще имат стойки за клек, но поне по снимки на тоя в който ще ходим видях доста наредени. Ако няма възможност за тяга и лежанките са някакви кофти, просто ще плащам за 2 зали и в дните които тя ходи, ще ходя с нея и ще бримча кардио и разни други неща. Е, имат разни въжета и куп други работи за физическа активност.
В сайта за фитнеса им в Северна Македония мернах трап бар, та ако и в тоя който ще ходим има, ще се задоволя с него. Стига всичко друго да е ок.
То аз не пускам рязко на пода, ама ако не дават ко да праа.

Мнението беше редактирано от Деян на 10.02.20 22:18.

10.02.20
22:46

Дидо, точно аз нямам много право да се майтапя по тази тема, но ми се струва, че за твоята тяга няма да правят проблеми 😄 😄

Деян

10.02.20
23:27

казано от Любомир на 10.02.20, 22:46:

Дидо, точно аз нямам много право да се майтапя по тази тема, но ми се струва, че за твоята тяга няма да правят проблеми 😄 😄

Те много знаят каква ми е тягата. Като видят как дърпаш щангата нагоре надолу и айде бегай. Дали ще е 150-200 или 120-130, ако я пускаш рязко на пода резултата е почти същия. Въпреки че аз я оставям внимателно.

Мнението беше редактирано от Деян на 10.02.20 23:28.

11.02.20
07:18

Прави се тяга в Пулса.
Стига да не са някакви пишман трибойци омазани в магнезий и пъшкащи с 200.

Мнението беше редактирано от nervak на 11.02.20 07:19.

Деян

11.02.20
07:40

Ами мислим да го огледаме сега през уикенда. То жената вече е взела решение да ходи и днес или утре щяла да попълва формуляри в работата й, още повече, че го посещавали и нейни близки колежки. Абе да се оформи женската група. За нея ще е супер. Хубавото ще е, ако има халки, та и там да вложа активност. Само дано лежанките да са удобни. Иначе в нашия квартал, този Пулс е един от най-големите въобще от веригата им. Не, че е определящо.
Абе усложнявам си нещата, какво да направя.

11.02.20
09:07

Пулса ме дразнят защото искат достъп до картата ти...,а това при мен просто няма как да стане,дейба и наглеците.

11.02.20
09:21

И Атлетик имат такъв вариант. И ти излиза едва 25 лв на месец фитнеса, но пак трябва да им позволиш да ти теглят тея пари всеки месец.
Верно че звучи много страшно - “някви си там имат достъп до парите ми”, но то по тая логика и банката си взима парите автоматично за кредитите. А пък тези “recurring” плащания ги ползват абсолютно всички за всичко в разивите капиталистически страни, до толкова, че имат десетки и стотици долари/паунди/евро които не ги знаят за какво им ги взимат - веднъж някога са се съгласили и вечене помнят. Тру стори.
Аз съм 50/50 - хем идеята някой да може да ми взима пари ми е гадна, хем пък ти спестява да ходиш да плащаш всеки път... Последния път ми костваше 450 лева глоба за закъсняла гражданска това, че искам аз да ходя да си плащам всеки път :(

11.02.20
09:29

Аз така плащах две години за сим карта, докато не се зачудих кви са тея 10 Евро всеки месец

Деян

11.02.20
09:51

казано от nervak на 11.02.20, 09:07:

Пулса ме дразнят защото искат достъп до картата ти...,а това при мен просто няма как да стане,дейба и наглеците.

Ами не знам в моя случай дали ще искат, защото през работата на жена ми са си определили две опции-през карта или кеш май всеки месец. И можеш да прекратиш договора по всяко време. Не знам дали е имало случаи да ти дръпнат повече пари, сигурно е имало. Абе разправяли са ми, че попълваш не знам колко си документи-даже и запис на заповед :-) Но пак казвам, че тук много от нещата са заобиколени.
ПС......сега се чух с жената-само с карта ставало. Имало и начална вноска за членство извън месечната :-)))))))))) Но пък офертата доста си заслужава.
Вчера късно вечерта с жената заявихме безплатни тренировки през нета-поне да видя какво ме чака. Още преди малко вече звънят да уговарят. Та за неделята се разбрахме. Хубавото е, че там има доста уреди, които в другите две зали в района ми ги няма. Както казах от сорта на въжета и разни други такива джаджи. Общо взето мнението на разни съкварталци за тоя фитнес е, че повечето са някакви зализани там. Сигурно ще ми предложат и треньор/инструктор.....което влизало в цената на картата. Ще отклоня нежно офертата естествено. Имало и групи по кросШит, но това определено не е моето. Ама кой да знае. Ще видим. Но не е налице някакъв хъс и трепет, че ще ходя в Пулса. Живи и здрави, тамън утре и в петък занятието ще е в моята си зала, а в неделята тамън ще направя сефтето и в тоя Пулс.

Мнението беше редактирано от Деян на 11.02.20 10:31.

Иван

11.02.20
10:10

казано от Деян на 11.02.20, 09:51:

Имало и групи по кросШит, но това определено не е моето. Ама кой да знае. Ще видим.

Защо вече те виждам курдисан от глава до пети в Рийбок 😂😂😂

Деян

11.02.20
10:16

казано от Иван на 11.02.20, 10:10:

казано от Деян на 11.02.20, 09:51:

Имало и групи по кросШит, но това определено не е моето. Ама кой да знае. Ще видим.

Защо вече те виждам курдисан от глава до пети в Рийбок 😂😂😂

Принципно нося Адидас и Найк за спорт, ама скоро гледах модели на маратонките на Рийбок. Доста ми харесаха да ти кажа, ако трябва да съм честен. Ама си имам и щангети More Mile - куча марка, но вършат работа и съм доволен.

Деян

12.02.20
00:02

11.02.2020 г.

Хайде и аз да опиша ден, в който не съм бил на зала 😃
Активност:
-Ходене до магазина и обратно до вкъщи- 800-900 м.
- Пеша до 6 ти етаж.

Глад мъчи народа, особено сега преди лягане, но иначе на около 2200 кк съм си ок. Просто може да разпределя нещата така, че да имам някоя извара преди да се цуцна в кревата около полунощ, тъй като вечеряме около 19.30-20.00 ч. Сипах си чаша топло мляко с малко какао, което и него съм сметнал.
Днес една колежка черпи за РД в късния следобяд, но не хапнах нищо от предлаганото. Бях си взел нещо от заведението ни да хапна към 16.00 ч.

Храна:
-капучино;
- 200 гр. и отгоре пилешка пържола от бут и зелена салата;
- две варени яйца и зелена салата;
- банан;
- боб на фурна, две кюфтета и шопска салата;
- мляко с какао.
Та приблизително: КК-2120, П-140, М-105, В-150. Дефицит малко над 500 кк за деня.

Добавки: магнезий и трибестан.

12.02.20
00:19

Адаш,така описана храната ми се види доста под тези калории,но сигурно порцийките на бобеца и салатите са по-големи отколкото си ги представям 🙂 Респект,че не пипаш хляба 👍

12.02.20
00:24

Най-големия респект е за почерпката от колежката 🙂

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1