С

25.09.19
20:55

З

Темата беше редактирана от BulWrestler на 28.03.20 18:19.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

26.09.19
13:32

Не ти трябват протеин и креатин! Докато се възстановиш ти трябват най-много витамини, калций и витамин Д.  Поне половин година забрави за тия работи, а за борбата даже година.

26.09.19
14:28

.... голям ужас

26.09.19
15:23

Кога ще започнеш и как ще започнеш, ще ти го каже лекуващият ти лекар. Той би трябвало да ти назначи и рехабилитаця, която е задължително да правиш преди да започнеш с каквито и да било тренировки.

05.10.19
18:55

Хубав магнезий също не би бил излишен. Предотвратява натрупването на калций в меките тъкани, където не му е мястото. В това отношение също менатетренон е много потентен, но не съм сигурен, че се предлага в България.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1