28.12.19
15:25
Видео материал + дискусии, мин. 24часа буфер за нов материал
Нека който може да запише как изпълнява дадено упражнение и да го остави за дискусия като се очаква разискване кое е правилното и евентуално грешното в дадено упражнение, оборващите страни трябва да пуснат показно видео с тяхното изпълнение.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим28.12.19
19:23
Това се случва и в момента, в дневниците. 🙂
29.12.19
06:29
В дневниците са кухи критики, видео почти никой не слага, камо ли собствено към коментар, и доста правят грешки, които никой не коментира (все пак дневника е малко по-лично пространство) да не говорим че ще се получава огромен спам
На кратко темата е за хора които желаят да се разисква изпълнението им на дадено упражнение.
29.12.19
08:46
И тук ш станат едни уплътнени критики, направо страх.
29.12.19
09:11
В дневниците не са кухи критики. Зависи кой ги чете и как ги приема.
Няма как да задължим човек да слага видео, ако не иска. Не си мисли, че тази тема ще ги провокира да са по-активни с клиповете. Нивото на активност ще е същото. Дневникът е личен, но в обществен форум. Публикуването на видео е дори по-лично - човек се показва.
Има основно два типа хора от тези, които си публикуват видеа в дневниците:
1. Такива, които правят грешки, получават обратна критика и на база нея подобряват с времето движенията си.
2. Такива, които правят грешки, получават обратна критика, но тя няма значение впоследствие, защото тези хора са с достатъчно самочувствие, че правят всичко перфектно и както на тях им харесва. Съответно продължават да правят упражненията с грешки, но вече никой не коментира, защото е загуба на време. 🙂 В тези случаи става и спам, впрочем.
Разбира се, има и изключения.
Успех с темата!
29.12.19
09:26
А има и такива, които първо са тип 2, после стават тип 1.
😂
Аз съм имал две страници беседа клек.... Както каза Марчето:
Светия спам.
29.12.19
09:48
казано от Bart Simpson на 29.12.19, 09:26:
А има и такива, които първо са тип 2, после стават тип 1.
😂
Аз съм имал две страници беседа клек.... Както каза Марчето:
Светия спам.
Има и тип 3-знаят, че правят грешки на някои движения, но не подобряват нищо, както тип 1, нито пък защото си мислят, че са перфектни както тип 2. Просто си я карат през просото и си викат: абе още може, ама и така е приемливо. За мен говоря 😃
29.12.19
11:09
А има и тип 500 Софиямел.
😂
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече