Трябва ли ми Tribulus?

07.01.20
18:40

Здравейте. Четох много по темата и има много разногласия. Някои казват ,че няма нужда да си купувам Tribulus Terestris,защото произвеждам достатъчно и няма да има никакъв ефект на тези години( на 16 съм),а други казват , че със сигурност ще има. Въпроса ми е според вас на 16 години струва ли си да си взема?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

На 16 тялото ти кипи от тестостерон, трибулус ти е напълно излишен.

07.01.20
19:40

“Рънътъ праи бурбътъ” особено на твоята възраст ако хапваш каквото трябва по колкото трябва когато трябва ще имаш бая напредък. А трибулуса го остави за след 60-те а може и тогава да не ти трябва 🙂

07.01.20
21:06

Няма ли да има някакъв ефект?

07.01.20
21:09

Натрупай малко стаж в залата, та чак тогава поглеждай към добавките...
За чий ти е този трибулус?

08.01.20
00:16

От 2 години тренирам вече.

08.01.20
00:31

Тъй кат гледам изглежда си решил да си го купуваш и изобщо не ти е до съветите.... погледни го така. Ако резервоара ти е пълен на 99.9% но ти все пак решиш да се застраховаш и да долееш още 10 литра какво ще се получи?

08.01.20
14:04

казано от LilSaint05 на 08.01.20, 00:31:

Ако резервоара ти е пълен на 99.9% но ти все пак решиш да се застраховаш и да долееш още 10 литра какво ще се получи?

А как точно трибулуса препълва резервоара? За един приятел питам 😄

08.01.20
14:35

Не знам за какви резервоари говорите, ама дори и хора, които не се занимават с фитнес и тренировки, биха се изсмяли, ако чуят в едно изречение 16-годишно дете и трибулус.

На опаковката отзад пише достатъчно ясно:

Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и прохладно място, при температура под 25ºС, на място недостъпно за деца.

Толкова.

Мнението беше редактирано от ULTRA на 08.01.20 14:36.

Hustle

08.01.20
15:46

Момчето така или иначе ще си купи трибулус....
Да вметна че когато от спортното училище ни водеха в Дианабад на спортни лагери,треньорите ни тъпчеха с трибулус и витамин б12 ,и фолиева киселина. Дали трибулуса има някакво положително влияние при употреба от 15/16годишни ,не знам,но и според мен няма смисъл.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1