Част втора ...

Прескочи до:

31.07.20
12:52

Имам чувството, че вчера мекиците и пърленките не съм ги ял, а направо съм ги лепил на корема. Идеята уж е плосък в корема и издут в гърдите, а при мен се получава обратното - плосък в гърдите и издут в корема . 

Dydo

31.07.20
12:55

На клипа изглеждаш по-втален, сравнено със снимките. Не виждам подут корем и плоски гърди, ок си отсЕкъде.

31.07.20
13:07

казано от Dydo на 31.07.20, 12:55:

На клипа изглеждаш по-втален, сравнено със снимките. Не виждам подут корем и плоски гърди, ок си отсЕкъде.

Аз съм на съвсем друго мнение. Даже виждам наченки на ” бирено ” коремче в долната част( пък бира не пия). Докато не оправя храната и не смъкна още 6-7 кила ще съм си пухкав . Поне това зависи от мен . В гърдите ми е слаб генът и там няма какво толкова  да направя. Уж напоследък не се интересувам толкова от визуалната форма, ама като се загледам в огледалото понякога и направо ми става лошо - за толкова години трениране и едно голямо нищо .

Dydo

31.07.20
13:34

Е щом ти не се харесваш и виждаш влошени състояния във визуалне план, върху които да се работи, най-важното е на теб да ти е ок и да действаш в посоката :-) Мненията на другите няма да те топлят, ако когато се погледнеш в огледалото не ти иде да се усмихнеш. Все пак обаче има разминавания между собствения поглед и този на останалите. Ето например казваш, че гърдите ти били слабо място, ама аз като те гледам по снимките мога да кажа, че не само не са слаби, а даже са ти от водещите групи. Но това е мое мнение, не е обвързващо.
Иначе зз пък съм обратното на теб - не виждам нещо в огледалото, което кой знае колко да ме разочарова, но пък в очите на другите сигурно съм си шишо бакшишо и се нуждая от много работа. Твоят вариант обаче е по-добрият, т.е. ти да не се харесваш и да искаш още, макар за останалите да си изглеждаш много добре.

31.07.20
15:53

Ок си и тренировките са ти интересни.
Аз пък имам чувството,че още като дъвча сякаш се помпя с помпа.

02.08.20
15:20

Вчера три часа планинско (около 13 км.). Днес 4 часа планинско(около 17 км.). Вчера тяга, гребане, обръщане и раменна преса с камък. Днес пробвах да похвърлям малко през глава. Отначало започнах с много леки камъни за да зауча малко техниката, че не е работа да си изпляскам 30-40 кила камък на челото. Направих и клип и ако се сетя по късно ще го кача.
През делничните дни правя между 4 и 5 километра планинско на ден. През уикенда между 25-30 км. планинско. Или казано към 50 километра(малко повече, но закръглям на 50) на седмица , тоест около 200км на месец. Смятам само планинското ходене. Градското не го броя, защото не го усещам като натоварване. Тьй като 200 км. месечно ходене в планината са малко , ми се иска да стигна поне 250 км. сборно. И както се очертава август  да не е е толкова натоварен , та ще се опитам да покача на 250 км. ходенето в планината. Направих един триатлон на италианската кухня тези дни, но няма да описвам храната днес , че и без това стана доста дълъг постът.

Днес малко в “по -дивото” се забих:

Мнението беше редактирано от I`M на 02.08.20 15:50.

03.08.20
23:22

След писането на няколко имейла, които не ми се щеше и да пиша, стигнах и до дневника.
Днес увеличих малко ходенето и направих около 6 -6.5 километра. Доста жега беше, но успях да поддържам добро темпо и се качвах и спусках направо по козите пътеки с облите камънаци.
Да взема да осветля малко и положението с храната тези дни.
Петък - литър и половина домашен сладолед, пакетче оризовки, две порции пилешко бонфиле с къри и сметана, спагети със сметана, две кила диня, два сладоледа на клечка , един в кофичка, половинка вино
Събота - литър и половина домашен сладолед, лазаня, един пъпеш, седем принцеси с кашкавал, руло със смокинов пълнеж, някоя и друга бисквита, три сладоледа на клечка.
Неделя - калцоне, купа агнешко в бульон, два сладоледа в кофичка; литър и половина домашен сладолед; калцоне, бульон с агнешко, 2 сладоледа на клечка и два в кофичка, пакет оризовки ,  малко кекс и чаша вино. Калцонета бяха едни от по 600-700 грама,
Днес - 1.5 литра домашен сладолед и пакетче оризовки; три порции мусака, таратор,чаша вино и няколко шоколадови бисквити.

Утре имам доста ангажименти, та може вмъкна ходенето отново по тъмно.

Мнението беше редактирано от I`M на 03.08.20 23:32.

04.08.20
21:40

Днес около час и половина ходене в планината. Набарах един мега голям камък, който буквално не можах да отлепя и милиметър. Ще се мъча тези дни с него. Беше един от многото дни напоследък , през които ме мързи да се катеря и на няколко пъти мислено се отказвах, но в крайна сметка довърших маршрута.
Храната -  литър и половина домашен сладолед, половин пакет оризовки; три наденички на фурна, салата от авокадо с чери домати, две филии хляб, диня, сладолед на клечка, няколко шоколадови бисквити,три големи купи сутляж, млечен шейк.
Чери доматите вече са от градинката и имат съвсем различен вкус от купените. Аз не обичам много по принцип чери домати, предпочитам хубав обикновен червен домат.
Вчера неприятни новини, днес хубави -изобщо тези дни смесените чувства са в изобилие. Имам разни притеснения по нещо, което трябва да стане скоро, но докато не стане ще съм малко или много притеснен. Общо взето е това.

Изключително силна и “тежка” песен от R.A. , който има няколко подобни. За мен е един от най-добрите рап изпълнители на нашето време.

05.08.20
19:36

Днес катерене примесено с малко тичане по чукарите. Доста работа имах и тъкмо като се каних да излизам изкочиха  някои  неща , та писах и час мейли. Ако гневното удряне по клавишите на клавиатурата гореше поне малко калории, щях да съм манекен до сега.

Понеже тези дни определено съм на вълна R.A. the Rugget Man, линквам още едно парче. Няма модели по бански в него, но пък се отличава със специални ефекти :)

Мнението беше редактирано от I`M на 05.08.20 19:38.

06.08.20
20:34

Днес походих доста. Доста зор видях, защото излезнах към три и жегата ме изтощи още преди да съм стигнал до същинското катерене.
Вчера жената тръгна да прави едни пилешки шницели, но в крайна сметка направи кюфтета. Харесаха ми много.
Храната днес - 1.5 литра домашен сладолед, половин пакет оризовки; две принцеси с кашкавал , три яйца със сирене, две кила диня, сладолед на клечка и сладолед в кофичка, половин пакет оризовки с шипков мармалад, няколко сладки и едно бърбънче. Отдавна не бях пил бърбън и отворих булеита, който лично аз много харесвам от бърбъните.
Днес се теглих, като отново съм в долната граница на 94 и чак се учудих, защото доста хапвам тези дни.

Мнението беше редактирано от I`M на 06.08.20 20:35.

07.08.20
14:06

Днес се отвори времеви прозорец от 11 до 13 часа, който използвах за катерене и тренировка.

Днешната “тренировъчна площадка”. Камъкът(най-вдясно) ми дойде доста тежък за раменна преса. Направих две измъчени петици и една тройка. На тройката ми се замая яко главата, което не се беслучвало скоро.Иначе голям кеф е на въздух да се тренира.

08.08.20
14:36

Храната вчера - 1.5 литра домашен сладолед и половин пакет оризовки; четири телешки  бургера, четири сладоледа, половин бутилка вино, половин пакет оризовки , няколко сладки с кокос и литър прясно мляко

Отново се олях с храната. То и за това днес корема толкова ми се изду, че чак ме беше срама да се разкарвам без тениска. Пренареждах малко гумите и докато вдигах/носих една гума с джанта и нещо си разтегнах предмишницата и сега сериозно ме боли. Иначе от вчера имам яка мускулна треска на рамената. Явно доста съм ги натоварил с по-тежкия камък.
Днес при едини опит за спринт се спънах в камък и се изсипах лицево като чувал с картофи. Разминах се само с малко накърнено самочуствие и натъртени длани

Мнението беше редактирано от I`M на 08.08.20 14:36.

09.08.20
14:21

Храната вчера - малка тава пица обилно намазана с домашна майонеза, две кофички кисело мляко под формата на айрян, 1.5 литра домашен сладолед. От любопитство теглих пицата - малко на 1.3 кг. излезна, а мислих че ще е по-малко. Явно ми дойде доста като количеството всичката описана храна на едно хранене, защото имах ясно усетима тежест в стомаха след като приключих.
Предмишницата днес е по-зле. Изпитвам болка при всяко съгване и разгъване на пръстите на ръката. Явно идните няколко дни трябва да се опитам да я натоварвам възможно най-малко.
Днес минах малко под 12 километра планинско за малко над два часа. Честно казано това сигурно ми е най-доброто време за този маршрут и дори не мисля, че скоро ще успея да го повторя.

Не знам от ъгъла на снимане ли, но на клипа наклонът изглежда доста по -малък , отколкото е в действителност. Даже си мислих, че ще се наложи да се катеря пълзейки и като цяло беше изключително трудно да се задържа изправен, въпреки че не си личи като гледам. И един клип на формата след плюскането тези дни. То май аз дни без плюскане нямам напоследък, та да се снимам с плосък корем. Направо си е ирония да се опитвам да стягам мускули в тази пухкава  форма , ама това е положението :)

10.08.20
14:37

Днес успях да направя едно планинско между 12 и 14 часа. Общо взето излезнах в най-голямата жега, но нямам време да се лигавя и да се съобразявам с метеорологични условия. Като за седмичен ден походих доста. Краката яко ми се вдървиха и бедрата запариха доста . За капак на места дъждът бе повел доста ситни камънчета по пътеките и беше много хлъзгаво , особено на слизане. Като почти бях стигнал до вкъщи и вече предусещах как студеният душ се разлива по мен и забелязах, че найлоновото етикече на бутилкта с вода се е отлепило и е паднало някъде по пътя. Тръгнах да се връщам ( с голяма доза недоволство) да го търся . За късмет го намерих на 20 метра по-нагоре.
Пробвах да вдигна един камък, ама предмишницата ме сряза яко и се отказах.

Храната вчера:
Свинско обвито в кашкавал и запечено в йена глас със сос от топено сирене, филиия хляб и кило диня със сирене; паста със сметана и пилешки гърди,милинки и няколко сладки с кокос; литър и половина домашен сладолед; пуканки и филия с кашкавал и градински домат.

Мнението беше редактирано от I`M на 10.08.20 14:44.

11.08.20
14:23

Днес - ходене в жегата. Доста по-бавно темпо от обикновено , но повечко километри. Нищо друго за отбелязване.

Един от най-добрите приятели на пешеходеца. Напоследък никъде не ходя без него(тях).Даже и когато излизам с колата.

Мнението беше редактирано от I`M на 11.08.20 14:23.

14.08.20
13:36

Последните дни нямам много време. Нищо интересно. Увеличих още малко храната и доста кардиото. Може би правя около 1500 калории енергоразход само от планината. Свалям тези дни по около половин кило на ден. Общо взето е това.

93 кила:

Мнението беше редактирано от I`M на 14.08.20 13:43.

15.08.20
11:33

26:57 мин. Най-накрая успях да падна под 30 минути . Друг е въпросът, че щях да пукна. Времето се получи с тичане на някои от баирите и без никакво спиране. Даже и за взимане на въздух . По едно време имах чувството, че с  всяка една крачка ми се лепи по една мистрия бързосъхнещ цимент на краката. В същоъо време и  болката в далака  стана отвратителна , а липсата на въздух  също изобщо не ми помогна. В главата ми се въртеше една единствена мисъл  - “да спра само за секунда да си взема въздух и продължавам”, но не знам как изкарах без да спирам. Спрях чак на върха за една минута, което в интерес на истината ми бе единственото спиране за почивка за днешните 12 километра планинско. Като се спрях даже водата не ми достави удовоствие, защото гърлото толкова ми бе пресъхнало,че чак ме заболя като пих вода. Общо взето почти съм достигнал нивото на нормалната издържливост за човек на моята възраст. Още малко и ще влезна в границата на нормалното.
Сега малко излежаване, студена вана и следобед още един тур в планината. Вечерта - пица, диня , сладолед и сладкиши, тоест обичайното.

Мнението беше редактирано от I`M на 15.08.20 11:34.

16.08.20
13:03

Днес дъждът малко ме възпрепятства и не можах да обикалям колкото ми се искаше. От билото нагоре пътеките са изключително каменисти , като камъните бяха много хлъзгави от дъжда и на места ми беше трудно да ходя без да се изсипя с всичките си кила . Успях и да потичам малко, но общо взето като се качих на върха реших да не рискувам да ходя по  тесните и хлъзгави кози пътеки , та се прибрах след само 6 км. ходене.

Напоследък поради повечето количество храна през уикенда , като се тегля понеделник съм с кило-кило и половина по-тежък от теглото в петък. Предполагам, че утре ще съм около 94.5 кила и целта ще е до събота да падна на около 92 кила, за да може вече следващия понеделник да съм около 93 и после да се мъча да падам на 91 и така нататък.

За разнообразие и една снимка дето не съм без тениска

Мнението беше редактирано от I`M на 16.08.20 13:11.

16.08.20
20:40

Тениската е култова ;)
Поздравления за формата.

17.08.20
21:05

Днес реших да не ям и да направя един поне 40 -сет часов фаст, че скоро не съм правил. Очаквах зверски пристъпи на глад, но учудващо до момента положението е доста поносимо. Иначе походи и потичах. Въпреки, че смъкнах доста кила явно още съм доста тежък за тичане, защото няколко поредни дни тичане по баирите и отново взе да ме боли много глезенът.
Хиляда неща имам на главата. Днес почнах нещо, след това реших , че има да правя друго по наложително и подхванах него. Накрая ми изкочи друга доста по-важна работа и подхванах нея, като в крайна сметка нищо не свърших, а само започнах няколко неща едновременно.
Сега смятам до края на вечерта да завърша поне едно от нещата, които подхванах.

18.08.20
19:09

Днес се скъсах от тичане и ходене . Прибрах се и си направих един сладолед от боровинки, след което излезнах за още един час ходене. Глезенът даде тотална фира и не можах да бягам , защото адски ме болеше. Утре ща не ща , ще направя само 3-4 километра планинско, без да се напъвам много , много. Със сладоледът прекъснах фаста на около 44 -45 часа. Сега не съм и гладен и не знам дали ще ям още. С увеличаването на кардиото ми пада апетита.
Иначе денят -каръшки. Нищо не става от първия път и все някви проблеми.

Иначе сладоледът ми дойде екстра.

Мнението беше редактирано от I`M на 18.08.20 19:10.

19.08.20
19:52

Днес само четири километра планинско. Едно, че ме боли глезенът, друго че и нямах време.  Отбелязвам и малко повече храна от плануваното.

Мнението беше редактирано от I`M на 19.08.20 19:53.

20.08.20
18:45

Днес - тичане и ходене в планината. Поизморих се доста. Направих и около 30 набирания. Нищо друго за отбелязване от към физическа активност.
До преди малко бях убеден, че и днес ще изкарам без храна, но изведнъж взех да огладнявам зверски и не знам дали  крехката ми воля няма да се предаде и да направя една стабилна вечеря. Общо взето е това.

Сега си отварям тубата  - Време за слушане на класики:

С

Мнението беше редактирано от I`M на 20.08.20 18:46.

21.08.20
15:32

Вчера не издържах на поривите на глад и хапнах два сандвича, пет кила диня и доста сирене,  7-8 паланчинки. Волята отново стигна само до хладилника.
Днес се разкарах с малкия и макар да се движех по-бавно повървяхме около 40-на минути и нито е спирал , нито е искал да го взема и да го нося. Даже се движеше по-бързо от повечето хора дето срещам. Между другото преди около 2 месеца го водих на сливодолското падало( което за мен е много лек и айляк маршрут и ) и се качи до горе почти сам. Носих го само на най-стръмното преди водопада( и на по -тесните пътеки , въпреки че не искаше)  и след него. Като за дете на две и половина се представи много добре.

Вчера обмислях да сложа лед на глезена. Днес вече трябва да сложа лед на глезените. И десния почна да боли. Разглобих се с това бягане, но няма как.

Нещо срещам необичайно гледки за тези летни дни. “Полета” от жълти листа по средата( по-скоро към края всъщност) на лятото. Изглеждат стари, но ме съмнява да са от миналата година и да ги забелязвам чак сега , при положение, че почти всеки ден минавам от този маршрут. Палачинките са смес от масло, банани, овес, яйца, к.мляко, боровинки , шоколадова протеинова пудра и още 2-3 дребни добавки. Лично на мен много ми харесват на вкус.

Мнението беше редактирано от I`M на 21.08.20 15:37.

22.08.20
15:14

Днес дълга разходка в планината. Обяд и веднага една по-кратка разходка в планината. При мен ходенето след хранене дава положителни резултати в рекомпозицята на тялото.
Храната вчера -  четири питки на грил тиган, с телешки бургери, домати, сирене , масло и кашкавал, два литра домашен сладолед. чаша вино и две праскови. Не е много храната, но като за човек като мен, който трудно сваля и лесно трупа мазнини не е подходяща като количество.
Изключително трудно ми е вече спазването на режима. С намаляването на теглото пада и границата на калории за поддържане и практически трябва да гладувам доста сериозно за да продължа със свалянето на килограми. От друга страна тялото взе да “отказва” на засилената физическа активност , на която го подлагам. Все нови и нови болежки се появяват, а не ги оставям да отминат.

Иначе изпълних плана за тази седмица. Паднах до 92 кг.(92.2, ако трябва да съм точен). Формата ми все още е супер зле, но може би пък най-добрата в която съм бил от години. Между другото на снимката съм след тичане в планината - потен и изхвърлил повечето вода , тоест снимах се в малко” по-благоприятни условия ” . Иначе съм с една идея по-воден. Откровено не знам дали ще мога да сваля още, въпреки че имам нужда и ми се ще да се видя в що-годе добра форма. И снимка на най-малката от четирите питки, които изядох вчера.

Мнението беше редактирано от I`M на 22.08.20 15:14.

23.08.20
19:03

Днес нищо интересно за отбелязване. Ходихме до Черни връх, като се качихме през “Стената”. Маршрутът се оказа доста по-лек , отколкото очаквах .  Иначе е изключително приятен за ходене и гледката отгоре е много красива. Ако избирам маршрут само за мен обаче - не бих повторил, но за  разходка с приятели и/или семейството е екстра. Иначе прекарахме много добре и направихме хубав мухабет, което е най-важното в случая. Хареса ми и че почти не видях боклуци по пътя и планината се пази чиста.
Нещо много ме цепи главата, иначе се каня да вечерям една голяма тава пица и два литра домашен сладолед.

24.09.20
19:56

Горе долу от около месец не съм писал, като почти от толкова време спрях да ползвам ластиците и тренировките с камъни. Останах само на планинското, много рядко правя и по някое набиране. Идеята ми е да се възстановят малко жили/стави и да сваля още малко мускулна маса. Бях си планувал за август да достигна 250 километра ходене в планината , а минах триста. Този месец нямам много време и сигурно ще завърша на около 240-50 километра. Тези дни поради липсата на време не правя дълга разходка, а  включих в сутрешното планинско и спринтове по нагорнищата в комбинация с един-два кроса от по 600-700 метра по каменист терен с лек до умерен наклон. Вечерта гледам да правя по 6-7 километра с поне няколко бягания на къси отсечки със сериозна денивилация. Ама денят взе да става къс и трябва да си взема челник, че ще се пребия някъде.Уикенда нямам много време и правя само около 20 километра ходене за целия уикенд.
Мускулна маса почти не съм загубил . Мислих да подхващам  отново ластиците, но може би ще изчакам още някоя седмица за да сваля още малко. Иначе се въртя  около 92-94 килограма като дневно съм на около 5000кк.  Физически се чувствам страхотно. Кипя от енергия и такава издържливост не съм имал от години. Само глезените се обаждат от време на време от бягането по камънаците, но предполагам, че като сваля още малко  и това ще отшуми.

За протокола и формата на 94-92 кг.

Мнението беше редактирано от I`M на 24.09.20 20:58.

25.09.20
20:13

Сутринта - 6 км. планинско ( с около километър бягане).

Следобед лека разходка само, че не остана време за повече.

Храната днес:

1. Сладолед ( три банана, доста боровинки и малини, към 70-80 грама протеинова пудра, 10 бисквити , блокче шоколад и 300 мл. прясно мляко), две кюфтета в един голям крайшник хляб и малко лютеница.
2.  Половин кг. свинско каре запържено на тиган с масло, царевица и грах, две пържени яйца, малка тавичка картофи на фурна с масло и сирене, половин хляб, две кофички кисело мляко с около 150 грама мюсли и половинка(малко бурканче) сладко от ягоди, един сладолед в кофичка.

Сутринта духаше доста студен и силен вятър, който не беше особено приятен, още повече след като се изпотих . На върха  вятърът беше още по-силен , но пък  цареше някакво красиво спокойствие. Облаците бяха супер ниски и чак облизваха крайщата на близките върхове, същевременно слънцето се рееше вече доста високо в небето и слънчевите лъчи донякъде се сливаха  с разредените облаци  и светлината се пречупваше под интересни ъгли създавайки приятна за очите  гледка.. Дори огромните черни гарги  окупирали близкия небосклон летяха някакси грациозно и се носеха по въздушните течения почти без да използват силата на крилете си , като от време на време умело се спускаха надолу и отново се издигаха в синьото небе. Общо взето изключително приятно “разсънване ” направих в планината.

26.09.20
20:21

Днес - около 8 км ходене.

Храна и напитки:

1. Луканка с половин хляб, свинска вратна на фурна с гъби и картофено пюре, 50 грама уиски, две големи парчета шоколадова торта, чай с мед и лимон , две филии хляб с масло и сол, половин пъпеш, половин литър прясно мляко.

Много малко ми се вижда храната и сега ще си “накисна ” 100 -150 грама мюсли с малко захар  в две кофички кисело мляко и може би ще си направя един сандвич с кюфтета или луканка. Общо взето е това.

27.09.20
19:37

Към 7 километра ходене.

Мислих да направя и едно вечерно планинско, но се прибрах  около шест и след топлия душ откровено ме домързя , а и бях доста изморен.

Храна и напитки:

Две пици, 8 купички крем карамел(  продуктие за 12 купички са - 8 яйца, литър и малко мляко и половин килограм захар) , чай с мед и лимон.

За утре имам доста неща да свърша , а още  от сега ме мързи.

Мнението беше редактирано от I`M на 27.09.20 19:38.

28.09.20
18:41

Сутринта -  около 300 метра крос, 11 спринта и около 500 метра крос. Общо взето тичам докато стигна мястото с повече денивелация . Правя спринтовете и тичам обратно до вкъщи. Какъв кеф е да тичаш покрай боровете малко след като е паднала сутрешната роса. Въпреки , че температурите сутринта са около 7-8 градуса загрях доста и свалях и тениската накрая.

Следобед - няколко километра ходене и към 60-70 набирания, че не бях правил скоро.

1.Храната - 2 литра домашен сладолед обилно залят с шоколадов топинг, купичка крем карамел, половин пица(около 400 грама).
2. Пъстърва на фурна със зеленчуци с масло, половин хляб, 1 кг. кисело мляко с около 150 грама мюсли и ванилова захар чай с мед и лимон.

Днес като стъпих на кантара и като първите две цифри  на екрана бяха девятка и единица, останах приятно изненадан. От друга страна тези дни калориите са малко и е нормално да вземе да пада отново теглото.

Снимка на терена за спринтовете. Долу  на борчете ( всъщност може и ела да е  или нещо подобно , не ги разпознавам ) дето сивее суитчера е началната точка , а от мястото което снимам е крайната.

29.09.20
19:39

Днес нямах никакво време и  преди малко направих само два леки кроса и няколко спринта в планината.

Храната:

4 кебабчета, две филии хляб, кофичка кисело мляко с шепа мюсли, малко захар и няколко шоколадови бисквити, чай с мед и лимон и филия  масло.

Енергоразходът е много нисък днес и именно поради тази причина храната е толкова малко..

30.09.20
18:43

Днес един от малкото дни напоследък с много малко физическа активност. Между другото ще е добре да започна да правя тяга отново, че днес носих на ръце  две торби( 50 кила общо)  и взе да ме боли кръста. При мен като спра тягата и винаги ми отслабва кръста и започва да ме боли при вдигане на малко по-тежко, а впоследствие и при най-елементарни ежедневни дейности. Иначе походих към 5-6 километра де.
На всичкото отгоре си изхаках и главата и почти се нокаутирах. Даже бая джонга ми се образува.

Храната:

1. Овес с вода и течен шоколад, кебабчета с хляб и лютеница, към 10 шоколодови бискивити.
2. Готвя се да ям питки (лаваш) , в които ще набухам меса, майонези, сирена и  прочие.
Днес нямам много активност , но ми се яде много. Така или иначе калориите ще ги изгоря идните дни. Като стана дума за идните дни - ще трябва ставам към 5 за да мога да си направя планинското, че няма да имам време след това. Сутрините вече са доста хладни -дори и за морж като мен, та по тениска вече ми е студено сутринта. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 30.09.20 18:45.

01.10.20
17:48

Сутринта станах малко по-късно от плануваното и направих само един час планинско. Идеята беше да стана към 5 и  да се кача от единия край на масива и да слезна от другия, което е около 12 километра  и ми отнема около 2 часа, ако вкарам и малко бягане. Без  бягане отивам на към три часа. Иначе за един час се понапънах.  Приложих схемата -  тичам докато мога и след това продължавам с ходене. Като си взема малко въздух отново тичане и така докато нямах сили  и за ходене. Като стигнах  билото тичанията бяха на супер кратки отсечки от по 10-15 метра  и то едвам, едвам. Иначе вмъкнах и няколко спринта. Забелязвам, че след двадесетата минута болката в далака сякаш притъпява.
Днес слезнах в избата да направя една тяга, ама вместо тяга  направих лежанка. Стигнах до 112 кг. и едвам направих една двойка. Във фитнеса с удобен лост , без висящи тежести и легнал не на клатеща се дъска предполагам, че ще бутна 140 или ще съм на кантар. Мъка, ама явно 20 свалени кила лично тегло от януари насам си дават отражение.

Вчера толкова ми харесаха сандвичите с лаваш, че изядах 6( 1 питка-един сандвич), че днес отново това реших да ям. Задължително с домашна майонеза. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 01.10.20 18:02.

02.10.20
18:36

Днес нищо особено. Станах в пет. Пораздвижих се малко и така.Направих отново около 60 набирания.

Храната:

1. Кюфтета на фурна, картофи със сирене и кашкавал на фурна, половин хляб.
2. Две кофички кисело мляко с мюсли, чай с мед  и лимон, филия с масло, две ябълки и най-верояно едно уиски

Ядене номер две предстои, но общо взето то е почти идентично всеки ден. Фастовете са си както обикновено -по 20 и нагоре часове

Мнението беше редактирано от I`M на 02.10.20 18:41.

03.10.20
17:20

Днес нищо за отбелязване. Станах около шест и половина и излезнах. Обичайната за последните уикенди дейност.  Почти никаква сериознаактивност, с изключение на може би тридесет минутно тичане по чукарите.

Преди малко си прекъснах фаста, че жената направила един от любимите ми десерти - ябълков пай с маслено тесто и карамелизирана захар. Иначе следват говечета и преди лягане кисело мляко с мюсли, чай с мед и филия с масло.

Мнението беше редактирано от I`M на 03.10.20 17:25.

04.10.20
19:20

Днес малко повече движение и физическа активност. Харесах си едни много приятно зелени и доста сръмни ливади за спринтове, но в крайна сметка не остана време за тях.

Храната:

1. Мусака, пилешко филе на фурна, няколко филии хляб с луканка, уиски, грозде.
2. Царевечни пръчици с шоколад.
3. Две кофички кисело мляко с мюсли , чай с мед и лимон, филия с масло.

Мнението беше редактирано от I`M на 04.10.20 19:21.

05.10.20
19:56

Храната:

1. Половин пиле с доста ориз, към половин хляб, домати .
2. Две кофички кисело мляко с мюсли и шоколадови бискивити
3. Чай с мед и лимон, филия с масло.

Относително спокоен ден, до един момент , в който ми скапаха настроението. Общо взето е това.

06.10.20
18:43

Днес най-накрая сутринта имах два часа да отделя за планината и направих доста хубава разходка. Мислих да направя една лежанка преди да отида в планината, но откровено забравих , а после ме мързеше.

Храната:

1. Сладолед( 4 банана,  70-80 грама протеин, ябълково пюре, три лъжици течен шоколад, към 300 мл. прясно мляко)
2. Сега следва супа , хляб,  кисело мляко  с мюсли и шоколадови бисквити.
3.  Преди лягане чай  с мед и лимон и филия с масло.

Миналата седмица значително ми намаля движението(поради липсата на време, иначе желание имах ) , а не намалих храната. Веднага ми се отрази под формата на увеличаване обиколката на корема, която и без това не е малка. Ако тази седмица успея да поддържам активност като днес ще я сваля отново.

07.10.20
17:53

Днес сутринта отново имах възможност за повечко ходене, даже и потичах. Направих и един полулег, но много странно ме заболя яко дясното рамо. Преди малко направих и към тридесетина набирания.

Все още не съм ял днес, а вече ме гони сериозен глад. Жената вчера малко прекали  с количеството супа, та ще дояждам и днес. За по-късно ще съм на кюфтета и наденица със салатка от градински домати , в  която ще изтопя поне половината от домашния хляб.

Есента (колкото и да я няма последните години) също е много красив сезон и в планината могат да се наблюдават най-различни палитри от цветове. Между другото на едната снимка случайно съм хванал птиците как летят под формата на часовник(  това е първото , което ми дойде на акъла , когато ги забелязах на снимката).

Мнението беше редактирано от I`M на 07.10.20 17:54.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1