04.02.20
09:52
Здравейте на 30 г. съм 178 см височина и 77 кг тегло , преди до 20 години кръвното ми беше високо 130/140 на 90 поради не спазване на никакви режими и ядене на всякакви вредни храни + висок холестерол . След време трениране и горе долу спазване на някакви режими кръвното ми спадна на 120 на 80 и си ми беше екстра . Обаче от 3-4 години започнах да тренирам на лостове и спазвам по-стриктно хранителния режим и кръвното ми спадна 100 на 70,а някой път ми е и малко под 100 . Чувствам се отпаднал и мисля ,че свързвам един друг проблем с него ,че имам шум в ушите . По някой път ми става 120 на 80 и се чувствам по жив ,ако може така да се нарече . Пия по 1 кафе на ден и ям около 1 редче черен шоколад и някой път пия кола и айрян,но рядко . Въпроса ми е как да го нормализирам това кръвно . Не може мъж на 30 години да съм с подобно кръвно . На приятелката ми е 90 на 60 .
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
04.02.20
10:24
Първо отговори на тези въпроси:
1. Колко често си мериш кръвното?
2. Кога го мериш?
3. С какво го мериш?
04.02.20
10:28
Ми меря го по 2 пъти в деня сутрин и вечер с апарат Sendo обикновен .
Ако ще се успокоиш малко,аз съм по-голям от теб,тежа грубо 100 кг. ,не спазвам хранителни режими,пия по 3 кафета на ден и кръвното ми е 100/65 - 105/70 . Това всеки път в нормално състояние. Измервано и от лекар - същото.
Така че,не виждам проблем 🙂
04.02.20
11:08
А преди все с такова кръвно ли си бил ,защото това има голяма разлика ,ако си свикнал на по-високо преди това ?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече