12.03.20
20:24
Купих 2, но нз дали са здрави имате ли идея от опускане чупят ли се
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
12.03.20
22:27
😂
Плоччките на пода ли?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 12.03.20 22:27.
12.03.20
23:53
Иде реч дръжките при некви експлозивни бутаня да не се откъснат
Човек, това е плътно излято желязо или чугун и само отгоре е облечено с пластмаса/гума. Ако откъснеш дръжките, трябва за други неща да се притесняваш повече.
13.03.20
16:28
казано от Димо на 13.03.20, 00:31:
Човек, това е плътно излято желязо или чугун и само отгоре е облечено с пластмаса/гума. Ако откъснеш дръжките, трябва за други неща да се притесняваш повече.
Нз едни викат че е кухо нз не мога да го преценя
Като гледам снимката ми прилича на сплав. Колко кг. е пудовката ? Изглежда ли ти лека/обемна за килограмите си? Напомня ми на тежестите от сплав, дето ги внасяха спорт депо. Което не означава не е здрава, разбира се.
Като гледам, това си е cast iron/ излято желязо/ чугун. Тоест пудовката е цяла излята (имам подобна) и е здрава.
Тоест ако си мислиш, че дръжката е отделна част от гумената част, не е така.
Всичко е едно, а после е добавена гумата. Демек може гумата да се скъса/ износи но пудовката няма да се счупи.
08.04.20
22:26
Здравейте, май е чугун излят и аз така мисля , имах допир до др модел пудовка с пълнеж дето хлапчаше леко и се усещаше, по мойте разбирания май тези дето са чугун са изляти цялостно, а тези дето ги водят състезателни те са с пълнеж
08.04.20
23:10
Неслучайно в описанието на тези по-евтини винилови пудовки пише “метална дръжка”, а не метална пудовка.
Вземи един 5 кг чук и я пробвай, но вярвам, че ще плачеш.
Направи клип :)
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 08.04.20 23:13.
08.04.20
23:16
Аз онзи ден си взех такава, т.е. с тази визия, но е друга марка уж. Както в описанието на сайта, така и в магазина казаха, че си е 100% желязо, облечен в това. Освен да лъжат. А и дали има кухини, не знам. Иначе тоя модел навсякъде си го описват като от желязо. Едва ли лъжат всички, щото ще ги сгащят веднага.
А иначе за едни други си казват, че пълнежа е цимент.
Мнението беше редактирано от Деян на 08.04.20 23:38.
08.04.20
23:48
Да, явно има и такива, но виж описанието на тази винилова 20-ка:
09.04.20
00:02
Може-на моята, дето е марка Орион пише метал с винилово покритие. Това в Спорт депо. А от магазина дето я взех, я обявяват също като изцяло метална с винилово покритие.
То пък колко ще я лашкам. Аз да не я изпусна вкъщи, това е важно 😎
А и на еднакви пудовки не пречи да им слагат различни надписи на фирми. Всичко вече стана, мани.
Мнението беше редактирано от Деян на 09.04.20 00:48.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече