Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Dydo на 03.11.21, 15:37:
Ами аз точно в това не вярвам /аз не вярвам/, поради простата причина, че става дума за милиони,милиарди факти, фактчета и детайли, така изпипани, с такава закономерност, така навързани, че да не мога да го приема да е плод на случайност. Хайде-5, 10, хиляда, милион, ама то е безгранична схема на всякакви зависимости.
Както и да е, мисля не правя лошо и не дразня никой, като вярвам в нещо друго, което е различно от схващането на учените и по-запознатите с нещата.
Е, според теб? За 6 дни може ли някой да създаде цялата вселена, пък бил той и най-всемогъщият бог? Имай предвид, че когато преди 2 000 години са измислени религиите от тогавашните примитивни хора, тяхната представа е била, че тъй нареченият бог е създал само нашата Земя. А звездите и планетите са просто едни мощни фарове окачени по “тавана”. Тогава никой не е предполагал за милиардите и може би стотици милиарди звезди и евентуално планетни системи около тях.
Думата Вселена е била непознато понятие (Земята център на всичко!). Тааа, питам те как се създава тази огромна вселена само за 6 дни? Нали казваш, че всичко е създадено първоначално от някой, а после е оставено на собствен ход да се развива?
А другият ми въпрос към “набожните”. В дълбока древност хората са вярвали в “безсмъртните” и “всемогъщи” богове. Първо е бил Озирис, Сетне беше Амон Ра, после идват Кронос, бащата на Зевс, “свален от трона” от своя син. Сетне идват разните му Тангра, Перун, а след тях вече в по-ново време Йехова или Яхве, Христос или неговият баща Господ, Аллах и тъй нататък. Така ли е?
Е нали тези древни богове (първите) са били вечни и всемогъщи? Къде са те сега? Къде живеят Амон Ра, Озирис, Тангра,Перун, Зевс? Какво е станало с тези богове в които хората са вярвали хилядолетия? И как не са унищожили човечеството, когато примерно българите и гърците са ги заменили с Христос?
А в древния Рим пък са вярвали в Юпитер. Къде са сега тези богове и какво е станало с тях? В някой затвор ли са ги хвърлили? И лежат там оковани в тежки вериги от новите си наследници:Христос, Аллах или еврейския бог как се казваше? Да вземем да ги освободим, казвам аз. :D Нека и те да си живеят при демокрация! Невинен до доказване на противното. Нъл тъй? :)
Мнението беше редактирано от Миро на 04.11.21 00:19.
Миро, посочи ми един мой пасаж, където въобще цитирам Библия, сътворения за 6 дни, или каквато и да е религия. Но дори и да се застъпя
за подобна теза, тя пак може да не отхвърля науката.
Нищо не си чел от коментарите, човек или не си вникнал.
казано от Георги Иванов на 03.11.21, 23:33:
А ти защо с помоща на науката не се превърнеш в сперматозоид и не изчезнеш в нечии хранопровод ?
Откога в този сайт станаха допустими нецензурните писания? За един приятел питам.
04.11.21
00:10
казано от Миро на 04.11.21, 00:05:
А ти защо с помоща на науката не се превърнеш в сперматозоид и не изчезнеш в нечии хранопровод ?
Откога в този сайт станаха допустими нецензурните писания? За един приятел питам.
Кое му е нецензурното , всичко е с научни писания иначе просто щях да напиша да го д*хаш. В крайна сметка сме в спортен форум нали , ти имаш толкова общо със спорта колкото стоичков с ядрената физика.
казано от Dydo на 04.11.21, 00:00:
Миро, посочи ми един мой пасаж, където въобще цитирам Библия, сътворения за 6 дни, или каквато и да е религия. Но дори и да се застъпя
за подобна теза, тя пак може да не отхвърля науката.
Нищо не си чел от коментарите, човек или не си вникнал.
Според религията всичко е станало точно по този начин. И това е записано черно на бяло. Друг е въпроса, ако ти смяташ себе си за новия Исус Христос или новият Бог, който измисля новата “вярна” богоугодна теория.
Ти, ако оспореше библията и кажеше преди два-три века, че Бог не е “сътворил” света за 6 дни, щеше да бъдеш изгорен на кладата. като еретик. Това известно ли ти е, велики ми “теоретико”?
казано от Георги Иванов на 04.11.21, 00:10:
Кое му е нецензурното , всичко е с научни писания иначе просто щях да напиша да го д*хаш.
Еми ти вече си го написал. Защо така срамежливо с някви звездички? Карай направо. Да не си някоя ученичка, обясняваща се на даскала по литература, че така се срамуваш?
04.11.21
00:18
казано от Миро на 04.11.21, 00:16:
казано от Георги Иванов на 04.11.21, 00:10:
Кое му е нецензурното , всичко е с научни писания иначе просто щях да напиша да го д*хаш.
Еми ти вече си го написал. Защо така срамежливо с някви звездички? Карай направо. Да не си някоя ученичка, обясняваща се на даскала по литература, че така се срамуваш?
Съобразявам се с форумните правила сори .
Поздрави !
Мнението беше редактирано от Георги Иванов на 04.11.21 00:19.
казано от Георги Иванов на 04.11.21, 00:18:
Поздрави !
Благодарим за което! Оценяваме го.
04.11.21
00:24
казано от Миро на 04.11.21, 00:23:
казано от Георги Иванов на 04.11.21, 00:18:
Поздрави !Благодарим за което! Оценяваме го.
Кои сте вие ще извиняваш или това е постфактум от шопски диалект ?
P.S Всъщност разбрах , че не си шоп понеже незнаеш кво е фантастико. Явно е раздвоение на личноста.
Мнението беше редактирано от Георги Иванов на 04.11.21 00:26.
казано от Миро на 04.11.21, 00:05:
И аз това се чудя. Тоя е некъв новопоявил се “играч” … не му обръщай внимание, тея не се задържат дълго.
04.11.21
07:26
Георги Иванов, не виждам причина за подобно предизвикателно отношение.
Да изразиш несъгласието си по някакъв въпрос е нещо различно от това.
Понякога спорим, друг път само си говорим, а се случва и просто да се закачаме по между си. Настояваме, обаче, това да се случва културно и взаимно уважително.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.11.21 07:45.
04.11.21
09:11
Айде, примоцията свърши. Сертификат след 15 дни. Кака се ожени.
04.11.21
09:26
Е то е променено от 14, на 15.
казано от Миро на 04.11.21, 00:12:
Ти, ако оспореше библията и кажеше преди два-три века, че Бог не е “сътворил” света за 6 дни, щеше да бъдеш изгорен на кладата. като еретик. Това известно ли ти е, велики ми “теоретико”?
Ти си продължаваш с маанЕто :-) Пак ти повтарям, въобще не си чел нищо от написаното. Или по-лошо-не си го схванал. Отваряш някаква нова тема, която въобще не е дори коментирана. Ей така, да става лафа.
А и зависи къде го кажеш /условието ти е непълно/ ;-) Някъде може и да те повишат в длъжност или пък да те почерпят!
Мнението беше редактирано от D_M на 04.11.21 09:43.
04.11.21
09:50
Пак въпрос, давам дума, без капка заядност.
Защо първоначално беше давноста на ваксината една година, а сега когато има вече всякакви делта, делта плюс мутации, я направиха безсрочна?
Нали беше супер добре позната на науката-ваксината, защо и променят “срока на годност”, обратнопропорционално на сложноста на вируса?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.11.21 09:50.
казано от Bart Simpson на 04.11.21, 09:50:
Пак въпрос, давам дума, без капка заядност.
Защо първоначално беше давноста на ваксината една година, а сега когато има вече всякакви делта, делта плюс мутации, я направиха безсрочна?
Нали беше супер добре позната на науката-ваксината, защо и променят “срока на годност”, обратнопропорционално на сложноста на вируса?
Според мен чисто “политическо” решение. Някак ако могат да накарат повече хора да се ваксинират, демек да си кажат: Абе хайде, ще се ваксинираме и да се свършва и повече да не го мислим.
04.11.21
09:57
И след година пак?
04.11.21
10:08
Т.е., можем ли официализираме, че нещата покрай ваксинирането се манипу/олират във връзка с постигане на някакъв желан ефект?
казано от Bart Simpson на 04.11.21, 09:57:
И след година пак?
В какъв смисъл, нали казваш, че е безсрочна и нямало логика при по-леките варианти да е със срок, пък при повече мутации да е безсрочна.
Или имаш предвид, че след 1 г. ще измислят нещо друго.
04.11.21
10:14
Не, питам защо при по-леките щамове, “срока на годност” беше година, а сега при по-тежките, става безсрочна?
казано от Bart Simpson на 04.11.21, 10:14:
Не, питам защо при по-леките щамове, “срока на годност” беше година, а сега при по-тежките, става безсрочна?
Е така де, и аз ти отговорих според мен защо е така :-)
Или пък вече да стигат до извода, че антителата се задържат по-дълго и няма нужда от друго ваксиниране, ама едва ли. Или пък ваксините са подобрени :-)
Мнението беше редактирано от D_M на 04.11.21 10:18.
И след година пак?
След 6 месеца, а после преди всяка пролет и есен.
04.11.21
10:18
Защо на преболедувалите, бяхме със зелено шест месеца, а се направи година?
Вярно е, че е в полза на моята позиция това, но все пак ме интересува защо.
04.11.21
10:20
казано от Dydo на 04.11.21, 10:17:
казано от Bart Simpson на 04.11.21, 10:14:
Е така де, и аз ти отговорих според мен защо е така :-)
Или пък вече да стигат до извода, че антителата се задържат по-дълго и няма нужда от друго ваксиниране, ама едва ли. Или пък ваксините са подобрени :-)
Значи все още учат и разбират неща за “много точно познатата” ваксина?
Ако сега откриват плюсове, защо да не смятам, че е също толкова вероятно да започнат и минуси да откриват?
04.11.21
10:20
казано от Любомир на 04.11.21, 10:18:
И след година пак?
След 6 месеца, а после преди всяка пролет и есен.
Ако е така, на мен все по-безсмислено ми изглежда ваксинирането.
казано от Bart Simpson на 04.11.21, 10:18:
Сигурно щото нагласяме входящите параметри според търсеният краен резултат :D :D И понеже пак сме безобразно далеч от него се налага да ги пипаме пак в движение :D :D
04.11.21
10:22
На мен лично промяна в позицията, независимо дали е в моя полза, разклаща крехкото останало доверие.
04.11.21
10:26
Честно ,не искам да мътя водата и да се обявявам в някаква категорична позиция, защото такава нямам, само се опитвам да разбера колкото се може по-добре случващото се.
Промяната само при нас ли е или в по-широк мащаб?
Не знам Барт за какво доверие говориш. За петилетката трябва да постигнем определените показатели в социалистическото стопанство, какво сме постигнали всъщност не е толкова важно, важно е накрая да докладваме, че сме преизпълнили плана. Това не означава, че ваксините не работят, или не са полезни за обществото.
То си има и други фактори и те не са за съжаление, дали ще са починали 125 или 112 човека последното денонощие. Все пак се търси и някакъв баланс на недоволство и мерки. Хем да може да се поограничат заболелите, хем пък хората и бизнеса малко да живнат. Ваксина, макар и след време вече не действаща, но масово поставена в един момент ще доведе до по-добри резултати от никаква според мен.
04.11.21
10:35
Никъде не твърдя, че не са полезни или че не работят, не мога защото не знам.
Но примера с петилетката ми хареса и на мен.
Явно не сме се отдалечили от старта.
04.11.21
10:35
Защо през уикендите почиват по-малко хора?
казано от Bart Simpson на 04.11.21, 10:35:
Защо през уикендите почиват по-малко хора?
Не ги отчитат всичките май, та заради това в понеделника са малко повече понякога.
Аз сега не мога да разбера, при положение, че днес ме боднаха, 15 дни лапам дядовия и пак не мога да ида дори до Практикер за лепило за плочките или след 15 дни важи и в чужбина, а в България е както до онзи ден?
казано от Гордан на 04.11.21, 12:01:
Аз сега не мога да разбера, при положение, че днес ме боднаха, 15 дни лапам дядовия и пак не мога да ида дори до Практикер за лепило за плочките или след 15 дни важи и в чужбина, а в България е както до онзи ден?
В чужбина е 14(15?) дни след втора доза, тук е 15 след първата
Знам, че данните не помагат особено, когато се шири недоверие. Все пак с друго, освен с тях, не разполагаме, за да убедим поне колебаещите се. Тия, които са решили твърдо, че ще ги чипират, стерилизират, контролират и интубират (не непременно в този ред), са отвъд всякакви разумни аргументи, това ми е ясно.
казано от Boby_ на 04.11.21, 12:19:
Знам, че данните не помагат особено, когато се шири недоверие. Все пак с друго, освен с тях, не разполагаме, за да убедим поне колебаещите се. Тия, които са решили твърдо, че ще ги чипират, стерилизират, контролират и интубират (не непременно в този ред), са отвъд всякакви разумни аргументи, това ми е ясно.
Боби, ти с тази графика ще постигнеш точно обратния ефект :)))) Тези които ще и обърнат внимание, няма да са от колебаещите се.
Аз вече започвам да си мисля че доста хора карат или са изкарали корона. Най-малкото има доста хора които забравят много, не знаят какво правят и тн .. Е сега гледам някакъв готвач известен, кара по джанти на цариградско и като го питат какво е правил и той не може да обясни.
Но хората казват че е страничен ефект от ваксината. Затова че НЕ на ваксините. Е.. му печката, температурите са летни.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 04.11.21 12:32.
казано от Bart Simpson на 04.11.21, 10:18:
Както толкова пъти и в тази тема казахме, когато на науката се представят нови данни, тя си променя мнението. Това е много нова болест и постоянно се събират и анализират данни и някои налагат да се донастройват мерките.
А защо ще има нужда от още имунизации, мислех че всеки възрастен знае че за някои болести се налага реимунизация, има си имунизационен календар и т.н. През различен срок. За тетанус през 10 години и т.н.
04.11.21
12:44
Разбирам какво казваш, но защо се променя в движение след установен ред, след широкото тиражиране за невероятно висока познаваемост на препаратите?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече