Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЗавчера ми разказаха за един полицай от Димитровград, който още като се спомена за ковид бил викал: лъжат, за пари е работата, няма такъв вирус. После като почнали да се разболяват и умират хора признал че вирус има, но като излезнали ваксините обикалял из целия град и викал как ваксинираните са овце и да не го доближават, щото носели заразата. Като хванал ковид и щял да пукне в провинциалната болница и с връзки го изместили в областен град, където го интубирали и лежал 30 дни, като се върнал отслабнал 19 кила и с хлътнали очи, почнал да вика: абе ше се ваксинирам аз, ше се ваксинирам, ама ше отида в Ордин да си купя Спутник, аз с тея соросоидни експериментални течности няма се бода (щото бил краен русофил).
Та и това е опция за който не иска сатанистите да го контролират чрез експерименталните си течности. - спутника най-тънко го давали в Одрин.
Мнението беше редактирано от Димо на 06.11.21 23:45.
Две далечни братовчедки на майка ми са приятелки помежду си. Едната е медицинска сестра май беше в Дания. Обаче върла нативаксърка. Викала на другата - да знаеш че ако се ваксинираш, прекратявам всички връзки с теб.
- Що ма Нинке?
- Щото ваксинираните са зли хора и разпространяват злото, аз ги усещам.
Та леля ми Жечка след като се ваксинирала, се наложило да крие от приятелката си леля ми Нина, щото онази люта и повече няма да ѝ проговори. Дано не ѝ се отвори наистина третото око и да я усети че е ваксинирана, че ще им развали 40 години приятелство.
казано от Gogo на 06.11.21, 23:29:
Абе глупав, за какви късни усложнения съм говорил аз. Не ми слагай думи в устата.
Еми всички не може да бъдем умни като теб. Като Марги, Барт, Боянчо, Дони и някои други.
Трябва да има и глупави хора като нас, “ваксерите”. Иначе как хората ще сравняват и разберат колко по-умни сте вие. То ваксерите са едно стадо овце. Ама вие пък трябва да ни пазите и глезите, като писано яйчице да ни гледате. Нали сме малцинство както вече писа? Еее, така ли се държите с малцинството?
казано от Gogo на 06.11.21, 23:29:
Влязъл бил гордо в Практикер... Закриваййй
Е, ти пък сега завиждаш ли? Да, обикалях из Практикер и още някои като мен, със сертификат в ръцете. А носът ми сочеше към тавана. И да, само ние бяхме вътре, а другите ги връщаха обратно. Не можеха на милиметър зад прага да влязат. Изгониха ги най-брутално. Съвсем заслужено, естествено. Рей Чарлз нали имаше една песен на времето “Върви си по пътя, Джак!”. :D Та такива работи.
07.11.21
00:08
Ето така може. Пиши си простотиите наволя. Само не ми вкарвай името с някви неща, дето не съм казал.
07.11.21
01:18
казано от Brown Bomber на 06.11.21, 20:01:
Миро изглежда зает с други агитации, все пак е изборно време и сега му е силен сезон.
Нев поизчерпа мъдростите грижливо събирани във Фейсбук.
Дидо е неизчерпаем източник на спам, но има добро сърце и не е злобен човечец, който се мисли за по-умен от 1000 (неваксинирани) човека в една стая.
Петко знае всичко за еволюцията, религията и ковид, разбира се.
Боби знае повече дори от него, а може би от “почти всички” тук (явно все пак допуска, че има още по-вътрешни), и вече е разделил целия форум на контролни групи.Ако все пак се заразя отново с Ковид-19, ще вляза тук да прочета как е най-правилно да се лекувам.
Никога, ама никога не съм вярвал, че ще ме пропуснеш дееб@.
казано от Миро на 07.11.21, 00:05:
А носът ми сочеше към тавана.
Вероятно имаш предвид маската?
Сетих се просто, че всички ваксове, които познавам, са такива параноици, че маските им винаги са над носовете... Същите тези, които карат кола с маска, сами вътре! :D
Мен би ме било срам да съм ваксиниран и да ходя забулен... Мисля, че е някакъв вид двойно навеждане. Сигурно след първото не прави впечатление.
казано от zvvsip на 07.11.21, 02:28:
Сетих се просто, че всички ваксове, които познавам, са такива параноици, че маските им винаги са над носовете...
Е друго си е да я носиш като пълен идиот - под носа.
Същите тези, които карат кола с маска, сами вътре! :D .
То вече е навик. Забравям я, както калцуните, когато съм бива в отделение, в което ме карат да си слагам. И айде, калцуните можеш да ги усетиш докато шофираш, че се хлъзгат по педалите, ама маската... ???
Лятото имахме фирмено събиране, цялата фирма в една зала. Гледам аз, че колегите истимаро един по един си влизат в залата без маска и след всяка почивка все повече са без маски. Реших да пробвам и аз тарикатски без, ама не мога. На тоя етап ми е вече като да съм без гащи. ???
07.11.21
08:38
Един да го спечели тоя часовник :Д
Вече и антиваксърите по религиозни причини им отпадат формалните възражения. Официална проповед и изявление от викария Тихон на българския патриарх призовава паството да вярва на учените и да не си измислят глупости за да не се ваксинират.
казано от Петко К на 07.11.21, 03:07:
Сетих се просто, че всички ваксове, които познавам, са такива параноици, че маските им винаги са над носовете...
Вярвам, че ако се зачекнете е възможно да изкарате доводи, че е полезно дори да се спи с маска!
Кое му е идиотското да ти се вижда по-голямата част от лицето и да дишаш като нормален човек?
Особенно и когато маската е на устата, и си толерантен към останалите? Дори е благородно! Аз ще умра, но се опитвам да предпазя теб! ; ))
07.11.21
13:15
казано от zvvsip на 07.11.21, 12:49:
казано от Петко К на 07.11.21, 03:07:
Вярвам, че ако се зачекнете е възможно да изкарате доводи, че е полезно дори да се спи с маска!
Кое му е идиотското да ти се вижда по-голямата част от лицето и да дишаш като нормален човек?
Особенно и когато маската е на устата, и си толерантен към останалите? Дори е благородно! Аз ще умра, но се опитвам да предпазя теб! ; ))
Абе ... ти сериозно ли ? :)))
казано от MotoRRhead на 07.11.21, 13:15:
Абе ... ти сериозно ли ? :)))
Толкова си могат.
07.11.21
14:14
Кои толкова си могат? :Д
Миро я кажи, след като толкова гордо си крачиш там, където такива без ордени за храброст ни връщат, не е ли малко тъпо всички да имат минимум по една ваксина, или да са току що проверени за здраве, да ходите с маски на носовете си?
07.11.21
14:54
Четохте ли, че в Германия вече се стига до сблъсъци между поддръжници на двата полюса?
Абе тая история еба мамата и на приятелства, и на отношенията между хора, които са имали приказка по между си, както се казва. Включая и тук във форума.
07.11.21
15:01
Имам пример и на развод вече на хора, които познавам.
Вероятно имаш предвид маската?
Сетих се просто, че всички ваксове, които познавам, са такива параноици, че маските им винаги са над носовете... Същите тези, които карат кола с маска, сами вътре! :D
Мен би ме било срам да съм ваксиниран и да ходя забулен... Мисля, че е някакъв вид двойно навеждане. Сигурно след първото не прави впечатление.
Мерси за добрия въпрос! Да, носът ми направо ореше тавана :D, но през маската естествено. Винаги я слагам плътно върху носа и устата. Ако я нося както някои хора под брадичката, защо въобще да я слагам? Малко предпазливост никога не е излишна. :) Нали дишаме и през носовете си?
Във фирмата също я слагам, осен когато съм сам и колегите са далеко от мен. Което се случва от време на време. Да, имам две дози Пфайзер, но трябва да се дава и личен пример. За добро спазване на противоепидемичните мерки.
07.11.21
15:08
Последно включване по темата, че положението е критично зле.
Просто не мога да повярвам, че някой може да зададе въпрос от рода на: “защо ваксинирани хора носят маски” ? Сега трябва да се обяснява, че ваксината не предпазва на 100% от зараза с ковид сама по себе си ли ? И това, че примерно си ваксиниран, не означава, че си безсмъртен ? Хайде малко по-сериозно ...
Като си направите автокаско на колите, това означава ли на 100%, че са защитени от градушка, или пак има вероятност да ги удари ?
казано от Margi на 07.11.21, 14:29:
Миро я кажи, след като толкова гордо си крачиш там, където такива без ордени за храброст ни връщат, не е ли малко тъпо всички да имат минимум по една ваксина, или да са току що проверени за здраве, да ходите с маски на носовете си?
Ами Марги, както отговорих и на колегата тук, трябва да се дава и личен пример за спазването на всички мерки. Ние ваксерите сме най-съзнателните граждани на републиката и трябва да бъдем за пример и подражание на всички останали хора.
Права си. Тоя сертификат е като орден. Все едно са ти окачили Георгиевски кръст. Или железен кръст за храброст с “дъбови листа”. Най-малкото поне орден “Стара планина” :) с лента или без. Като един убеден ваксер смятам, че ние имаме повод за гордост и високо самочувствие.
Значи сте просто хипохондрици. Хем, защитени, хем с маски, хем тези, които нямат ваксини и маски са виновни за всичко. Няма угодия. Ако искате, може да вземем да тренираме, че иначе вие няма да отслабнете.
И да съгласна съм че комуникацията стигна ново дъно.
ПП: Миро, ама ти си гордост на обществото! ??
МИРО ПРЕЗИДЕНТ!
Мнението беше редактирано от Margi на 07.11.21 15:35.
07.11.21
15:22
Чуека се ваксинирал за пред хората. Да е горд, с високо вдигната глава в практикер и натяквайки на всеки неваксиниран къв идиот и колко прост е. Явно и мозък ти вкартват, като се ваксинираш, щом минаваш на другия бряг. Докато нормални хора, които са се ваксинирали, просто продъжлават да си живеят живота както досега, без да дават наклон никому.
казано от Gogo на 07.11.21, 15:22:
Докато нормални хора, които са се ваксинирали, просто продъжлават да си живеят живота както досега, без да дават наклон никому.
Еее, нарочно ли пропускаш с пример ☹ Спокойно можеше да кажеш:
Докато нормални хора, като Дидо например, които са се ваксинирали, просто продължават да си живеят живота както досега, без да дават наклон никому.
?????
Мнението беше редактирано от D_M на 07.11.21 15:40.
казано от Margi на 07.11.21, 15:19:
Значи сте просто хипохондрици. Хем, защитени, хем с маски, хем тези, които нямат ваксини и маски са виновни за всичко. Няма угодия. Ако искате, може да вземем да тренираме, че иначе вие няма да отслабнете.
И да съгласна съм че комуникацията стигна ново дъно.
ПП: Миро, ама ти си гордост на обществото! ??
МИРО ПРЕЗИДЕНТ!
Еми да, Марги! Аз това отдавна си го знам, че съм гордост за цяла България. Мерси, че издигаш кандидатурата ми за най-високия пост в държавата ни. Все още се колебая, дали да приема тази номинация. Щото пък скоро ще изтече мандата на генералния секретар на ООН. Та много се колебая и двоумя кое да предпочета. Дали да заложа на българското? Или да прославя България в международната общност? Все още се колебая. Нещата са “на кантар”. :)
А за маските. Малко повече предпазливост не пречи. Бай бабо да не те срещне мечка дето се вика. Вирусът е коварен и се промъква през всякакви прегради. Обмислям да си сложа и скафандър в близко време за по-пълна, 100 процентова защита.
Еми няма как, много ясно, че вие сте виновни за всичко и трябва когато разговаряте с нас да мълчите. Да гледате в земята засрамени. Все някой трябва да е виновен. Ние не сме. Остава да бъдете виновни вие. Трябва да го приемеш спокойно и без протести :) Това е положението.
казано от Миро на 07.11.21, 15:58:
Еми да, Марги! Аз това отдавна си го знам, че съм гордост за цяла България. Мерси, че издигаш кандидатурата ми за най-високия пост в държавата ни. Все още се колебая, дали да приема тази номинация. Щото пък скоро ще изтече мандата на генералния секретар на ООН. Та много се колебая и двоумя кое да предпочета. Дали да заложа на българското? Или да прославя България в международната общност? Все още се колебая. Нещата са “на кантар”. :)
.
А лекуващуя ти лекар знае ли?
Ай, ай, аййй... ????
Мнението беше редактирано от Margi на 07.11.21 16:22.
07.11.21
17:02
Вече над 25 000 умрели. Можеше поне на 25 000-ия да му бяха дали награда - безплатно погребение. Идеята за засаждане на бобови култури около гробищата става все по-реална.
07.11.21
17:18
Миро, само този, който не е поискал, не се е сдобил със сертификат?
Сутринта по Нова даваха разследване за фалшиви сертификати. Тъжно, но факт. Схемата е дебела.
Така че сами по себе си тия сертификати нищо не значат.
А и не само срещу ваксина ги получаваш. ? Не знам за какво си го бил навирил тоя нос.
казано от zvvsip на 07.11.21, 12:49:
Нормалните хора си дишаме спокойно с маска, а и никой не я носи постоянно. Ако имаш проблем с дишането, не е зле да си прегледаш дробовете.
казано от Margi на 07.11.21, 15:19:
Значи сте просто хипохондрици.
В закрити помещения се носят маски, такива са правилата. Маските се носят над носа, иначе можеш с чиста съвест и да не я носиш.
В работата не нося маска, въпреки изричната заповед на ръководството, просто щото го смятам за излишно, при условие че всички се тестват или са ваксинирани, съответно риска е намален. Имам обаче колеги, които си носят и пръскат всичко с дезинфектант, и са все с маски. По-скоро те са хипохондрици. А, и не са ваксинирани.
Ако наричаш хипохондрик човек, който предпочита да не се разболява, и съответно взема поне някакви минимални мерки против това - да, такъв съм.
казано от Dydo на 07.11.21, 14:59:
Включая и тук във форума.
С никого от тези тука не съм бил приятел. А на живо не съм си развалил отношенията с никого заради това.
07.11.21
19:34
казано от Bart Simpson на 07.11.21, 15:01:
Щото се е ваксинирал или щото не се е ваксинирал?
казано от Gogo на 07.11.21, 19:34:
Залагам, че ваксинирана жена е опявала на мъжа си и накрая си е събрал куфарите.
07.11.21
19:48
Има ли тук семейни, дето да са само жените им ваксинирани? :Д
казано от Margi на 07.11.21, 16:22:
А лекуващия ти лекар знае ли?
Ай, ай, аййй... ????
Не. Все още не знае. Когато направя избора си и встъпя официално в длъжност, незабавно ще го информирам за което. :D
казано от Вероника Налбатска на 07.11.21, 17:18:
Миро, само този, който не е поискал, не се е сдобил със сертификат?
Сутринта по Нова даваха разследване за фалшиви сертификати. Тъжно, но факт. Схемата е дебела.
Така че сами по себе си тия сертификати нищо не значат.
А и не само срещу ваксина ги получаваш. ? Не знам за какво си го бил навирил тоя нос.
Тази новина много ме натъжава. Спечелих сертификата си честно и почтено. Два пъти си бодах рамото. Сега някви фалшификатори стават наравно с мен. Не е честно. Смятах утре да се изфукам на колегите. Само на един разказах преди 2-3 дни, а останалите нищо не знаят.
Ами за навирения нос, ние коментирахме с Марги. То (сертификата) е като орден, който си получил :) Влизам в някой мол. “Имате ли сертификат?”. Аз: “О, дааа. Разбира се. Ето.” “Заповядайте, влезте.” И аз ухилен до ушите продължавам с лека стъпка. Антиваксерите пък стоят вън и надничат през джамовете. :D
Мнението беше редактирано от Миро на 07.11.21 20:45.
07.11.21
21:15
Това, че някой не е ваксиниран, не му пречи да има сертификат.
Аз си правя тестове и с НРН номера от лабораторния лист си вадя зелени сертификати.?
Новината иначе наистина е тъжна, защото и статистиката става стъкмистика. Не че и досега не беше.
Много ваксинирани само на хартия.
07.11.21
21:39
казано от Gogo на 07.11.21, 19:34:
Той ваксиниран и иска децата да ваксинира, тя-против
07.11.21
21:39
казано от Gogo на 07.11.21, 19:48:
Ние сме ваксинирана и не ваксиниран, но си живеем добре с това.
07.11.21
21:40
Ние сме ваксиниран и неваксинирана.?
И никой няма да си стяга багажа аххахаха
07.11.21
23:37
казано от Вероника Налбатска на 07.11.21, 21:40:
Ние сме ваксиниран и неваксинирана.?
И никой няма да си стяга багажа аххахаха
Дори и да станя някой ден, някъде, няма да е заради това , вярвам, твърде пошла причина е.
08.11.21
08:09
казано от Gogo на 07.11.21, 19:48:
По-лошото е, че тук има такива които не са помирисвали жена (ваксинирана, неваксинирана, каквато и да е) от доста време и си личи зловещо хаххахахах
Мнението беше редактирано от Ivan_ на 08.11.21 08:12.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече