Време за изчистване?

Здравейте,

Накратко за мен и моя прогрес до момента. 184см висок, тренирам от доста години с големи прекъсвания , но от година и половина досто сериозно взех нещата, стартирах с тегло от 82кг сега съм 90. Моят въпрос е да започна ли да се изчистя от мазнините или е рано?

Благодаря. :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Иван

15.04.20
12:11

Никога не е рано човек да е “във форма”

казано от Иван на 15.04.20, 12:11:

Благодаря за “отговора” както виждате съм задал конкретен въпрос, моля за малко по-адекватен отговор а не оговор-цитат.

Аз също много добре знам , че трябва да вляза във форма, но за да влезеш във форма все пак трябва и маса да се качва.  😋

Мнението беше редактирано от Кристиян Стоянов на 15.04.20 12:25.

Отговора на колегата, не е много по-различен от зададения от теб въпрос. Нито си написал какво и колко тренираш, нито какви са ти целите и какво се надяваш да постигнеш, нито как се храниш и т.н.

“Да време е.” Устройва ли те като отговор?

15.04.20
12:31

Време е, обаче пък като свалиш мазнините пак ще си към 80 килограма и няма да си личи че си тренирал въобще, защото явно при теб тренировките не са били както трябва, предполагам и храненето.

15.04.20
12:47

Ако в близките месеци ще участваш на някое шоу, където те мажат с боя и позираш по прашки - да, време е.
Иначе не виждам смисъл.

казано от kaloyan на 15.04.20, 12:31:

Време е, обаче пък като свалиш мазнините пак ще си към 80 килограма и няма да си личи че си тренирал въобще, защото явно при теб тренировките не са били както трябва, предполагам и храненето.

Да и аз точно от това се притеснявам, че като сваля ще съм клечка. Благодаря за съвета ;)

казано от Петко К на 15.04.20, 12:47:

Ако в близките месеци ще участваш на някое шоу, където те мажат с боя и позираш по прашки - да, време е.
Иначе не виждам смисъл.

Разбрах. Благодаря за мнението ще продължавам да качвам възможно най-чисто пък по-натам ще изчистя.

Иван

16.04.20
06:15

казано от Кристиян Стоянов на 15.04.20, 12:24:

казано от Иван на 15.04.20, 12:11:

Благодаря за “отговора” както виждате съм задал конкретен въпрос, моля за малко по-адекватен отговор а не оговор-цитат.

Аз също много добре знам , че трябва да вляза във форма, но за да влезеш във форма все пак трябва и маса да се качва.  😋

Юначе, рядко щастие е да се обяснявам за мненията си, но тук ще го направя, щото си взех много яко кафе.  Нищо конкретно не си написал във въпроса си. В кавички е, защото, въпреки че има обективни критерии за това, всеки сам разбира какво значи да е във форма. И да - всеки един ден мазен, е ден по-малко, в който да си страхотен #nohomo

Мнението беше редактирано от Иван на 16.04.20 06:51.

16.04.20
08:08

Ванка, размекваш се. Мирише ми на люляци. Пролет ли е, жена ли е - има нещо. Някакво нежно влияние надушвам.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1