12.05.20
08:39
Здравейте,
Като вече се позатопли смятам всяка сутрин да си правя една разходка от по 6-7 км. Имам женски пинчер 7 годишен проблем ли ще е да го взимам с мен - в смисъл тъй като е малко куче няма ли да му да дойде много такава активност.
Поздрави!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Стига да не го изпънеш на подобно натоварване веднага ако не е свикнал, а постепенно-не е никакъв проблем.
Отглеждал съм пинчер наравно с немска овчарка...сутрин и вечер колело по 2-3 обиколки на гребната база в Пловдив,което с отиването и връщането са между 5 и 7км сутрини и вечер.
12.05.20
09:55
Ти много я скъси тая Гребна... :D
казано от James Hinks на 12.05.20, 09:55:
Ти много я скъси тая Гребна... :D
Забравил съм колко е)))но пинчера търчеше наравно с немеца.
Ако кучето наистина е немски пинчер, а не минипинчер, ще те скъса теб от тичане и ходене, а не обратното. :)
12.05.20
11:15
В България “пинчер” се казва на всички мелези от той териер, чухуахуа и истински пинчер.
12.05.20
11:31
казано от Boby_ на 12.05.20, 11:04:
Ако кучето наистина е немски пинчер, а не минипинчер, ще те скъса теб от тичане и ходене, а не обратното. :)
Не е немски пинчер, нито минипинчер, нещо средно. Около 5 кг е.
12.05.20
11:36
Да ти е жив и здрав, каквъто ще да е. Само не прави грешката да го водиш като е топло. Сутрин рано, по хладно.
12.05.20
12:29
На снимката ми се виждат леко дълги ноктите. Ако наистина е така, ще му правят проблем с разходките.
12.05.20
14:17
казано от Gogo на 12.05.20, 12:29:
На снимката ми се виждат леко дълги ноктите. Ако наистина е така, ще му правят проблем с разходките.
Ще го заведа на ветеринар да ги изреже.
12.05.20
14:32
Ще се възползвам от темата(надявам се автора няма против след като получи отговор) за да попитам за така наречения singleton puppy синдром - или има ли повод за притеснение за бъдещи здравословни и поведенчески проблеми при такова куче? Чел съм, че зависи от много фактори, но ще ми интересно да чуя и други мнения.
казано от Tommy Ramone на 12.05.20, 14:17:
казано от Gogo на 12.05.20, 12:29:
Ще го заведа на ветеринар да ги изреже.
Ако го разхождаш редовно и достатъчно дълго по асфалт, ще се изтъркат и сами.
казано от charlie brown на 12.05.20, 14:32:
Ще се възползвам от темата(надявам се автора няма против след като получи отговор) за да попитам за така наречения singleton puppy синдром - или има ли повод за притеснение за бъдещи здравословни и поведенчески проблеми при такова куче? Чел съм, че зависи от много фактори, но ще ми интересно да чуя и други мнения.
От първото раждане на моята кучка оцеля само едно кутре. Не сме имали проблеми, докато беше при нас, после известно време поддържахме връзка с новите собственици и от тях не съм чувал оплаквания. Според мен характеристиките на породата и после отглеждането и възпитанието са по-съществени, както и индивидуалните черти на характера.
Ако, разбира се, това имаш предвид.
15.05.20
13:06
казано от Boby_ на 12.05.20, 16:49:
казано от charlie brown на 12.05.20, 14:32:
От първото раждане на моята кучка оцеля само едно кутре. Не сме имали проблеми, докато беше при нас, после известно време поддържахме връзка с новите собственици и от тях не съм чувал оплаквания. Според мен характеристиките на породата и после отглеждането и възпитанието са по-съществени, както и индивидуалните черти на характера.
Ако, разбира се, това имаш предвид.
Мерси Боби!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече