12.08.20
17:13
Здравейте, от 6 години се занимавам с фитнес, напълно натурално.
Наскоро ми препоръчаха едномесечен цикъл с “Mutant test”, “Tribulus”, “Leuzea”,
с цел повишаване на тестостерона по естествен начин. Мислите ли, че подобна комбинация би била работеща и разбира се максимално безопасна. Целите са цялостно по релефна и добре изглеждаща мускулатура.
Също така по кръвни изследвания имам високи нива на кортизол. Чел съм, че левзеята има успокоителен ефект, ако имате по-добър варянт за сваляне на нивата ще съм благодарен да го чуя.
Поздрави!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
12.08.20
21:43
казано от Musclemania на 12.08.20, 17:13:
Това е чудесно, наистина... но и крайно недостатъчно за да получиш нещо повече от принципен общ отговор.
Наскоро ми препоръчаха едномесечен цикъл с “Mutant test”, “Tribulus”, “Leuzea”, с цел повишаване на тестостерона по естествен начин. Мислите ли, че подобна комбинация би била работеща и разбира се максимално безопасна.
От една страна - един месец е твърде кратък срок за постигане на този ефект по този начин. От друга страна - тази комбинация от билки не крие някакви сериозни опасности за здравето. От трета страна - дали ще сработи и до каква степен - зависи от твърде много фактори, за които към момента само гадаем (основно свързани с теб и режима ти като цяло).
Също така по кръвни изследвания имам високи нива на кортизол. Чел съм, че левзеята има успокоителен ефект, ако имате по-добър варянт за сваляне на нивата ще съм благодарен да го чуя.
Тотално погрешен е този подход. Търси начин да елиминираш факторите, водещи до висок кортизол, а не добавки за намаляването му.
12.08.20
23:20
А изследвал ли си си тестостерона? Ако да, то колко е, а ако не, защо мислиш, че ти е нисък?
13.08.20
09:29
Да, мисля че границите бяха 3-30, а моят беше 13, което си е в средата не е ниско.
16.08.20
22:14
Наскоро ми препоръчаха едномесечен цикъл с “Mutant test”, “Tribulus”, “Leuzea”,!
Едва ли ще има някакъв ефект от всичко това.
Правил съм си комбинация от ZMA,Tribulus,DAA,коприва и DIM и имаше покачване на тестостерона,но при мен са налице възстановяването,съня,храната и тренировките. Така ,че според мен си погледни последните неща които изброих от колкото да даваш пари на вятъра!
Трибулусът не повишава тестостерона, освен ако не е много нисък. Като си с нормален, няма да свърши работа. Както и повечето останали билки.
Тонгкат Али е интересна, защото ти повишава свободния тестостерон.
Цинкът ще помогне само, ако по принцип ти е недостатъчен.
Гледах някакви неща, че креатина помагал. https://examine.com/supplements/creatine/
Друга идея е кълнове от броколи.
Калорийният дефицит води до много драстично понижаване на теста. Както и малкото спане. Така че според мен на “натурални” добавки не може да се разчита, ако не ти е нисък тестостерона по начало. Ако е в границите, не виждам как може да се повиши значително.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече