30.08.20
00:18
Здравейте, имам едно въпросче ако някой може да помогне. Кога трябва да се спре приемането на хранителни добавки (протеин, л-карнитин, бцаа) и за колко време да ги спрем за да се почисти организма.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
30.08.20
08:59
Специално изброените - спираш ги когато нямаш нужда от тях.
Можеш да започнеш да ги приемаш отново по всяко време.
30.08.20
10:48
Някъде бях прочел че Л-карнитина се е съхранявал в черния дроб, а протеина в бъбреците. Поради това при прием на няколко месеца трябвало да се спре за няколко месеца за да се изчисти.
казано от Бюлент Бюрхан на 30.08.20, 10:48:
Л-карнитина се е съхранявал в черния дроб, а протеина в бъбреците..
Приказки под шипковия храст са това.
30.08.20
21:11
Може би искаш да кажеш ,че големите количества протеин, могат повлияят на бъбреците,но не и той да се складира там...
03.09.20
23:29
казано от Hustle на 30.08.20, 21:11:
Може би искаш да кажеш ,че големите количества протеин, могат повлияят на бъбреците,но не и той да се складира там...
Някъде бях прочел че е така, и след прием на няколко месеца трябвало да се спре. Не съм много запознат с нещата и поради това исках мнения от хора които са запознати, дали има нещо вярно в това.
Много зависи от цялостното ти хранене какво е. Не може ей така да се каже. Като цяло завишения прием на белтъци основно, не е идеално в дългосрочен план и трябва да има разнообразие.
Ти задаваш много общ въпрос, който е безмислен сам по себе си.
Та съвета ми към такива като теб е повече да внимават в час и училище да се образоват, а не да гледат разни “инфлуенсъри” по ю-тюб и да затъпяват експоненциално, дотолкова че да не могат да формулират правилно въпроса си, за да получат нормален отговор
Мнението беше редактирано от kaloyan на 04.09.20 13:21.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече