Цъкане

Прескочи до:

25.06.21
18:07

Като знаем в каква кондиция е масовия бг мъж, тук всички трябва да сте/сме тежки ебачи. Няма начин да не изпъкваме без да се опитваме дори. Няма жена, която да не се кефи “да я убиеш” качествено. Просто няма.

25.06.21
18:21

казано от Димо на 25.06.21, 17:41:

казано от Иван _ на 25.06.21, 17:36:

Едва ли има нещо вълнуващо в секса със собствената жена.

Е ако не е най-добрата любовница, която е срещал, защо да си я вземе човек вкъщи?

Е защо вдигаме щанги- за да издържаме с лекота на непоносимо в началото натоварване :D :D :D

25.06.21
18:25

Аз не знам за кво си говорите тука....мен ме взеха щот мога да готвя.

25.06.21
19:06

25.06.2021 г.

Тяга-5×45, 5×55, 3×65, 3×75, 3×85, 7×95;
Шругс-10, 10, 12×80;
Повдигане на крака от стенд-10, 10, 12.

Нещо еректори ли са, какво е, но около 65 ме заболя и натам по-леко. Някъде макса щеше днешния ден да ми е около 10×95. Слабичко, но от сърце. Забелязал съм, че на тягата и клека прокситата за 6-8 броя на РМ са ми по-слаби. Каквото и отклонение да има на 6-8-10, на тези движения на сингли до тройки съм по-силен. При раменната и лега си ми е точна сметката, дори и на 10-12 броя. Надявам се ме разбрахте, т.е. ако макса е например 133, където проксито за 10 репа е 100 кг., по трудно ги вдигам на клек и тяга.....или няма да мога в повечето случаи, за разлика от раменната и лега. Може пък за тези по-тежки движения и грешката да е по-голяма, де да знам. Но като цяло, за горна част за бройки съм по-силен.

Живот и здраве утре заминаваме “на село”, а другата седмица в сряда ще отскочим за по-кратка почивка с децата до морето. Та за да си изпълня 4-те движения преди почивката, ще трябва да ги нагъчкам в две тренировки, което не е драма де, т.е. в неделя и вторник. Тамън след това ми иде делоуд, който мислех след 6 та седмица да правя, но така дойде. Ще посгъвам и разгъвам/бутам дърпам по нещичко в хотела.

Мнението беше редактирано от Dydo на 25.06.21 19:08.

25.06.21
19:35

казано от Димо на 25.06.21, 17:41:

казано от Иван _ на 25.06.21, 17:36:

Едва ли има нещо вълнуващо в секса със собствената жена.

Е ако не е най-добрата любовница, която е срещал, защо да си я вземе човек вкъщи?

Сякаш е по-добре да си я вземеш по-задръстена и да си я обучиш сам.

25.06.21
19:40

Аз като един отявлен кавалер, джентълмен, изтънчен и фин човек-естет, все пак съм длъжен да акцентирам, че в този форум има и дами. Нека бъдем малко по-обрани в изказа, че темата все пак е чувствителна.
😉

Мнението беше редактирано от Dydo на 25.06.21 19:41.

25.06.21
21:05

То,не е лошо и някоя дама да се включи - да чуем и другата гледна точка : попадали ли са на такива “жребци”, по колко пъти им е хубаво и т.н. 😀

Добре, че и аз готвя, като Нервака.

25.06.21
21:52

казано от Dydo на 25.06.21, 19:40:

Аз като един отявлен кавалер, джентълмен, изтънчен и фин човек-естет, все пак съм длъжен да акцентирам, че в този форум има и дами. Нека бъдем малко по-обрани в изказа, че темата все пак е чувствителна.
😉

Точно най-фините и изтънчени дами се превръщат в чудовища в леглото и около него.

Значи аз мога да го правя по 3 пъти на ден, всеки ден, понякога и по-често, за 10-15 минути свършвам работата.  Като свикне човек, изобщо не е уморително и винаги е готов за още един рунд, ако се наложи инцидентно.
Жената е много доволна, хич не се оплаква.

За миенето на чиниите говоря де 😃

26.06.21
10:47

казано от Brown Bomber на 25.06.21, 19:35:

казано от Димо на 25.06.21, 17:41:

казано от Иван _ на 25.06.21, 17:36:

Едва ли има нещо вълнуващо в секса със собствената жена.

Е ако не е най-добрата любовница, която е срещал, защо да си я вземе човек вкъщи?

Сякаш е по-добре да си я вземеш по-задръстена и да си я обучиш сам.

мани тая работа - еби, учи, еби, учи - цял живот. А и не всяка има талант или се получава химията. Ако ставаше само с учене, професорките щяха да са най-добрите.

26.06.21
10:52

Значи работата с трите часа се изяснява- 3 минути демонстрация и 2:57 часа обяснения.

26.06.21
10:56

казано от Любомир на 26.06.21, 10:52:

Значи работата с трите часа се изяснява- 3 минути демонстрация и 2:57 часа обяснения.

това който иска да обучава. 😂

27.06.21
08:39

Рано, рано на пангара 🙂

27.06.21
17:54

27.06.2021 г.

Лег-5×40, 5×50, 3×60, 5×70, 3×80, 8×90;
Клек-5×35, 5×45, 3×55, 5×60, 3×70, 6×80;
Гребане-5×60, 70, 80.

Събрах двете движения в един ден, както живот и здраве ще е и следващото занимание, с което затварям цикъла. После 5-6 дена пълен релакс или принудителен делоуд, ако има къде ...... и му отделя време 😎

Иначе сутринта си имаше физ. занимания по товарене, разтоварване и повдигане на пълни бидони, които изливахме в казана по предназначение 😀

27.06.21
20:16

С какво са пълни по това време?

Аз залагам на джанки

27.06.21
20:29

Аз пък на грозде😁.

Мнението беше редактирано от Metsan на 27.06.21 20:30.

Т.е. джибри от виното? Така може, иначе грозде по това време на годината бая скъпичко ще дойде 😃

27.06.21
21:18

казано от Alexander Krastev на 27.06.21, 20:57:

Т.е. джибри от виното? Така може, иначе грозде по това време на годината бая скъпичко ще дойде 😃


Е същото де, айде сега да не изтанавяме.😁

27.06.21
21:26

Чичо е пълен индианец. Той само седи и поръчва/казва какво да му се сложи за пиене.
За първи път присъствам дори на варене на ракия за 48 год. си възраст. Моята задача бе да помагам силово на тъста-да събирам и натоваря на една количка дървата, да ги прекарам до буса и да ги натоваря, товарене в буса и разтоварване на пълни бидони, както и дървата, после повдигането и изсипването на бидоните в казана. И следене и поддържане на огъня, както и слагане на тубите под струята 😂
Имаше и други, които директно нещо въртяха с вино готово за пиене, което правеха на ракия. Тъста от миналата година още е обрал и сложил гроздето да ферментира в бидоните, заедно там с каквото още е слагал. В бидоните си бе смес заедно с чепките на гроздаците. Сигурно много време е откарало в седене, защото не извадихме много ракия и бързо започнаха да падат градусите по време на ваденето-течането от чучура. И под 40 вече напълнихме 15 тина литра с нещо, което го наричаха джура, поради ниския градус. Не ставало вече за пиене /алкохолиците със сигурност не мислят така😂/ и щяло да се ползва в сместта за догодина.
😎
ПС. Не знам точно кога е сложено гроздето в бидоните, просто е обраното от миналата есен.

Мнението беше редактирано от Dydo на 27.06.21 21:34.

27.06.21
22:08

Ужас...

27.06.21
23:01

казано от nervak на 27.06.21, 22:08:

Ужас...

Ами не знам, ама ракията е яка винаги. Реално домашна рядко съм пил по-хубава. Все са едни киселяци. Винаги е и с вкус и мирис, и въобще доста добра.
Не съм наясно дали винаги така процедира, настоящата не съм опитвал.

Мнението беше редактирано от Dydo на 27.06.21 23:04.

28.06.21
08:55

Реално има допуснати  груби грешки в целия процес,но щом я консумирате с удоволствие,няма смисъл от уточнения...които и надали ще се възприемат.

28.06.21
09:30

казано от nervak на 28.06.21, 08:55:

Реално има допуснати  груби грешки в целия процес,но щом я консумирате с удоволствие,няма смисъл от уточнения...които и надали ще се възприемат.

E, сигурно. Стари хора, варят си по техни си “традиционни” начини и така. Това което аз знам, от гледна точка ракията да не е и с метилово съдържание, е да я припаля. Ако има червен пламък се изчаква да изгори докато не остане само син. Като дете още ми е демонстрирано това и съм правил проверка на ракията на тъста-не е имало ядове. Щом няма отрова и е готина, какво толкова. Сигурно има начин да стане още по-добре, но те явно не го знаят. А пък и както казах, не съм присъствал друг път, как я прави. До колкото знам не е чакал друг път толкова време да ферментира гроздето. А иначе и бялото му и червеното му вино и те са хубави. В смисъл сравнявам с питиета на доста хора през годините, които сами си варят.

28.06.21
09:33

Аз за това не пия “домашнярки” :D
Това че, някой прави дълги години нещо, не значи че го прави правилно.

28.06.21
09:37

Това са приказки от хоремага с паленето и метила...
Основния проблем на този вид дестилати не е метиловия алкохол,а тежките фракции,които навлизат в дестилата още от около 50% градус...за това се спира да се събира главата на поне 50%,а за подобни джибри и на 60% тия след преварката.

28.06.21
09:54

Да, сега като ми казваш за тези неща се сещам, че ги коментирахме. М/у другото за първи път е било толкова нисък градус и се обсъждаше, че явно матераиала е кофти. Общо взето тъста каза, че винаги му е било над 60, стигало е и до 70, като после леко разрежда с вода, за да докара до около 50 крайния продукт. И как като стигне  до 55 някъде, спира точенето.

28.06.21
11:12

казано от Splash на 28.06.21, 09:33:

Аз за това не пия “домашнярки” :D
Това че, някой прави дълги години нещо, не значи че го прави правилно.

Мой приятел, година преди сватбата си ни надъхваше, че ще има 30 годишна ракия, заровена специално за сватбата, от бащата на булката като се родила.
Щяхме да измрем 😂😂😂
Явно бащата си е мислел, че след 30 години, като улегне ще се оправи 😁

28.06.21
11:23

Според мен, към пиенето трябва да се подхожда с уважение, снобски. Дори да не те застрашава пряко от отравяне, къркането на всякакви “питиета”, за мен не е добра идея.

28.06.21
11:29

Ами аз вече 17 години пия от ракията на тъста, но знае ли човек :-)

28.06.21
22:25

казано от Splash на 28.06.21, 11:23:

Според мен, към пиенето трябва да се подхожда с уважение, снобски. Дори да не те застрашава пряко от отравяне, къркането на всякакви “питиета”, за мен не е добра идея.

Аз от опит съм установил, че колкото по-скъпо питие пия, толкова по-малко се проявява склонността ми да се наливам. Това при положение, че си е за моя сметка, де. Иначе не важи тая закономерност. :)

29.06.21
19:08

29.06.2021 г.

Раменна-5×40, 3×45, 5×52.5;
Тяга-5×80, 3×90, 2×105;
По серия за ръце.

Някакви киселини ме почнаха при тягата още от началото /които от сутринта си ги имах де/, та оставих доста преди планираната бройка. Защото иначе гаранция нямаше, какво може да се случи 🤮
Затворих първия цикъл и така 😎

01.07.21
11:04

01.07.2021 г.- Джулай морнинг 😂

Делоуд или раздвижване преди закуска.....все тая 🙂
Горен лег-1×15;
Горен скрипец широк надхват-1×15;
Лег с дъмбели-1×15 в СС кросоувър-1×20;
Пушдаун-1×20, сгъване с дъмбели-1×12;
Кростренажор-1 мин.
Т,вай за днес.

Мнението беше редактирано от Dydo на 01.07.21 11:05.

03.07.21
09:18

Без тренировки. Събуждане ежедневно в 5.30-6.00 ч., в резултат на все още хвърчащите поздрави от отсрещното заведение 😂
Иначе какво да ви кажа: старият човек е като децата. Чудих се какво да правя вчера вечерта, влязох в едно студио да ме завъртят набързо с нещо по-леко и ей го резултата 😎

03.07.21
10:00

Дидо, това май е най-дълбокият ти клек, който съм виждал. Значи можело lol

Мнението беше редактирано от Иван _ на 03.07.21 10:00.

03.07.21
10:00

казано от Иван _ на 03.07.21, 10:00:

Дидо, това май е най-дълбокият ти клек, който съм виждал. Значи можело lol

С щанга не мога толкова 😂

03.07.21
10:09

казано от Dydo на 03.07.21, 10:00:

казано от Иван _ на 03.07.21, 10:00:

Дидо, това май е най-дълбокият ти клек, който съм виждал. Значи можело lol

С щанга не мога толкова 😂

Не можел...правиш се на Вела Пеева, ама.... :)))

04.07.21
16:54

казано от Dydo на 03.07.21, 09:18:

Чудих се какво да правя вчера вечерта, влязох в едно студио да ме завъртят набързо с нещо по-леко и ей го резултата 😎

😁😁😁😁😅

Мнението беше редактирано от Боян на 04.07.21 16:58.

04.07.21
18:19

😅
Аз понеже съм фен на симетрията и някак нещата ми се видят несиметрични и незавършени, живот и здраве и дясната това я чака 😉

Така и така пускам мнение, та да си кажа. Мислех днес да тренирам, ама след над 4 часа шофиране, някак  чувствам, че нещата няма да станат на макс. А вие както знаете, аз винаги се стремя да бия предния рекорд и ако не стане ще се депресирам 😂
Пф, нещо явно обемът ми е малък, макар да имам и лег, и горен, и раменна, и кофи, и набирания на седмична база, защото ръките са сант надолу, а ЛТ не е мръднало. И въглените не са махнати напълно. Освен 4-5 дни пауза да оказват влияние, ама не ми се вярва. Вижда ми се, че съм по-орелефен особено около раменете, та може и да рекомпозирам, дейба....ама и това не ми се вярва.
В последно време, при клека и тягата имам усещането, че макар да се мъча, усилията са хвърлени не за да ставам по-силен, а да не отслабвам на тия движения още повече и да задържа до колкото мога дори скромните си резултати. Не знам въобразявам ли си, но някак все едно ставам там по-слаб и по-слаб, и ми е все по-трудно и по-трудно.
Одеве младежите стъпиха на кантара, нищо, че се напукахме в Хепи на Тракия. И двамата са вече около 25 кг. надолу.
А аз, ммм ..... кУга 😎

Мнението беше редактирано от Dydo на 04.07.21 18:22.

04.07.21
19:17

Много са ти готини момчетата, бате Дидо. Живи и здрави да са ти :)
Води ги на зала с тебе, да наяквате заедно. :)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1