10.08.05
02:51
Абе аз ли баркам или перфектната комбинация за маса е Optimum Creatine+Universal Amino 2700?! Като му драпнеш и едно добро хапване с повечко ваглехидрати и...
Има ли съгласни???
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим10.08.05
08:59
винаги съм се чудел кои е този дет лъже така че креатина давал маса :twisted: ква маса кви 3 лева на цяло ?!? от креатина ще имаш повече сила и повече енергия което ще ти помогне за малко по голями резултати ти ко си мислиш че от креатина хоп и ще качиш 5 кила чисти .... :lol: а от аминото .... аз не съм пил за сега .... но знам че няма да дръпнеш маса с тях.... по добре да си земеш един геинер.... тоя на нутрим със сурватката е много добър знам го от личен опит и отделно креатина и аминото ... ако си с бавен метаболизам... протеина им дет е 90 % сурватка ще ти свърши идеална работа 8)
айде успех :wink:
пичове сега ще ви кажа какво и как съм го взимал и дали е имало ефект...
значи взимах креатин + глутамин (3-4 месеца)=> ефект имаше единствено от глутамина, креатина дори не го усетих и повече нема да си взема.глутамина го усетих, защото наистина ме възстановяваше добре,а и като свърших креатина ми остана да пия известно време само глутамин,а също имаше и растеж на мускулна маса през този период... взимал съм протеин => е той поне дава доста енергия, но стабилно мога да заявя, че маса имаш да чакаш да качиш от него.правя яко хранене и в същото време нищо не качвам.бих си купил отново, но с ясната мисъл, за да изчерпвам енергия от него.
10.08.05
10:38
и като дръпнеш яко въглехидрати и после ставаш дебел
Това за креатина искам да добавя че това за великите качвания на маса от креатина са пълна глупост. От креатина се задържа вода в мускулите
и дава по голяма енергия. От водата идва по голям обем на мускулатурата.
Като се спре си изпикаваш водата и се орелефяваш.
От това че е оводнен мускула има страничен ефект че се възстановява по
добре. Има по добър приток на вещества но
специално за теоремите качих чисто 10кг за един месец това са абсурдни
глупости (особенно за хора които не са на зоб)
Черния дроб има лимит на синтез и усвояване на белтък на ден.
Та тои е в порядъка на грамове има го черно на бяло поне на няколко места в форума.
е добре ако максималния възможен белтъчен синтез е към 100грама
което е нещо като рекорд това прави за 1 месец 3 килограма чисти мускули.
Не забравяй че при анаболни стрероиди черния дроб работи на турбо..
а изобщо не коментирам такивва начини за заякване
10.08.05
22:44
А аз пък мисля, че най-добра е комбинацията от креатин, глутамин, ХМБ и разклоненоверижни аминокиселини. Седем кила за три месеца съм качил с това. Е, не съвсем чисти :) , но пък силата ми се качи с по десетина-петнайсет кила на клек и лег.
Абе пичове, не че аз имам голям стаж в залата, ама вие имате ли по некой месец поне?? hollowlife като не си пил амино... въздържаи се от коментар! Креатина ти дава сила, издражливост и повишава обема на мускулната клетка с вода(с която и нуйните вещества на клетката) а амино киселините са нещо като разграден протеин, те въстановяват мускула от по голямото натоварване за което имасх сила от креатина и така качваш маса. Аз да казах някаде пиеш креатин и ставаш голям?
А за качването на килата от различните продукти е индивидуално за всеки, така че е излишно да споделяте... мерси за вниманието но исках просто да споделите съгласни ли сте с твърдението ми.
13.08.05
17:42
[quote author=“snaffy”]Абе пичове, не че аз имам голям стаж в залата, ама вие имате ли по некой месец поне?? hollowlife като не си пил амино... въздържаи се от коментар! Креатина ти дава сила, издражливост и повишава обема на мускулната клетка с вода(с която и нуйните вещества на клетката) а амино киселините са нещо като разграден протеин, те въстановяват мускула от по голямото натоварване за което имасх сила от креатина и така качваш маса. Аз да казах някаде пиеш креатин и ставаш голям?
А за качването на килата от различните продукти е индивидуално за всеки, така че е излишно да споделяте... мерси за вниманието но исках просто да споделите съгласни ли сте с твърдението ми.
Имаме по някои месец стаж, ДА. Мускулът не е толкова проста тъкан колкото си мислиш. Относно въпроса ти: Не съм съгласен.
13.08.05
21:32
Аз залагам на Афтер Макс + още глутамин + суроватъчен протеин + млечно яйчен + биоактиватори.Ако човек има пари винаги има с какво да се тъпче.По-добре на първо място в комбинацията си сложете пилешко/телешко яйца и мляко.
има малка разлика между качване на маса и качване само на мускулна маса....
не знам дали е перфектната комбинация , защото е много относително , но да добра е според мен.
п.с. Аре да помоля да се поинтересувате малко и след това да пишете че тоя креатин го изпикавате ебаси! направо не мога да ви се начудя ...написа го един път някой това с изпикаването и арееее дайте всички са да го пишете , тъпо.
Зависи от креатина и че дига силата е вярно и че пални мускула с вода сащо е вярно донякаде но пък че винаги го изпикаваш и за тва нема да си го купищ повече-тва вече е глупаво. 8)
Като се спре си изпикаваш водата и се орелефяваш.
Имам предвид за водата която задържаш (докато си приемал креатин)
Тоест нормално е да се смалиш след като спреш приемането на креатин.
Затова не мога да преценя дали реално креатина е помогнал за
натрупаната маса. По принцип си качвам добре и без креатин.
Повечето сериозни културисти наблягат на хапването..
и основно с добавките заместват междинни хранения
голяма част от нещата в добавките може да се набавят от добра храна.
Креатина спомага за увеличаване на сила и издръжливост и това
е единственото доказано... с изследвания
поне така пише в листовките на нутрим.
Само от амино няма да стане и креатин.. това ти го гарантирам
15.08.05
22:02
Много добра комбинация,ползвана от мен в момента : Гейнър Универсал Мега мас веднага след трен 1-на скуупс,креатин Уидър 3 гр,глутамин 4-5 гр.15 минути след тренировка амино Генезис 3 таблети.Пия по два пъти на ден Гейнър лична смес :) която е съставена от една малка развасовка Карбо на нутрим + колкото се събере в кутията отгоре суроватка пак на нутрим,така че да може да се разклати и хомогенизира ! По една чаена лъжица(от големите) с връх два пъти дневно .Аз съм 97 кг. По големи дози според зависи.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече