Въпрос за екдистерон

Здравейте! Преди около 2 месеца си присадих коса и искам да попитам дали мога да приемам екдистерон и дали той няма да пречи и да оплешивея пак? Моля ако някой има компетентно мнение да ми отговори в противен случай ви моля да не пишете нищо. Приемах го преди и резултатите ми бяха много добри, но сега след тази операция по присаждането на коса не съм наясно. Докторът ми беше казал да не приемам стероиди, но нали екдистеронът се води хранителна добавка с анаболни свойства (не знам как да го напиша друго яче) и не знам, какво да правя.
Благодаря предварително ако някой ми отговори.
Поздрави!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

02.04.21
13:36

Не би трябвало да има значение, защото екдистеронът се свързва с естрогенните рецептори. Оплешивяването се причинява от дихидротестостерон, нещо съвсем различно.
Въпросът е да не попаднеш на замърсена добавка.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1