опит за отслабване

20.06.21
14:21

Здравейте!
На 24 съм и правя пореден опит да отслабна - този път съм по-мотивирана от преди. Нещата някак излязоха извън контрол и стигнах 94кг :(( Като в момента съм 92, от както съм на режим. Висока съм 173. Сметнах си калориите и приемам по +/-1300, за да съм в дефицит (изтеглих си приложението Myfitnesspal и там следя по колко ям на ден). Общо взето закусвам овесени ядки с кисело мляко или някакъв плод или не закусвам изобщо (кафето ми убива апетита). На обяд и вечер хапвам месо + някакъв въглехидрат - картофи, ориз + салата (напоследък ям много домати). Понякога си позволявам малко шоколад по 20г на ден (обичам сладко, опитвам се да не ям, но понякога трудно се удържам). От към тренировки - от около половин месец ходя да бягам, като гледам да правя по 4км, като не е бягане през цялото време, а като се изморя вървя малко, после пак бягам и така, като целта ми е да правя по 5км без да вървя. От 2 седмици включих и фитнес по 2 пъти седмично. Намерих една кръгова трениворка в интернет, която е по моите възможности за изпълнение и правя нея. Общо взето тренирам общо 5 пъти седмични (бягане или фитнес). Преди си правих средно по 7-8000 крачки дневно, но сега съм в сесия и няма как. Целта ми е да отслабна и да не се задъхвам лесно при бягане, изкачване на повече стълби.
Дано успея :))

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

21.06.21
20:33

Здравейте!
Днес беше добър ден откъм хранене - според myfitnesspal съм приела към 1150ккал. Компенсирам за снощи, тъй като излизах с приятели и изпих 2-3 чаши бира + чипс, но имах нужда от това излизане, така че не ми е много гузно :D
Закуска: банан + 200гр кисело мляко + кафе
Обяд: 2 филиики хляб Вита с топено сирене и пушено свинско филе
Следобед: банан, 100гр кисело мляко
Вечеря: 120гр ориз + 160гр пилешка пържола + половин краставица
Вода към литър и нещо + 300мл сок грейпфрут

Днес исках да бягам, но не успях да отида, тъй като имам изпит в сряда и трябва яко учене, така че утре пак ще пропусна и вече сряда след изпита ще наваксвам.

Мнението беше редактирано от Toni на 22.06.21 22:48.

22.06.21
22:47

Хелоу!
Днес изконсумирах към 1260ккал. Не съм тренирала, тъй като имам изпит утре и трябваше да се чете.
Не закусвах, само пих кафе
Обяд: пилешко филе с ориз с гъби + 1 филийка хляб вита + половин краставица
Междинно: филийка с топено сирене и пушено филе, 40г черен шоколад
Вечеря: ​2 филии с топено сирене и пушено филе + 150г кисело мляко и половин краставица
В момента пия 1 сайдер Съмърсби, за да полея изпита.
Вода - малко, към литър
Иначе днес се теглих и вече съм 90.80кг. йей

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1