16.08.21
15:55
Здавейте!
Този пост е осносно моя баща. Наскоро претърпя операция на стомаха, при която част от него трябваше да бъде изрязана. В момента е в период на захранване. Също има нужда и да спомена, че е с диабет тип 1. Отслабна доста.
Проблема е, че се чувства доста отслабен в мускулите - нормално, при положение, че не може да яде адекватни количества храна. Трудно му е и се измаря бързо. Иска по някакъв начин да облекчи това и ме пита за съвет - сетих се за суроватъчния протеин (изолат, поради диабета). Прочетох проучване (чждестранно), което ме наведе до извода, че това е оптимално решение. Пък и по моята лимитирана логика, дин суроватъчен протеин би се разградил от стомаха доста по-бързо от примерно пилешкото месо, което пасираме за момента.
Естесвено аз не съм лекар, а и нямам никакъв опит с подобни проблеми. Моля ви за съвет относно дали това е правилното решение, ако някой има опит или повече познания по темата, също така ви моля и за препоръки за чист и висококачествен продукт, който мога да закупя!
Благодаря ви!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
17.08.21
13:34
Неовкусеният изолат на NOW FOODS.
Задължително с някаква минимална доза - 15-ина гр. първоначално, за да се види как му понася на стомаха.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече