12.04.23
17:55
Идеята е постоянство, баланс и дисциплина. Затова е и дневника, да се действа постояно. Целта е да се постигнат едни 83-4 килограма и поддържат такива. Тренировките малко по-функционални, повече бягане, при щангите да е кръгово. Храненето - НВД, повече животински продукти, висока на протеин и мазнини. Сладко - от време на време, алкохол - от време на време. Баланс да има.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим13.04.23
09:00
11.04.2023
8:30 - кафе с мляко
13:00 - домашно рогче
16:00 - още едно домашно рогче и една малка домашна кифличка
20:20-21:40 - Тренировка - лицеви,кофи,бицепс.
23:00 - Първо реално ядене за деня - около 400-500 грама Мусака с кисело мляко, протеиново брауни, и 150 гр йогурт.
14.04.23
09:24
13.04
Цял ден гладуване. Почивен ден от тренировките. Вечерта едно голямо хранене.
- две салати с маруля и варени яйца със зехтин
- Чили кон карне една порция
- Около 250-300 гр крем карамел с кроасани
Цялата работа, около 1800-1900 калории за деня макс... добре е, това цял ден гладуване и хранене само един път на ден се отразява добре, защото мога да се наям като мъж и да не се ограничаваме особено, за сметка на гладуването цял ден, обаче с 2-3 кафета и безалкохолни без калории се получава.
14.04.23
23:58
14.04.23
Петък
Доволен съм и от днес. От 08;00 до 20;30 единствено съм приел две кафета с мляко, едно късо кафе и една лимонада. Усещам глад на моменти, но се търпи. Пък и като знам,че вечерта ще се наям както трябва, се издържа.
Първо ядене - 21;00
- Бира 500мл., 70-80 гр. фъстъци
- Две свински пържоли
- Салата с маруля и репички
- Картофи на фурна
- 200-250гр. крем карамел за десерт.
Кантара ме изкара 90кг. днес, с 3 по-малко от началото на дневника, и на режима по-скоро - 10.04. Главно ще е вода, плюс че се притеглих преди да се наям и след тренировката, но така или иначе съм дръпнал надолу някое друго килце, което значи че съм в добра посока за сега.
Тренировка
- 40 минути бягане
- 10 серии по 30 лицеви.
Сравнително добре се чувствам. Силово може би не съм толкова добре, понеже ям само веднъж, вечерта и тренировките реално ги правя на изпарения, ама се свиква. За сметка на това пък се чувствам по-лек.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече