Пилешкото месо в дюнера?

22.09.05
17:41

Мисля да сваля някое друго килограмче и искам да попитам.... Карам един пич да ми прави дюери само с пилешко месо/двойна порция/ , без нищо друго /сосве и тем-подобни работи/. Много ли е калорично и става ли за това което искам да постигна с килограмите?  :)


Също искам да попитам , много важно ли е да пия голямо количество  вода като свалям килограми?

22.09.05
17:55

Водата - 3-4 литра, че и повече, но аз лично след 3ия литър се подувам.
Месото му няма нищо(само да не го поливат с олио или др.), въпроса е блатът(ако може да се нарече така), от който се прави дюнера.

22.09.05
18:08

Е той не е много голям  :lol:  Не мисля , че ще ми повлияе някак  :)

23.09.05
13:53

Ами какъвто да е си е чист прост въглехидрат, а всички такива трябва максимално да се избягват. Изобщо не знам как може да зачислявате разните бързи “храни” като дюнер, пица и тем подобни БОКЛУЦИ към диетични или здравословни храни!
Ако ще сваляш трябва да направиш калориен дефицит и без кардио също няма да минеш. Между другото точно сезона, който идва не е подходящ за чистене, ама си знаеш.
Водата - аз пия по 6-8 литра на ден.

[quote author=“Veseliq”]Ами какъвто да е си е чист прост въглехидрат, а всички такива трябва максимално да се избягват.

Те, че трябва да се избягват - трябва, ама сигурен ли се, че е прост въглехидрат  :lol:

Baev, що не си хапнеш само месцето - много по-добре от колкото завито в блат. Малко въздържание, но после ще се радваш на резултата  :wink:

23.09.05
15:18

Ако не сте опитвали - пробвайте шиш таук. Правят го там където правят и дюнерите, но вместо месо от дюнер слагат печена пилешка пържола нарязана на 3 части. Много е добро.

[quote author=”Владимир”]Ако не сте опитвали - пробвайте шиш таук. Правят го там където правят и дюнерите, но вместо месо от дюнер слагат печена пилешка пържола нарязана на 3 части. Много е добро.

Даже си е по-вкусно от дюнера по мое мнение  8)

25.09.05
20:03

А какво е шиш таук??

06.11.05
09:20

Проблема на диунера е че е много мазен! Гледал съм как се прави самия кебап, нижат се парчета от всички части на пилето, но се слагат и нещо като сланини които в процеса на печене се разтопяват и правят месото много приатно и сочно .... но си остават убиец за диетата ви :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1