04.08.24
23:35
Здравейте. На 29 години съм. Занимавам се с е-комерс. Висок съм около 185см. Последно тежах към 170кг, сега не знам, но не съм мръднал много. Чета форума от няколко дена и днес реших да се присъединя. Ходих един път на фитнес с приятели - не ми хареса, основно защото ме караха да правя кардио и щях да се изповръщам. Както и да е - смених си приятелите.
Искам да съм окей със здравето, да стана пауърлифтър на елитно ниво и да речем да сваля до 100кг. За сега активността ми при нормално ежедневие е към 5-6хил.крачки на ден (според samsung health). И също така мисля, че ще е хубаво като поотслабна да запиша някой боен спорт за обща култъра - ако се случи нещо, да мога да защитавам близките си.
Дебел съм, щот ядях много сладко. Когато имах кофти ден (което се случва 1-2 пъти на седмица), нямах търпение да се прибера, да си накупя евтино сладко от сорта на няколко пакета вафли чайка и миражки, да си купя някакво студено безалкохолно (зелена ябълка и етър са ми любимите), да си пусна някой филм, който съм гледал сиг 100 пъти и да ми мине гадното чувство, което усещам. И така с годините натрупах големите килограми.
Приятелката ми от друга страна е много слабичка. Въобще не обича да яде. Мисля да оптиам да я навия и тя започне фитнеса с мен, но ще видим. Напоследък често си говорим за деца с нея. Тя е на 32 и я разбирам, но имам чувството, че няма да мога да се справя. А и на скоро един съученик почина от инфаркт и буквално остави жена си вдовица с две малки деца. И той беше с наднормено тегло и беше по-слаб от мене. Тогава много се замислих. От погребението му не съм консумирал сладко и безалкохолно. Даже и хляба горе/долу го отбягвам - сега ям по 1 филия на ядене.
Говорих с жипито, прати ме на диетолог - тя диетоложката в моята категория. Когато я видях, буквално просто си тръгнах. (по принцип съм си малко първичен и ако искам да направя нещо и то не е незаконно - просто го правя и не ми дреме дали някой ще се обиди или пък ще изглеждам неадекватно). Сряда имам час за друг диетолог, ще видим какво ще ми каже.
По пауърлифтинга се зарибих от един чистач в инстаграм. Така де - прави се на чистач във фитнеси и шашка назобаните батки като вдига повече от тях. С един такъв син гащерезон и кофти прическа излиза на клиповете. Много готини клипове. Даже мисля да си купя и неговата програма, видях, че има и хранителен режим с нея, но първо ще се консултирам с диетолога, ще му споделя за този чистач и ще видим. Това е инстаграма на чистача: “vladimirshmondenko”.
А иначе мисля тук като започна тренировки, да качвам клипове и ще се съм ви много благодарен ако ми казвате дали правя упражненията правилно и какво мога да подобря.
Ще се радвам на всякакви съвети и градивни критики. В сряда след диетолога ще пиша пак. Лека вечер!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от big daddy на 04.08.24, 23:35:
Искам да съм окей със здравето, да стана пауърлифтър на елитно ниво и да речем да сваля до 100кг. За сега активността ми при нормално ежедневие е към 5-6хил.крачки на ден (според Samsung health). И също така мисля, че ще е хубаво като поотслабна да запиша някой боен спорт за обща култъра - ако се случи нещо, да мога да защитавам близките си.
Първо и спешно отслабни, после мисли за пауърлифтинг!
Имай предвид, че за всяко от целите ще ти трябват години, не си мисли, че ще стане за броени месеци! Да свалиш 70 кила не е лека задача, дори да сваляш по-бързо в началото, със сигурност няма да успееш за по-малко от година-две!
После, за да постигнеш елитно ниво в пауърлифтинга, ти трябват доста повече години, плюс сериозни натоварвания, и разбира се, доста зоб. Което пък ще е в противоречие с първата ти цел, да си ок със здравето.
казано от big daddy на 04.08.24, 23:35:
По пауърлифтинга се зарибих от един чистач в инстаграм. Така де - прави се на чистач във фитнеси и шашка назобаните батки като вдига повече от тях. С един такъв син гащерезон и кофти прическа излиза на клиповете. Много готини клипове. Даже мисля да си купя и неговата програма, видях, че има и хранителен режим с нея, но първо ще се консултирам с диетолога, ще му споделя за този чистач и ще видим.
Той щото Анатоли не е зобил никога :D
Eто ти един съвет - не му купувай програмите и диетите. Информация за тренировки и хранене в нета има предостатъчно, а готовите диети никога не работят.
Мнението беше редактирано от Петко К на 06.08.24 13:08.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече